.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Hybrid View

Guest

Влюбена съм в гаджето на майка ми.

Значи родителите ми се разведоха и майка ми тръгна с един (35 г.) а той всъщност е много сладък и изобщо не изглежда на 35.Проблема е че вече правихме секс(кухнята на масата беше върховно) и сега не мога да погледна мама в очите.Моля помогнете!

Мега фен Аватара на iiirish
    тъпа работа

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .

1. na kolko si
    2. v red li si da pravi6 sex s gadjeto na maika ti !!!! ????
    3.ebasi kurvata
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

napravi taka 4e da si sigurna 4e toi nqma da kaje na maikati i ti si mul4i! ujas...mai 4e e tup savet ama istinata...malko ujasqva6ta
    Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...

Guest
    ti si mnogo prosta maaaaa ovca,qvno toq bokluk gleda kak da ve 4uka i dvete a nakraq shte se razbere zashtoto nishto skrito pokrito ne ostava makar da e sred vreme i posle ti ste si imash bela na glavata i nikoga nqma da ti ima doverie maika ti

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    да оставим на страна,това което ми идва да ти кажа или...Ае курва си..мисля,че вече ти е ясно.
    Тя ти е майка...вземи и й кажи...трябваше да помислиш преди да правиш секс с някъв на 35 и то...гадже на майка ти..нямаш ли си друга работа?!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Бахти Ти нормално ли си бе момиче??? Правила си секс със гаджето на майка си!??? Ем, че курва си...така си е, ама вземи поговори с майка си, защото явно този използва и двете ви.

майкооо .... момиче ти не си дубле ....моля ти се как можиш да се наебеш и то точну с гаджето на майка ти ...ако искаш савет отиди при прихолог а не тука ....тука можеш да получиш само наредби ... но не и савети защото ти според мен си ....да го кажа ли?!? еми КуРвА ...и гаджето на майка ти кой знае какаф е бройкаджия че да се проебе и с теб че и на сичкото отгоре е с майка ти ....тихоооо малкооооооо.... няам думи ...и искаш да погледнеш майка си в очите ...то и аз да съм и аз няма да мога ...ама най-вече няма да напрая никога такава глупост ....оооо немога да ти дам съвет ...ти си безнадеждна

нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ

Повече от фен

или темата е ебавка или ти си супер тъпа и проста курва на 13 години, а оня е някъв педофил...

тъй.. като не мислиш кво правиш ся си чупи главЪта...

Курве смотано Айде ключ и трябва на тази тема

Фен
    Град
    sofia
    am nezavisimo s koi,pove4e ot qsno e 4e ne e veren na maikati.. mi neznam az ako bqh..tq maikami znae 4e vodq polov jivot..6tqh da i kaja i da mu vrutnem nqkoi gaden nomer kekek..ma ti verno na kolko godini si?na men leko mi e stranno da izpadna v takava situaciq

На колко си? Че си курва, спор няма. Защо не помисли за майка си преди да го направиш? Не осъзнаваш ли, че ви използва само за секс, или поне теб със сигурност. Най-добре признай на майка си. Тя ще е доста огорчена и не знам дали ще ти прости скоро. Със сигурност обаче ще изхвърли това нищожество от дома ви.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Дано темата да е плод на фантастичното ти въобръжение....Че ако е истина...направо те съжалявам

Фен
    Град
    У Нас!
    Курва била незнам си кво,кво ви става ве хора,значи ако има причличане между двама човека и спят заедно,тва е курвенско,ами не мога да го разбера

Супер фен
    Град
    София
    От време на време не е лошо да се използва разум!!!Са ти си се забъркала в тая каша-ние да ти я оправяме....как ще стане тоя номер

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    iliq taiq tema e ebavka ili ti si nekva tupa kurva !
    Iskam da ti kaza ne6to vajno !!

Zna4i...
    I taka ! Uuuu.,,a,a,a !...O.. da !
    Dobre!Super !Da kaja , 4e iskam da kaja ... vsu6tnost kakvo trqbvashe da kaja ?
    Mamaka mu !O'K !
    Da kaja prosto :
    OBI4AM TE !

x_X

x_X iibaah maa .. toq svqt sa pobyrka e hora.. ujs.. BEACH
    Ако не можеш да умреш за човека
    когото обичаш,тогава живей за него!

Супер фен
    Ако темата не е ебавка ти си ебати малкото недоебано курвенце!!!КАК МОЖЕ ДА СПИШ С ГАДЖЕТО НА МАЙКА ТИ БЕ?!ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ?!Явно нито ти нито той държите поне малко на жената!!!Нямам думи просто ... пфф........

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    nqmam dumi ...na kolko si ?

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    emi ako maika ti ne razbere i se ojenqt ko 6i stane ?! a !? 6i se okaje 4e si spala s ba6ta si !!! K***a

Супер фен
    Ам..ти на колко со години ? АКО темата не е ебавка,което адски мн ме съмнява...оф нз кво да ти кажа.Ако ти кажа че си курва няма да ти кажа нищо ново Абе кажи на найка си и тя тъкмо да разбере що за "гадже"-педофил си е намерила и да го остави

Голям фен
    ebasi rabotata, kak moje da pravi6 sex s gadjeto na majkta ti. ami ako toj i kaje. Napravo nqmam dumi.

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    mi az 6te kaja samo edna duma -KURVA....

Guest
    Направете тройка
    А и бтв темата 100% е ебавка

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    не я обвинявайте само нея! А тоя педерас за какво е спал с нея ,като е гадже на майка й?!?!?!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си