haha ami da i az taka si sre6tnah lubovta...v enet..,awe na men mi zvu4i dosta glupavo i detsko,no taka si se polu4i ..ta bqhme si pisali okolo mesec nqkude...,toi togava be6e na gosti v varna i nqma6e kak da se vidim ,v na6iq slu4ai nego go be6e pove4e sram( ne 4e i men ne me be6e,prosto bqh sigurna 4e nqma da sa prosto prikazki za mesec ta vidqhme se,bqhme cql den zaedno,posle na sledva6tiq i na po sledva6tiq...dosta ni se zavurtqha glavite o6te ot togava...samo 4e ima6e edin problem ...bqh si probila ezika malko predi tova i mi be6e podut i nqma6e kak da se celuvam,sled kato edvam govoreh ,minaha nqkude 2 sedmici i eto q i na6ata purva celuvka doide ...nikoga nqma da gi zabravq tezi momenti toi e mnogo razli4en ot vsi4ki mom4eta koito sm imala...vsmisul imala sm i po dulgi vruzki ot tazi,no nikoga ne e bilo taka istinsko..neznam az vse si mislq 4e moje i da e TOI,no nikoi neznae sus sigurnost ..prosto tova e mom4eto koeto sm tursila,durjanieto mu km men,haraktera mu...tova e ..o6te togava go obi4ah,a sega...sega mislq 4e trqbva da izmislq po silna duma za tezi 4uvstva..ve4e sm si ba6 vlubena ,mnogo mnogo skoro 6te stane 1godina otkakto sme zaedno i se nadqvam da imame o6te dulug put da izvurvime zaedno