- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- IZNENADA ?!?!?1
Zdraveite na vsi4ki.Prqtela mi 6te bude sam v teh 5-6 dni i me e pokanil da spq v tqh.Iskam da mu naprava nqkakva iznenada... pomognete mi ?
Кажи му че ставаш лезбиика. Много ще се изненада![]()
MOlq teee Samo ne se Sublichai...NQMA da mu hAresa Opredeleno!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
ohhh ..... sqkakvi ima tyka nqma kvo da se o4udvam ...
obrasni si anusa
oxxx pisna mi da se zanimavam ve4e.....
мацка мани ги тиянаправи му стриптийз обаче докато се сабличаш по време на танца го карай и той да сваля по някоя дреха. тва яко ше му хареса. сигурна съм
![]()
Ами направи ми стрптийз примерно или нещо,което не си правила до сега.Облечи се по специално,или купи шоколад и сметана,намажи се хубаво и го накарай да те оближе.Или пък намажи него и го оближи.Надявам се това което написах да не е много тъпо.
Когато искам-УСПЯВАМ,когато мога-ПРОЩАВАМ,когато обичам-НАРАНЯВАМ и никога не СЪЖАЛЯВАМ...
Вземете си вана или се изкъпете заедно,моет приятел това много го харесва.А и за стрийптиза е много добра идеята
Ми ако искаш да го изненадаж и да го накефиш мнооо (ако не сте преаили секс пак и ако сте кфо от това) отиваш събличаш се(стриптийз) отиваш до него праиш му френкса ... и почвате да прайте СЕКС...АУ
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
аве пусни му на човека тфа ще му хареса ама най-много казвам ти сегастриптизз ко че Му стане КУРА... и тфа е... баси секс само тфа е живота
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
pusni mu v g1z1, na men bi mi haresalo na nego sigurno.....
moje da dovedesh i priatelka, oshte po iakomoje i men da dovedesh, az s1m svoboden
![]()
Pa da sum te karal... Gledam IMa6 Originalen Nick LSD^LadyПървоначално написано от LSD^Lady
puk 4erpi go po edno LSD
ako ima6 v POve4e 6te ti dam Li4en adres
![]()
![]()
![]()
HiHIhIhIXxax
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Започнете в хола. След посваляне на някоя дрешка отидете в неговата стая. Съблечи го и после кажи че те мързи да продължаваш![]()
кажи му че си shemaleПървоначално написано от LSD^Lady
![]()
Mersi momi4eta za pomo6tta {}{}{}
Първоначално написано от krem4et0
![]()
яко!
2 т. от правилника. Бан на профил
със сигурност стрийптиза много ще му хареса,а също ще го подлудиш ако го накараш да те гледа как мастурбираш:P
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
Probii si obica na ..... seshate se koe "Intimnite chasti" shte se pobyrka i si kupi edno seksi belio ubiistveno napravo (za losioncheta i gluposti si e prosto zadyljitelno) az tova shte napravq no moq priqtel si idva chak sled 3 mes :P taka che imam dosta vreme za razmisyl:P
Зависи какъв тип е момчето, зависи какви искаш да са изненадите - романтични или перверзни![]()
Дам, можеш да му сготвиш нещо гола, може да му направиш стриптийз \/
Може като отиваш в тях си облечи някое яке (и без туй е студенко) и отдолу да си без сутиен (гола) и изведнъж да се съблечеш![]()
или поне да си по някой много секси сутиен...
Аз никое от тези неща не съм правила, но определено ще бъде изненадан![]()
Пуснала си темата в раздел секс...значи изненадите са свързани с това :P можеш колкото си искаш да експериментираш в секса, като например с позите...![]()
Кажи му,че имаш хуй!Тва ще го изненада...