.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: IZNENADA ?!?!?1

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}

IZNENADA ?!?!?1

Zdraveite na vsi4ki.Prqtela mi 6te bude sam v teh 5-6 dni i me e pokanil da spq v tqh.Iskam da mu naprava nqkakva iznenada... pomognete mi ?

Guest
    Кажи му че ставаш лезбиика. Много ще се изненада

Повече от фен
    MOlq teee Samo ne se Sublichai...NQMA da mu hAresa Opredeleno!!!!!!!!

Повече от фен
    Град
    ohhh ..... sqkakvi ima tyka nqma kvo da se o4udvam ...

bobirobi
    Guest
    obrasni si anusa

Повече от фен
    Град
    oxxx pisna mi da se zanimavam ve4e.....

BeHuTo_91
    Guest
    мацка мани ги тия направи му стриптийз обаче докато се сабличаш по време на танца го карай и той да сваля по някоя дреха. тва яко ше му хареса. сигурна съм

Ами направи ми стрптийз примерно или нещо,което не си правила до сега.Облечи се по специално,или купи шоколад и сметана,намажи се хубаво и го накарай да те оближе.Или пък намажи него и го оближи.Надявам се това което написах да не е много тъпо.
    Когато искам-УСПЯВАМ,когато мога-ПРОЩАВАМ,когато обичам-НАРАНЯВАМ и никога не СЪЖАЛЯВАМ...

Вземете си вана или се изкъпете заедно,моет приятел това много го харесва.А и за стрийптиза е много добра идеята

Фен
    Град
    XaCKoBo
    Ми ако искаш да го изненадаж и да го накефиш мнооо (ако не сте преаили секс пак и ако сте кфо от това) отиваш събличаш се(стриптийз) отиваш до него праиш му френкса ... и почвате да прайте СЕКС ...АУ
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

мии това със сметаната е идея...може вариации с шоколад и т.н...освен тваа да си с някво секси бельо или да се чипкате заедно или каквото ти дойде на ум...сигурна съм че ще му хареса всичко
    Поглед,усмивка,желание...А после ярост и страдание!Непонятни са чувствата,а осезаема-липсата...

Фен
    Град
    XaCKoBo
    аве пусни му на човека тфа ще му хареса ама най-много казвам ти сега стриптизз ко че Му стане КУРА... и тфа е... баси секс само тфа е живота
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

pusni mu v g1z1, na men bi mi haresalo na nego sigurno.....
    moje da dovedesh i priatelka, oshte po iako moje i men da dovedesh, az s1m svoboden

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Цитирай Първоначално написано от LSD^Lady
    oxxx pisna mi da se zanimavam ve4e.....
    Pa da sum te karal... Gledam IMa6 Originalen Nick LSD^Lady puk 4erpi go po edno LSD ako ima6 v POve4e 6te ti dam Li4en adres HiHIhIhIXxax
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Започнете в хола. След посваляне на някоя дрешка отидете в неговата стая. Съблечи го и после кажи че те мързи да продължаваш

Re: IZNENADA ?!?!?1

Цитирай Първоначално написано от LSD^Lady
    Zdraveite na vsi4ki.Prqtela mi 6te bude sam v teh 5-6 dni i me e pokanil da spq v tqh.Iskam da mu naprava nqkakva iznenada... pomognete mi ?
    кажи му че си shemale

Повече от фен
    Град
    Mersi momi4eta za pomo6tta {}{}{}

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Сготви му нещо................гола!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Сготви му нещо................гола!
    яко!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Фен
    Град
    У Нас!
    Кажи му че го обичаш,никога не е излишно да си го казвате,а след това вече правете каквото ви идва на момента

със сигурност стрийптиза много ще му хареса,а също ще го подлудиш ако го накараш да те гледа как мастурбираш :P

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

Guest
    Probii si obica na ..... seshate se koe "Intimnite chasti" shte se pobyrka i si kupi edno seksi belio ubiistveno napravo (za losioncheta i gluposti si e prosto zadyljitelno) az tova shte napravq no moq priqtel si idva chak sled 3 mes :P taka che imam dosta vreme za razmisyl :P

Супер фен
    Зависи какъв тип е момчето, зависи какви искаш да са изненадите - романтични или перверзни
    Дам, можеш да му сготвиш нещо гола, може да му направиш стриптийз \/

Може като отиваш в тях си облечи някое яке (и без туй е студенко) и отдолу да си без сутиен (гола) и изведнъж да се съблечеш или поне да си по някой много секси сутиен...
    Аз никое от тези неща не съм правила, но определено ще бъде изненадан
    Пуснала си темата в раздел секс...значи изненадите са свързани с това :P можеш колкото си искаш да експериментираш в секса, като например с позите...

Guest
    Кажи му,че имаш хуй!Тва ще го изненада...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си