- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо на момичетата вече един не и стига :(
Както стана с думата любов немога да го повярвам че могат да обичат няколко на веднъж.Излизат с няколко без да и тежи на съвеста дориЗАЩО?
zashtoto si zaobikolen ot kurvi..nito edno svqstno momiche ne bi izlizalo s 15 navednujПървоначално написано от Анонимко
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
oo mom4enceee tva ne se otnasq za vsi4ki...![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
не си попадал на момиче ощепоне не свястно и със съвест
6ot sa zle brato... ne si popadnal na pravilnite momi4eta![]()
Аз ако обичам някого то ще е само един!!!Явно си попаднал на "леки момичета"И не всеки срещнат обичала съм само 1...Първоначално написано от Анонимко
така е!Първоначално написано от anito.sl
Само като прочетох заглавието на темата и ми дойде наум пак да кажа,че всеки човек е различен!И не е правилно да слагаме всички момчета/момичета под един знаменател.![]()
f@nt@zi@
Не може да обичаш няколко наведнъж-поне според мен.Ама те другите го казаха-не си срещнал момичето.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
МИ момичета всякви!Както има такива момчета,така има и такива момичета!Тва си е до човека,не до пола му!Нито всички мъже са еднакви,нито всички жени.Всеки си е различен и за пореден път повтарям че фактът че си попаднал на неправилен човек,не означава че всички от противоположния пол са способни да обичат по 100000000000 наведнъж...
Tfa ne se otnasq za sqko edno momi4e no pove4eto ve4e sa taka
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Qvno nqma svestni momi4eta okolo teb a samo kurvi a te neznaqt kakvo e dumata LUBOV !
Така е,не си попаднал на момиче![]()
Тук във форума всички са безгрешни,не изневеряват,не са материалистки или лицемерки,не си падат по батковци...Общо взето -всички са възмутени от подобен вид държание![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Такива момичета познаваш.На мен и един ми е достатъчен стига да намеря подходящия![]()
axa..Първоначално написано от Freelander
![]()
Първоначално написано от Lorraine
...но за съжаление се отнася за повечето...![]()
![]()
ама и момчетата са така да ви кажа ...
абе мани, в шарен свят живеем...
всеки прави каквото си поиска и не се интересува от другите...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Vij sega edno momi4e pribqgva do iznevqra kogato ne mu stiga ne6to vyv vryzkata - imam predvid da kajem ... primerno endo momi4e i endo mom4e hodqt,momi4eto mn haresva mom4eto samo 4e toi ne i dava tova koeto tq iska - primerno liubov,nejnost,vnimanie.. i tq namira drug koito i dava tezi ne6ta za tova :
Mom4eta kato imate gadje si go pazete 6tot ne osyznavate kakvo imate dokato ne go izgubite !!!
momicheta vsqkakvi..ne si popadnal na tochnata....plius tva si zavisi edinstveno i samo do choveka
Ем не, определено всичките момичета не са такива!Но, пък от части си прав 50% са курвииииииии
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
e za6to vsi4ki ni slaga6 pod ob6t znamenatel?kato si si napatil ot edna/nqkolko ne zna4i 4e si4ki sa taka!
Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...
Както каза един колега по-горе:
В тоя форум всички момичета са "различни", всички вярват в истинската любов, не изневеряват, не лъжат, дигат "патардии" като им плащат сметката, не харесват батковци, не са материалистки, още повече лицемерки и т.н. и т.н.
Интересно ми е, кого се опитвате да заблудите? Нас или себе си?
nemoje6 da obi4a6 pove4e ot 1 4ovek ako misli6 4e moje6 zna4i 4e nemoje6 da misli6 i nemoje6 da obi4a6![]()
![]()
![]()
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
o az ne sum kazala 4e ne se zaglejdam...zaglejdam seno ne izlizam(izneverqvam) na nqkoi slu4valo mi se e da izlizam s nqkoi s koito vednuj sme gajeta dr put ne...ama ne izneverqvam...ako si haresam nqkoi predpo4itam da skusam s gajeto si vmesto da go izbqgvam za da vidq drugiq...a 6to se otnasq do batkovcite...moq specialitet!!!
Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...