- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- zavinagi li e?
Taka..zamislih se varhu tozi vupros ot temata 'ISTINSKA LOVE'...ta vuprosa mi e ako e istinska lubovta,tova ozna4avali 4e 6te produlji ve4no...vsmisul moje ne6to da se slu4i i da vi razdeli s 4oveka kogoto obi4ate i da ne prekarate jivota si s nego,no da go obi4ate dokrai,ili tova 4e e 'istinskata lubov'e faktor 4e 6te ste zavinagi zaedno?
Според мен като ви раздели живота ... почти няма начин любовта да остане завинаги.
Примерно една позната сега е студентка в София,тя поначало е от Русе и беше гадже с едно момче от 9 ли кой клас и мн се обичаха ама пътищата ги разделиха и тя сега си намери ново гадже в София и си живеят заедно и т.н.
Може да обичаш човека няколко месеца след като се разделите,даже и година,но щом не се виждате често чувствата ще охладнеят...Колкото и да е голяма и истинска любовта...
da no tuk stava vupros ne za obiknovenna obi4,a za istinskata lubov,koqto e edinstvena i ni6to ne moje da q zameni?!![]()
Не мисля че на възрастта ня която сме всички в този форум,може да се говори за вечни неща!Има истинска любов,но всеки си я изживява по различен начин.някои са заедно с човека който обичат,други го забравят за месеци,трети пък го помнят с години...Различни хора,различни начини по които изживяват и преживяват чувствата си...
Iska mi se da vqrvam, 4e lubovta e ve4na....no mai ve4ni ne6ta nqma![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Ам... любовта може и да е... вечна, ама хората кат са обичат са женят и това вече убива любовта![]()
![]()
![]()
![]()
Виж щом говориш така разбирам че искаш да чуеш че истинската любов няма край и т.н. Аз си казах мнението но ти явно си знаеш своето така че защо пишеш темата в този форум.Няма смисъл да пишеш тема щом очакваш да ти отгоорят по определен начин.Първоначално написано от cMeTaHka
![]()
и аз така мисляПървоначално написано от slan4evo_momi4e
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Обаче не е "май"Вечни неща няма...
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Ако любовта е истинска... онази, която те изпепелява отвътре и те кара да гледаш на нещата от друг ъгъл, може би наистина тя е вечна... Нямам предвид да бъдете заедно "докато смъртта ви раздели", но каквото и да се случи, тази любов винаги ще остане в сърцето ти. Това е като с първата любов - дори след нея да има много, тя винаги си остава първа и незабравима.
Такава любов според мен има само във филмите ...
Няма нищо вечно, освен човешката простотия...
А и с годините всичко се променя ... ти може да обичаш човека с когото си, но ...по друг начин ...
А дали може да се обичате и въпреки това да не сте заедно? - Еми да, често животът разделя хората не по тяхно желание...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от LP_girl_14
az bqh izpadnala v takava situaciq naistina obi4ah no sadbata ni razdeli no vi overqvam 4e vinagi v sarceto si ste obi4ash tozi 4ovek i ste iskash da si s nego
Нищо не е вечно!
Но ако говорим за истинската любов,голямата любов,то дори и да съм разделена с нея по една или друга причина,дори да съм с някой друг,няма да е същото!Няма да обичам друг както съм обичала него,чувствата ми ще са различни!Винаги ще нося голямата си л'бов в сърцето каквото и да става!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
smqtam,4e istinskata lubov ne se zabravq.tq prosto se izmenq s vremeto po nqkakuv na4in.i kogato sre6tne6 tozi 4ovek dori sled godini nqma kak da ne ti trepne ne6to otvutre ili da ne se ysmixne6...no pri vseki e razli4no
Искам да ти кажа всичко,
ала нямам вече глас!
Изгубих го,тъй,без да искам,
докато те виках денем аз.
Плаках!Плаках денонощно!
Всъщност........колкото можах!
Чувствах се така самотно,
сякаш не веднъж умрях.......
4ove6koto syznanie e programirano taka, 4e kogato si dale4 ot nqkoi, ne go vijda6, nqmate absoliutno nikakva vryzka, ti 6te go zabravi6(no ne napylno, ima6 si i syrce, koeto pomni malko pove4e ot uma). I ako sled takyv dylyg period ot vreme go vidi6 i syrceto ti zapo4ne otnovo da pyrha, mislq 4e tova e istinskata liubov... moje i da gre6a, no az taka go razbrah. Pri vseki e razli4no, vseki obi4a po razli4en na4in. A ako obi4a6 istinski, tova ne ozna4ava 4e nepremenno 6te si s to4niq 4ovekПървоначално написано от cMeTaHka
![]()
ne znam dali ima takava"istinska lubov",no mi se iska da ima.Da, slu4va se dori kogato 2 du6i se obi4at mnogo da ne sa zaedno,no tova ne zna4i 4e v mislite si ne sa zaedno.
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Цъ,няма такова животно като истинската любов.
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Според мен, колкото и голяма да е тази любов... дори и винаги да са заедно двама души все ще си омръзнат някой ден. И тогава ще се сещат, че някога е било "истинската любов", но с годините се е обезличило. Не знам, може и да не стане така, а и е много малко вероятно да сте заедно завинаги..."докато смъртта ви раздели"...
да, мисля, че истинската любов означава, връзка до край![]()
Иска ми се да вярвам, че истинската ми любов ще е до мен винаги. Животът обаче не е като приказките, може да се случат много неща, които да ни разделят и да не сме заедно. Това обаче не означава, че аз няма да го обичам вече. Дори всеки да е тръгнал по различен път и да сме далеч един от друг, знам че ще продължа да го обичам по същия начин, по който го обиачм сега. И все пак ми се иска да вярвам, че в живота стават чудеса и ще бъдем заедно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!