.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: kak?

cater2u
    Guest

kak?

Horaa adski mn obi4am edno momi4e i iskam da i go kaja smisal iskam da i se obqsnq v lubovvvv znam 4e itq me obi4a sigurno e oba4e iskam po nqkav mn qk na4in da i go kaja i pokaja........iskam da i dostavq nqkva radost daite predlojeniq iskam da e qko ...da e edin vid kato po filmite ))

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Ами направи и серенада или я заведи на някой готин ресторант и там и кажи колко много значи тя за теб . Има много начини, от теб зависи какво ще избереш.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    ПОкани я да излезете някъде(например на разходка в парка или на място със хубава гледка),дръж се мило през цялото време,накарай я да се чувства сигурна и желана когато е с теб и в подходящия момент я целуваш или й обясняваш всичкокоето ти е на сърчицето.Ама недей да планираш нищо,защото обикновено при плановете все нещо се обърква и не се получава естествено.Остави всичко на момента и чувствата

Повече от фен
    i spored men ne trqbva da planirash neshtata kaji i kvot imash na sarce...
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Супер фен

Re: kak?

Цитирай Първоначално написано от cater2u
    Horaa adski mn obi4am edno momi4e i iskam da i go kaja smisal iskam da i se obqsnq v lubovvvv znam 4e itq me obi4a sigurno e oba4e iskam po nqkav mn qk na4in da i go kaja i pokaja........iskam da i dostavq nqkva radost daite predlojeniq iskam da e qko ...da e edin vid kato po filmite ))
    Подари и нещо плюшено отзад с ципче и вътре да има кутийка с пръстен и и кажи всичко което чувстваш ! УСПЕХ!

Re: kak?

Horaa adski mn obi4am edno momi4e
    i tq me obi4a
    Ае хора как така просто си споменавате думичката обичам?
    По темата : Разговор с момичето. Кратко и ясно в очите.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    подкрепям идеята за парка, но задължително е да сте сами, да е тъмно, ако пък е и пълнолуние още по-добре, и да и носиш цвете
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си