- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ужасни думи
Хаха...мн готинкоПървоначално написано от luda`flirtajika
Браво на теб. Да имах и аз този късмет ...
ш му бия един шамар и нема се занимавам повече с него
Ся кат си го представя ми става смешно, ама тогава със сигурност няма да е така и нямам представа как ще реагирам.
Ще си кажа: "В еба си и простака съм влюбена ..." и следващият път ще съм по-внимателна в избора си...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
she go preodoleq kolkoto i da mi e trudno ako kaje tfa nachi e neshtasnik - e shto da se zanimaam s neshtasnici?!
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
щях да се почувствам много зле но и щях да се замисля дали да не прекратя всичко с него!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
shte mi stane mnogo kofti i shte razbera v kakuv chovek sum vliubena,no shte produlja da se borq za nego stiga naistina sum vliubena v nego
Shte si dam smetka,che ne sa si zaslujavali izgubenite godini i nqma da se zanimavam poveche s nego!
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
първо ще ми стане аааааадски гадно...после ще ми стане ощеее по гадно защото ще осъзная за какъв глупак ми е било гадно и накрая ще тръгна с най добрия му приятел(ако мога де)а ако не мога ще измисля нещо с което да го накарам да съжалява какво е изпуснал!![]()
NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...
Hmm..... Sly4valo mi se e takawa sityaciq oba4e az si znaeh 4e toi go kaza na bazik!!Ama ina4e ako go kaje na seriozno....100% 6te mi stane mn gadno,no nqma da se razpla4a!!
pfff bih go izgledala stranno, sled koeto 6te pobesneq i 6te mu kaja 4e tova koeto mi kazva e adski tupo. posle moje da mi e kofti,no ne bih go poturila pak.....
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Ам просто ще го забравя !Първоначално написано от linkin_park_fenka
Ще се засрамя и ще си кажа, че кратко и ясно ми даде да се разбера, че той не ме сака.Ем .. След това просто ще се направя, че нищо не е станало и ще се опитам да се държа както преди случката
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ami 6te mi stane mnogo gadno,kakto na povechekoto ot vas,6te se razpla4a,zashtoto sum mnogo 4uvstvitelen i lesno ranim 4ovek...pone da mi otgovori spokoino i da mi obiasnoi 4e ne me haresva no moje da budem priateli ako iskam,tova ne bi me natujilo 4ak tolkova mnogo...no vse pak bih se opitala da go zabravq vupreki 4e naistina e adski trudno
Кво да напрайш...
нищо,личи че е грубиян..
кво да кажа повече.Ясно какво би направила всяка девойка с поне малко акъл.
6te se po4ustfam tapo........
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Eми... ако му кажа така и той ми каже "И аз к'во да направа"...
Ще го гледам тъпо...ще ми стане кофти да пророна някой друга сълза защото все пак нали се води че го 'харесвам' и после ще ми тегля ела пи*ка майна и да се оправя!
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Wow!!!Ako nqkoi mi kaje taka v moment na priznaniqta mi 6te go pogledna prezritelno,6te mu se izsmeq podigravatelno i prosto tihi4ko 6te mu kaja "ti gubi6 pi4".i si trygvam.
Ще ме заболи, но няма да му го покажа...ще му кажа, че той губи и ще си тръгна. Всеки следващ път, когато го видя, ще се държа високомерно с него, ще бъда секси и усмихната, накратко - ще му покажа какво е изгубил, за да съжалява той, а не аз![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
ами ще ме заболи естествено..от несподелената любов най-боли![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
На мен ми се е случвало. Е тъй като съм момче бях от другата страна. Бях по прекалил с руският еликсир за здраве (Водка). И когато ми го каза аз и казах презрително тези " Ужасни думи". Е разбирасе когато ми мина и осъзнах какво е станало и се извиних, обясних и какво е било и ми е било поокрасих разни работи и ми прости, макар че месец не ми говореше.
Ще ми стане супер гадно,естествено.Но после въобще няма да го търся,ще се опитам да си представя,че такъв човек не е съществувал и като го видя дори и няма здравей да му кажа.Всичко се връща.Споко
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Emi i az taka,boli,no kakwo da se pravi.Az i sega sym takaПървоначално написано от Labelle
![]()
*<>*Не е важно,колко пъти ще паднеш,*<>*
*<>* важното е да*<>*
*<>*станеш и да продължиш напред*<>*