- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм в гаджето на майка ми.
Значи родителите ми се разведоха и майка ми тръгна с един (35 г.) а той всъщност е много сладък и изобщо не изглежда на 35.Проблема е че вече правихме секс(кухнята на масата беше върховно) и сега не мога да погледна мама в очите.Моля помогнете!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. na kolko si
2. v red li si da pravi6 sex s gadjeto na maika ti !!!! ????
3.ebasi kurvata
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
napravi taka 4e da si sigurna 4e toi nqma da kaje na maikati i ti si mul4i! ujas...mai 4e e tup savet ama istinata...malko ujasqva6ta
Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...
ti si mnogo prosta maaaaa ovca,qvno toq bokluk gleda kak da ve 4uka i dvete a nakraq shte se razbere zashtoto nishto skrito pokrito ne ostava makar da e sred vreme i posle ti ste si imash bela na glavata i nikoga nqma da ti ima doverie maika ti
да оставим на страна,това което ми идва да ти кажа или...Ае курва си..мисля,че вече ти е ясно.
Тя ти е майка...вземи и й кажи...трябваше да помислиш преди да правиш секс с някъв на 35 и то...гадже на майка ти..нямаш ли си друга работа?!![]()
![]()
майкооо .... момиче ти не си дубле ....моля ти се как можиш да се наебеш и то точну с гаджето на майка ти ...ако искаш савет отиди при прихолог а не тука ....тука можеш да получиш само наредби ... но не и савети защото ти според мен си ....да го кажа ли?!? еми КуРвА ...и гаджето на майка ти кой знае какаф е бройкаджия че да се проебе и с теб че и на сичкото отгоре е с майка ти ....тихоооо малкооооооо.... няам думи ...и искаш да погледнеш майка си в очите ...то и аз да съм и аз няма да мога ...ама най-вече няма да напрая никога такава глупост ....оооо немога да ти дам съвет ...ти си безнадеждна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
![]()
или темата е ебавка или ти си супер тъпа и проста курва на 13 години, а оня е някъв педофил...
тъй.. като не мислиш кво правиш ся си чупи главЪта...![]()
Курве смотано Айде ключ и трябва на тази тема
![]()
am nezavisimo s koi,pove4e ot qsno e 4e ne e veren na maikati.. mi neznam az ako bqh..tq maikami znae 4e vodq polov jivot..6tqh da i kaja i da mu vrutnem nqkoi gaden nomer kekek..ma ti verno na kolko godini si?na men leko mi e stranno da izpadna v takava situaciq
![]()
На колко си? Че си курва, спор няма. Защо не помисли за майка си преди да го направиш? Не осъзнаваш ли, че ви използва само за секс, или поне теб със сигурност. Най-добре признай на майка си. Тя ще е доста огорчена и не знам дали ще ти прости скоро. Със сигурност обаче ще изхвърли това нищожество от дома ви.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Дано темата да е плод на фантастичното ти въобръжение....Че ако е истина...направо те съжалявам![]()
От време на време не е лошо да се използва разум!!!Са ти си се забъркала в тая каша-ние да ти я оправяме....как ще стане тоя номер
iliq taiq tema e ebavka ili ti si nekva tupa kurva !
Iskam da ti kaza ne6to vajno !!
Zna4i...
I taka ! Uuuu.,,a,a,a !...O.. da !
Dobre!Super !Da kaja , 4e iskam da kaja ... vsu6tnost kakvo trqbvashe da kaja ?
Mamaka mu !O'K !
Da kaja prosto :
OBI4AM TE !
x_Xiibaah maa .. toq svqt sa pobyrka e hora.. ujs.. BEACH
Ако не можеш да умреш за човека
когото обичаш,тогава живей за него!
Ако темата не е ебавка ти си ебати малкото недоебано курвенце!!!КАК МОЖЕ ДА СПИШ С ГАДЖЕТО НА МАЙКА ТИ БЕ?!ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ?!Явно нито ти нито той държите поне малко на жената!!!Нямам думи просто ... пфф........
emi ako maika ti ne razbere i se ojenqt ko 6i stane ?! a !? 6i se okaje 4e si spala s ba6ta si !!! K***a
Ам..ти на колко со години ? АКО темата не е ебавка,което адски мн ме съмнява...оф нз кво да ти кажа.Ако ти кажа че си курва няма да ти кажа нищо новоАбе кажи на найка си и тя тъкмо да разбере що за "гадже"-педофил си е намерила и да го остави
![]()
mi az 6te kaja samo edna duma -KURVA....
Направете тройка![]()
А и бтв темата 100% е ебавка![]()
не я обвинявайте само нея! А тоя педерас за какво е спал с нея ,като е гадже на майка й?!?!?!
2 т. от правилника. Бан на профил