Horaa adski mn obi4am edno momi4e i iskam da i go kaja smisal iskam da i se obqsnq v lubovvvv znam 4e itq me obi4a sigurno e oba4e iskam po nqkav mn qk na4in da i go kaja i pokaja........iskam da i dostavq nqkva radost daite predlojeniq iskam da e qko ...da e edin vid kato po filmite))
Ами направи и серенадаили я заведи на някой готин ресторант и там и кажи колко много значи тя за теб
. Има много начини, от теб зависи какво ще избереш.
ПОкани я да излезете някъде(например на разходка в парка или на място със хубава гледка),дръж се мило през цялото време,накарай я да се чувства сигурна и желана когато е с теб и в подходящия момент я целуваш или й обясняваш всичкокоето ти е на сърчицето.Ама недей да планираш нищо,защото обикновено при плановете все нещо се обърква и не се получава естествено.Остави всичко на момента и чувствата![]()
i spored men ne trqbva da planirash neshtata kaji i kvot imash na sarce...
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Подари и нещо плюшено отзад с ципче и вътре да има кутийка с пръстен и и кажи всичко което чувствашПървоначално написано от cater2u
! УСПЕХ!
Horaa adski mn obi4am edno momi4eАе хора как така просто си споменавате думичката обичам?i tq me obi4a
По темата : Разговор с момичето. Кратко и яснов очите.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
подкрепям идеята за парка, но задължително е да сте сами, да е тъмно, ако пък е и пълнолуние още по-добре, и да и носиш цвете![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....