.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Moderated:Забивам кака на 18, а не съм се целувал ...

Значи здравейте!
    От няколко дни забивам една кака аз сам на 15 тя на 18 :P . И до сега не съм се целувал как да го направя да и кажа или да са замалча и да видим кво ще се случи. Впрочем съм малко претиснителен!

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника

Голям фен
    Град
    Варна
    зависи от каката ама нема да й казваш че не си се целувал...Ако го направиш добре тя даже нема да разбере...А иначе нз дали нещо ше излезе въобще...Късмет

Височко си дигнал летвата . Ако се навие давай, пък после ще й обясняваш ако случайно объркаш нещо. Ма честно ме съмнява, то отвътре идва.
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Guest
    абе летвата е добре, ма ме е базе че ще сбъркам нещо и ще ме отреже.
    на парвата среща като излезнахме имах 3-4 шанса но се попретисних та са ме покани пак тя на среща

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Спокойно...ти ако все се дърпаш тя накрая ще се откаже,така че я целуни няма нищо да стане,а и мисля че тя няма да забележи,остави я тя да "води" в целувката Успех! :P

gost4e
    Guest
    abe nz dobre si q izbral kaki4kata az tova lqto se zabivah s edna ne moga da kaja 4e sam koi znae kakav celova4 no tq li4no mnogo im haresa ta stava prosto vapros na vkys i ako tq naistina te haresva edva li 6te q barka 4e ne se celyva6 koi znae kolko dobre moga da ti dam dva saveta nameri si nekoe momi4e za nekolko dena nekva po mizerna ponay4i se varhy neq bii im 6yta i varvi si vzemi posle izpita pri kaki4kata no yspee6 li da q svali6 posle na mnogo raboti bi mogla da te nay4i ta drygiq savet mi e da go prai6 po bavno i da gleda6 neq yspeh

Супер фен
    Остави нещата да се развият от само себе си...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Еми.. най-важното е да не се притесняваш и да бъдеш себе си,пък другото ще си дойде от само себе си както каза {P}MoHuKa{P}
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

не й казвай че не си се целувал
    а инче нз дали ще станат нещата честно казано

Град
    plovdiv
    Кажи и, такмо ще те научи

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ako zabivkata shte prerastva v neshto poveche..edva li nachina.po koito se celuvash shte ima znachenie

Супер фен

Re: Moderated:Забивам кака на 18, а не съм се целувал ...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи здравейте!
    От няколко дни забивам една кака аз сам на 15 тя на 18 :P . И до сега не съм се целувал как да го направя да и кажа или да са замалча и да видим кво ще се случи. Впрочем съм малко претиснителен!

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника
    По-добре не и казвай просто се отпусни и ще стане яко kiss-чето УСПЕХ и да свалиш каката

От думите ти разбирам, че ти не забиваш, а се опитваш да забиваш. Ми мога само късмет да ти пожелая

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

АТАКАБГ
    Guest
    за първо гадже да си хванеш кака,при това с 3 год. по-голяма от теб не е лека задача Но успех все пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си