.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Повече от фен
    Град
    На луната

Силна музика

Случвало ли ви се е както си слушате яко силно музика и някой съсед да е извикал куките и да дойдат у вас

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ммне,но един път за малко =)
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Фен
    Град
    Pico-Union District

Re: Силна музика

Цитирай Първоначално написано от Gangsta_zone
    Случвало ли ви се е както си слушате яко силно музика и някой съсед да е извикал куките и да дойдат у вас
    И какво, като стане така си gangsta nigga?

Повече от фен
    Град
    На луната

Re: Силна музика

Цитирай Първоначално написано от Psycho Realm
    Цитирай Първоначално написано от Gangsta_zone
    И какво, като стане така си gangsta nigga?
    Не бе питам на мен не ми се е случвало ама много хора казват че им се е случвало за тва питам

WwW.GangstaZone.Data.Bg

veseto:D
    Guest
    da xaxax i sbaraxa brat mi i priqtelkata mu v drugata staq v legloto xaxaxaxaxaxaxaxa

ми не в къщи.но бяхме на купон и един скапаняк викна куките.добре че непълнолетните успяхме да се измъкнем че.......беше 3 през нощта

Ми един пат за малко но един друг път напрао доидоха съседите и замалко да ме изселат от нас Такаче не осилваите не е на късмет

Повече от фен
    И к'во като дойдат куките? Чудо голямо...нема що!
    Вие сте ебати злетата, куките дори и да дойдат, няма да тръгнат да влизат във вас, и да гледат кой сте и к'во сте! За да могат да влезат във вас им трябва заповед, а никой не е такъв идиот да тръгне с нек'ви заповеди и тем подобни щуротии да се разправя, само, защото съседите ви са се оплакали от висока музика!
    Преди няколко месеца, в продължение на около половин година сигурно, точно през една седмица в събота, всяка нощ полицията се отбиваше до нас, тъй като наще ги нямаше и събирах сумати народ. Единственото, което ставаше е да ми направят забележка, да ми кажат да намаля музиката и ме предупреждаваха, че, ако дойдат втори път ще има глоба. Записваха ми личните данни и си тръгваха! Нищо страшно...

da 2 puti i 1 put ne kukite,a kelnerite
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Чак толко силна не съм я пускала
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Умрете, аз пък имам ебати яките съседи и през живота ми не са правили проблеми. Нечовеци.
    Макар че и некфи идиоти има из входа, но си траят...

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен
    В нас не щото нямам съседи. От отсрешния блок недоволстваха за гърнето ми ама за музика засега не. Единствените ми конфронтации с ченгенца бяха на миналоодишния бир фест където бях барман, там некви некролози от блокчетата около НДКто сяка нощ викаха куки заради оркестъра на БИАД (бир феста беше на МИГ-груп) и ние сяка нощ ги подкупвахме с кинти. Те хората се качили по масите, кючеци диви, циганин убавец ти свири на ушенце с цигулка шукарна циганка ти пее на другото, опашки от милиони за бира а те музиката ше ни спират - побъркали са се нещо май ..
    2т. системно

slu4valo mi see samo 1 put 6toto nqkoi 6iban tupan gi e bil viknal i do dne dne6en nerazbrah koi e

Фен
    Град
    Майна town
    Не са идвали ма и да дойдат чудо голямо, шот за да са сигурни че съм в нарушение тряя измерят дицибелите на музиката така "на око" да премерят че е над 160 и да ми кажат спри я/намали я е мишън импосибъл и 2ро до нашия апартамент се минава през 2 врати,които всяка вечер се заключват и ше се наложи некой бодър пеерас /най вероятно тоя дет ги е викнал/ да става по нощите да ги отваря и двете и да го докара до 2рия етаж та да ми звъннат

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Супер фен
    Само за справка, рекорда на Българското надсвирване по СПЛ "ЕММА" за последните три години е 143 децибела направено с новия бас на Кикър - Солобарик. Който един такъв струва 2500 лева а амповете му струват двойно и тн... И като сметнем че при удвояване на музикалната сила децибелите нарастват с 6. Начи грубо ше ти трябват осем такива инсталации.
    2т. системно

Имам изолация на апартамента
    а в стария апартамент веднъж дойде една баба дето беше смесица между Джак Спароу и Рамбо и почна да се кара
    иначе по някви други купони са идвали, а един път пък метнахме по една патрулка голяма бутилка флирт и тея глупаци като слезоха не можаха да се ориентират от къде идва музиката
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    За щастие не ми се е случвало още,но винаги когато си пусна силно(меко казано) музиката и...или наще ми четат конско или съседите на пук ми пускат ЧАЛГА силно...мразя ги,но се живее \/

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от psiHopaT4o
    Не са идвали ма и да дойдат чудо голямо, шот за да са сигурни че съм в нарушение тряя измерят дицибелите на музиката така "на око" да премерят че е над 160 и да ми кажат спри я/намали я е мишън импосибъл и 2ро до нашия апартамент се минава през 2 врати,които всяка вечер се заключват и ше се наложи некой бодър пеерас /най вероятно тоя дет ги е викнал/ да става по нощите да ги отваря и двете и да го докара до 2рия етаж та да ми звъннат
    Да,баница!Изобщо не трябва да ти мерят децибелите,ако нарушаваш обществения ред,ПО КОЕТО И ДА Е ВРЕМЕ В ДЕНОНОЩИЕТО имат право да ти лепнат 300 лева акт!
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Фен
    Град
    Ей там :D
    Не ми се е случвало защото за радост мойтте съседи са печени, но един път бях усилил на макс за да си пробвам новата саунд карта и един съсед дойде да ми каже да намаля, че не си чувал тв-то
    ШАРЕНИЯ ^^

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от Her Infernal Majesty
    И к'во като дойдат куките? Чудо голямо...нема що!
    Вие сте ебати злетата, куките дори и да дойдат, няма да тръгнат да влизат във вас, и да гледат кой сте и к'во сте! За да могат да влезат във вас им трябва заповед, а никой не е такъв идиот да тръгне с нек'ви заповеди и тем подобни щуротии да се разправя, само, защото съседите ви са се оплакали от висока музика!
    Преди няколко месеца, в продължение на около половин година сигурно, точно през една седмица в събота, всяка нощ полицията се отбиваше до нас, тъй като наще ги нямаше и събирах сумати народ. Единственото, което ставаше е да ми направят забележка, да ми кажат да намаля музиката и ме предупреждаваха, че, ако дойдат втори път ще има глоба. Записваха ми личните данни и си тръгваха! Нищо страшно...
    Не е съвсем така, на мен ми написаха акт от първо идване, без предупреждение без нищо
    Но от 2 години на сам още не съм отишъл да го платя...
    много американски филми гледаш...

1 полицията има право да влиза и без да има заповед (съдебна- в щатите е прокурорска), но при определени обстоятелства..

2. първия път е предупреждение и ако не престанете да нарушавате реда (има още едно оплакване) следва административна санкция- акт

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    тропали са ми на вратата съседите, но нищо повече

Супер фен
    Само 1 път и в една френдка и ние бяхме на първия етаж и се чуваше насекъде.И изведнъж некой знъни на вратата и гледам куките и като се стреснахме и скочихме през прозореца и бегахме...Сега като си помисля
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си