Zdraveite...eto go i moq problem...kosata mi e kudrava i e do ramenete...tazi godina sam 11klas i iskam da porastne pone do gardite...i taka kazvaite vsi4ki efikasni produkti moje i da sa po skypi no bez tazi hininova voda...ne sam dovolna ot neq aide mersi predvaritelno
do bala de![]()
Купи си витамини Мерц.
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
rqztvarqi si vav vseki 6ampoan po 2 tabletki aspirin!tova naistina mnoo pomaga!i izpolzvai produkti s ekstrakt ot maslina(te sa nai-efikasni)
blagodarq mn za savetite a tezi vitamini merc vuv vseki magazin za kozmetika li gi ima
Във почти всяка аптека. Това са витамини подхранващи коса и ноктите.Първоначално написано от Анонимко
![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
e razbira se ako 4uq o6te saveti nqma da se razsurdq![]()
emi i az imam toq problem i moita kosa e sashtata i mislq da si q udalja za bala ama ti si znaesh de
ot tqh ne se li napulnqva6e?Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
ina4e znam,4e seboral forte e za podsilvane na rasteja no miri6e UJASNo i az li4no ne bih go polzvala.naskoro si vzeh edin tonik bilka,koito su6to e za rastej no nz dali ima efekt za6toto go polzvam mn rqdko. probvai s ampuli za rastej
moq nevinnost i greh.....
Прави си маски с хума на косата. Доказано е, че увеличава растежа![]()
Едно нещо ще ти кажа. От витамините не се пълнее, пълнее се от лошо хранене.Първоначално написано от LuCkY^YoU
![]()
[quote=GLeZoRanA][quote=" да живее Хининовата вода![/quote]
Taka si e![]()
![]()
\
/ \
/ \
/
![]()
frizuora ne go izklu4vam ot spisaka v nikakav slu4ai nqmam namerenie da xodq s kosa kato metla...no vse pak gore dolu na kolko vreme da si vzimam vruh4etata....do sega vseki mesec si gi mahah no sega ve4e nqkade treti mesec se pada i ne sa mnogo nacuftqli...slojih si aspirin v shampoana da vidim efekta...otdelno 4e vsqka sedmica si pravq maskata sus zehtina...naistina pomaga...sega 6te si vzema i maska na gliss kur i da vidimvie stiskaite palci
aide sus zdrave!
![]()
koq maska sus zehtin?a na Gliss ala bala koq maska 6te si vzima6?
ina4e izpolzvai stimulanta za kosa na Ikarov,dovolna sum.gotina e i edna 4ervena maska Miosotis,italianska e,pravi kosata super,no nz dali pomaga za rastej
emi maskata sus zehtina e dva jaltaka i zehtin na oko nqkoi kazvat 4e slagali i med no malko me samnqva tozi med...emi maskata 6te gledam da e bez otmivane 4e nai pomagala utre 6te xodq da si vzimam da vidim kakva 6te mi prepora4at...a tozi stimulant za kosa vuv apteka li da go tarsq ili v magazin za kozmetika...i na kakva cena e
![]()
a az sum si pravila tazi i to s med i be6e super miri6e6e adski gotino . no misli6 li 4e pomaga za rastej?a ina4e stimulanta za kosa e po-veroqtno da si go nameri6 v apteka,okolo 3-4 lv e
![]()
Az mn iskam da si go kupq no nz kakav efekt ima ot nego???????Първоначално написано от LuCkY^YoU
emi neznam kolko pomaga za rastej...no sa6to gledam kolkoto se moje maski i pr. da i pravq za da cufti po malko i da ne se nalaga da xodq na frizuor mnogo 4esto...makar 4e frizuorkata mi vika ako iskash dalga kosa sedem meseca da ne te vidq v salona mikakvo kato cafti to na vseki cafti a bre i presi sprqh da polzvam ne q susha sus soshaar...i toku vij sam izkarala sedem meseca bez frizuor i s dobre podhranena kosi4ka;0...ve4e vtori mesec si pravq maski
![]()
nqma smisul,mn 6te ti se izto6ti za 7 meseca,dori i ni6to da ne i pravi6 i da q podhtanva6,dori i samo ot mieneto pak 6te se izto6ti.a kolkoto do stimulanta,az sum dovolna..no ne go polzvam mn 4esto.a za da ima efekt tr da si postoqnna,no ina4e kosata stava po-hubava ot nego.stoi6 20min s nego,hubavo e da si sloji6 i ot onezi 6apkite za banq i otgore havliena kyrpa.taka skalpa se zatoplq i sustavkite se usvoqvat po-dobre ot kojata. probvai
reshih predi 15ti 6te mine pod skalpela nqma na4in;0
Чувала съм че в Аптеките се продават таблетки за сгъстяване за косопад за растеж и т.н. можеш да се посъветваш с някой фризиьр със сигурност ще ти каже![]()
Na Gliss kur sa mn dobri vsi4ki produkti, taka 4e moje da probva6 ne6to ot tam.
sorry za latinicata ama flex type SUCKSSSS!
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
emi az ne go smqtam za mnogo xubavo. no uduljavane na kosata.![]()
![]()