значи...харесвам едно момче от вече малко повече от месец.той знае че го харесвам.от както нали го загледах започнах да го опознавам и си станахме мн близки фр.за около месец имам 130 смс от него само.а за клипвания да не говориме.няма вечер когато да не ми клипне.аз мн искам ако не да тръгнеме то поне една вечер да се поцелуваме за да ми се утоли малко "глада" но нз защо някси не става.по принцип той ми казва че съм била мн хубаво момиче,но нз защо като сме на саме си говориме като приятели а не като гаджета.вчера по скайпа си поговорихме за тва ако тръгнеме кво ще стане.и той каза че нямало да бъде добра идея защото все някога ще скъсаме.а след като скъсаме няма да може да сме толкова добри фр както сега.а наистина за него наще приятелство било по ценнно от тва.също така ми каза че харесвал няква от сф.и най добрия му фр ми каза тва.но все пак продължава да се бъзика с мен,да ме закача,....нз какво да мисля.една предишна вечер пак си писахме по скайпа и стана дума че и на 2-мата ни се иска да се целуваме.аз му казах нали че щом го харесвам е логика да искам а от къде мога да знам че той иска.и той ми каза че с тези смс-и бил показал не само тва а и др.питах го кво има предвид но той ми каза да помисля и съм щала да се сетя.но не се сеащам!а иначе на купони като има в нас той си ме гушка и ме хваща за ръка...нз просто обяснете ми какво означава тва.дали въобще имам шансове с него??????