- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- KOLKO OBI4ATE RODITELITEAI???
kolko obi4ate roditelitesi,i koi obi4ate pove4e,mama ili taty??![]()
nai-mnogo na sveta obi4am mama!i tv ae super seriozno!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Emi az mai obi4am pove4e tate moje bi za6toto se darji po-dobre s mene!Ama i mama mn si q obi4kam![]()
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
i dvamata gi obi4am adski mnogo i ne bih gi zamenila za ni6to na sveta!no s mama sum po-blizka i i spodelqm pove4e ne6ta.ne bih mogla nito bez ediniq,nito bez drugiq.
moq nevinnost i greh.....
Ами мойте родители са разведени и аз живея с майка ми.. нея повече си я обичам.
и аз такаПървоначално написано от ckeuT4eTo_f
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
i moite sa razvedeni ama nemam dori simpatiq kum nikoi ot tqh
obojavam gi stra6no mnoooooooooogo i to po ravno![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Аммм...обичам ги и двамата много.С майка ми повече споделям,но и двамата по равно ги обичам!![]()
ЕЕей не се научихте!ТатЕ е обръщение,като:ТатЕ,дай 5 лева.Първоначално написано от maily
А татИ е нарицателното,като:Аз обичам татИ.
!!!
И двамата си ги обичам.Но майка ми понякога е голям звяр.Пък татИ по-рядко вика.
В последно време мама само ми забранява някой неща, и не ми дава да излизам... а тате ми дава само да се стегна малко и до луната ще ме пусне имам впредвид стегаане, по внимателна да съм, щот сам блейка
... еми мисля, че схванахте който повече...
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Ако трябва да оценя от 1 до 10... майка ми - 11 баща ми - 0...
И двамата си ги обичамНо може би повече майка ми,защото прекарвам повече време с нея.Баща ми работи много,но винаги ми отделя време за неща...Така че нз....и двамата по равно
![]()
i dvamata si gi obi4am po ravno i mama i tati \/ \
/ \
/ \
/ \
/
emi i az ato 4eli obi4am pove4e mama.
![]()
pardon kazax obi4am pove4e mama ,de ,no kato 4eli zburkax gore edna dumi4ka....![]()
Обичам ги много,но много повече обичам майка ми! (:
Ае хора .. как колко?
В какво да измервам? %? хихи... иначе и двамата по-равно си ги обичам. Това, че татко е по-непоносим не означава, че не го обичам толкова колкото майка.
П.С.Ае хора научете се да си давате -> "Редактиране", а не пускане на нов отговор за да подправите предишния.pardon kazax obi4am pove4e mama ,de ,no kato 4eli zburkax gore edna dumi4ka....
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Отдавна мина времето , в което казвах : "Обичам те ей толкова" и махах с ръце , за да покажа колко .
И двамата ги обичам , по различен начин може би , но едва ли в различка степен . Никой от родителите ми не заслужава да бъде пренебрегнат , колкото и недостатъци да имат. (Все пак идеални неща няма .. )
Ами аз живея с баща ми, не по мое желаниеИначе си обичам страшно много мама, а към баща ми благодарност че ме е отгледал.
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
mnogo si gi obi4am i dvamata no kato 4e li sam po privarzana kam mama![]()
ПЕЕТ!!...ПЕЕЕТ!!!kolko obi4ate roditelitesi![]()