kak da q zabravq kato tolkova mnogo q obi4ah i tolkova mnogo az za neq me4tah
Прослушай метъл и всичко ще е ОК.
2т. системно
mi ne q zabravqi i se suberete ili q zabravi kato si nameri6 dr...ili si nameri ne6to da te raseiva!
Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...
100% ли трябва да я забравиш?![]()
Хората са го казали-"клин,клин избива"!
da zashtoto nqma shans da sam s neqПървоначално написано от anito.sl
Джакпот =D> При мен подейства преди годиниПървоначално написано от Solanj
Само времето ще ти помогне да я забравиш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
lo6o...mnogo e trudno da zabravi6 lubim 4ovek,prosto trqbva da se durji6 i s vremeto mojebi 6te istinat 4uvstvata ti kum neq,no 100% edva li 6te q zabravi6
След като си мечтал за нея и я обичаш може би никога няма да я забравиш напълно,но все пак се опитай щом няма как да е с тебе,а ако има начин бори се за нея!успех!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
kato spresh da mislish za neq i gledash napred..vremeto lekuva vsqka rana
Nameri si druga.Tazi ne e bila edinstvenata.Prodyljavash napred.Moje pyk da si sgreshil i blagodarenie na tova,che ne se e poluchilo da namerish istinskata si lubov USPEH![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
незнам това колко е вярно честно казано силно се надявам да си права,а сега по темата ако намеря ефективен начин да забравиш някого ще ти кажа,защото и аз съм в подобно положение напълно те разбирам(само че аз страдам за момче)Първоначално написано от BeBencEto
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ami napravi si izvodi ot cqlata istoriq i ne q zabravqi, za6toto taka se natrupva opit,pomni q i ne dopuskai su6tite gre6ki. Moje mnogo da q obi4a6,oba4ee ni6to ne e ve4no....
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
mislq che sum prava...prosto trqbva da poglednete napred ili ako vi e tolkova trudno vurnete malko nazad i se setete za vsichko koeto ste pravili..i pomislete adjeba ima li smisul da stradate za dadeniq chovek...pomaga....Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
Pi4 az da te pitam li "kak da go zabraq"Първоначално написано от Анонимко
Moje bi edinstvenoto (donqkade) re6enie e nqkoi drug da zaema mislite ti i da si misli6 4e si4ko e minalo![]()
Ми не се отказвай ако е имала чувства към тебе на дали нямаш шанс с нея!![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
Срещай се с нови хора, занимавай се с интересни неща, изобщо прави неща, които ще те накарат да не мислиш за нея, а колкото по-малко мислиш за нея, толкова по-лесно ще я забравиш![]()
Първоначално написано от anito.sl
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
времето лекува
Da,Da!!Vsi4ki towa kazvat ama ne e tei.....Az ve4e 3 meseca ne sam s mom4eto koeto obi4am i ne moga da go zabravq...Vremeto moje da lekyva ama kolko trqbva da 4aka6....godina.....ili dve???Първоначално написано от macka123
Prosto se opitai da si nameri6 dryga,nameri si zanimanie,izlizai po kafeta napiwai se...Ni6to drygo ne moga te posavetvam 6toto i az se opitvam da zabravq biv6oto mi![]()