.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81
    Ще му тегля една и ще продължа да си живея живота.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Означава, че си била привлечена само от външността. Един свестен човек няма да отговори по този начин. Сама си си виновна, подбирай!

parvo sigurni 6te se po4ustvam mn mn zle,sled tova 6te go izgledam kato za pruv pat i 6te mu kaja "ne te misli6 za takuv tupak, ne znae6 kakvo gubi6".posle 6te go nakaram da sujalqva 4e mi se e podigral taka.
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

6te se po4uvstvam ujasno 6te sum v denresiq izvestno vreme no posle 6te si kaja 4e toi e bokluk i ne me zaslujava

Повече от фен
    bix mu teglila edna maina i posle sus sigurnost toy 6te me potursi,i togava 6te e kusno. i az 6te mu kaja,pomni6 li na vremeto ty kak mi tegli edna maina sega az pravq su6toto ,no 6te ty otmustq v mnogo po golemi koli4estva.

Повече от фен
    a oshte pppo ujasno e kat pri men..chakah 1 godina ..cqla godina da kaja na choveka koito obicham che go obicham iskah da bada sigurna v chustvata si shot za men tvae silno neshto. i kogato kazah obicham te..toi znaete li kvo kaza...kaza az do sq ne sam kazval na nikoi obicham te...ne sam sviknal.ne mi kaza che me obicha a e s men tfa kvo e?!?!
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Само с тези няколко думи имам чувството , че ще ме изравни със земята . Ще бъде нормално да се почувствам много зле и известно време след това всичко да ми бъде наопаки , след като съм харесвала това момче . Но в крайна сметка ще проумея , че така е трябвало да се случи и че явно не съм познавала отсрещният и старателно съм си губила времето с мисли и симпатии насочени към него ...

Повече от фен
    az za mene si se pochustvah kat palen baluk ama ironiqta e...oshte go obicham i imame vruzka ednogodishna makar da ne smeq da kaja poveche tezi dumi......
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    shte mi stane spr gadno i za da zamaja polojenieto shte mu kaja 4e sam se bazikala
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)

Re: Ужасни думи

Цитирай Първоначално написано от linkin_park_fenka
    как бихте реагирали ако кажете човека в които сте влюбени от години
    чe гo xаресвате а тои ви отговори "аз кво да напраа".
    само 1 реплика: 'Ти е*а майката' и ше се врътна и ше си замина

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Повече от фен
    da e ako mislite che e tolkova lesno da kajesh ti e** maikata... izobshto ne .ti kat obichash nikoi kak she mu go kajesh.......i da go napraish posle sam tebe shta boli tui che..

Linkin Park - Pushing me awayyyyyyyyyyyyyyyyy

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    boli povqrvaiteee, slu4valo mi se e, takuv tip hora ne zaslujavat vnimanieto na drugite, a tozi deto me otrqza sled kato mina celiq grad(momi4etata, moje bi skoro i mom4etata 6e po4ne) sq e vliuben mai v 6i6enceto
    mi kvo napravih , ni6to ne sum pravila, pove4ee ne se zanimavah s nego
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Повече от фен
    basi jivota jiveem naistina!

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    бих и казал да вземе да направи нещо...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    мммм няма да ми пука аи не бих му казала !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    IdIOtka , ti si bila golqma fenka bre

6te si kaja,4e toq ne e za men,prosto taka nqma da se razberem i 6te si prodalja napred ... "mi az ko da napravq" - mi metni se ...
    hey now !!!

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    dam samo taka...mi da se metne mn qsno.qvno 4e ne te zaslujava ama ako tolkova mn go obi4a6 bi bilo dobre ako go pita6 za6to e tolkova gaden i naistina li ne my dreme vaob6te

Супер фен Аватара на Sarabi
    Аз пък не бих го взела толкова навътре...(не знам защо и при какви обстоятелства ти го е казал,може да си написала някъде из темата,но не ми се четат 5 страници).Може нещо да е бил ядосан,изнервен и просто да не му се е занимавало с други неща.Все пак и ти някога си имала такива моменти,когато те интересува едно единствено нещо,и всяко друго те изнервя и дразни.И в такива моменти нараняваш хората около себе си несъзнателно.Може би и с него е стнало така.
    А ако има нещо по-сериозно-ами отчайваш се за 20 мин как може да си си падала по такъв идиот и го забравяш.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Guest
    Една майна и тва е то

tva mom4e e super tapo nqma smisal da sajalqvash nqma kvo da izgubish palen glupak
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено би ме наранил адски много.Това е ясно,но ще е моя грешка,ако не го познавам след години и не съм се запознала и не знам що за човек е.Много тъпо се получава.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Много болезнени думи, особено ако са изречени от човек, за когото ти пука... На никой не пожелавам да чуе нещо подобно. И все пак, ако това стане, не трябва да продължаваш да се измъчваш, искайки този човек. След като не се интересува от чувствата ти, по - добре е да спреш да очакваш нещо от него. Все ще намериш по - добър от него...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    ш му бия един шамар и нема се занимавам повече с него
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> an taka!

Ако ми каже това , значи незаслужава да го обичам !
    Every second chance begins with first step ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си