- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бройки
Колко сексуални партньора сте имали и на колко години сте ?![]()
![]()
levi desi i nqkolko neudo6eveni predmeta![]()
1
на 19г съм
И да сме наясно Не се оплаквам - Хваля се!!! :P
1 и не искам скоро да си го сменям,иначе съм на 16 и нещо
3 na 17 sum
DoN't WoRRy, Be HaPPy
na 16 sam imal sam 23
Първоначално написано от Анонимко
![]()
2(Левислава и Десислава) 15 години...
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
На 18 години съм, 1 и немисля да го сменям скоро.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
az nsum na 15 skoro stavam na 16 i sum imala samo 1 i nevuznamerqvam da si go davam ostava si za mene![]()
13 или 14 ся не ми се броят хаха - На 15 год съм(октомври права 16)ДОста са,но не съм курва...
Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
dobre ostro go dava6 mila az sam na 18 i sam imala samo 4 s 2 ot tqh sam imala seriozni vryzki xixix! imam priqtelka koqto e na 16 i ve4e e spala s 8 mom4eta i to samo po edin pyt emi da vi kaja ne q podkrepqm napravo e skandalna uuuuuuuuu![]()
![]()
![]()
Като го направих за първи път после малко се поотпуснах сеш ли се .. ся няма такива изпълнения (;Първоначално написано от Boynce
Kво значи че си се поотпуснала... ??? демек си се поеб**а малко повечко ХАхахаПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
Ама разбира се, че не си! Някой да е казал,че си?!?! Май гузен негонен бягаааа![]()
![]()
NejNa_DroGa
ama mai i za teb e vajno kolichestvoto , a ne kachestvoto ?
Yupeeee !
Първоначално написано от Paduan`
xahaxhxha Не ми предизвиквай смях, защото не познаваш!! Днеска правя 16 и си имам само един сексуален партньор и не мисля да го сменям! Ако съдиш по това, че съм пуснала темата и затова го казваш тва, пуснах я от чисто любопитство, а пък и да има малко разнообразие, че ми писна да чета все едни и същи теми!![]()
=D>
4RD![]()
Yupeeee !
Първоначално написано от Paduan`
mersi![]()