.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    murlata
    Guest

mnogo h=golqm problem

mili priqteli. taka.... imam ogromen problem, izcapax si dunkite sus salata snejanka. kakvo da pravq na6te 6te me prebiqt daite suvet.

Guest
    Охх като почнете да преувеличавате така!Как ще те пребият за такова нещо?!Звучи напълно нелепо и смешно Ако тва стане значи родителите ти не са нормални...Ми изпери ги!Кво друго може да се направи?!

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    ХаХ Много ли ще те бият? Еми пусни ги в пералнята бе или си ги замии там дето си ги нацапала... не знам аз така щех да направа, впрочем съм големо прасе , имам впредвид, че и аз не паза дрехите дълго време чисти, камо ли за здрави
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: mnogo h=golqm problem

Цитирай Първоначално написано от murlata
    mili priqteli. taka.... imam ogromen problem, izcapax si dunkite sus salata snejanka. kakvo da pravq na6te 6te me prebiqt daite suvet.
    за пране да си чувала?!

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Нистина-няма да е зле и ти да се научиш вече да поизпираш това онова! Не само да даваш зацапаната дреха на мама тя да се оправя с нея... А ако вече си изтъркала петното и още не се е махнало-ако имаш това предвид, има един сапун за премахване на петна, специален и вкъщи поне помага! Казва се "Stain remover bar" на Astonish.

XAAAAAAAAXAXAXAXAXA vie ne ste dobre! kupi si Ariel ili Vanish xaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaaaaaaaaaaa

Guest
    znam, be ne vijdfdate li,4e vi buzikiam.... o =D>

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    znam, be ne vijdfdate li,4e vi buzikiam.... o =D>
    11 точка от правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си