kakvo obi4ate da si kopuvate ot moreto koeto da vi napomnq za tam ?vie ste az naprimer si kupih mnogo qki sreburni obici!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Благодаря!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Аз си купих всекакви джунджуриики![]()
И дънки и няколко потничетаКупих си и чехлички (които не нося ама са много сладки
)
haah mi na moreto e prekaleno skapo za da si kupuvam razni ne6ta oba4e obiknovenno nai skapiq spomen sa snimkite.....
Напълно съм съгласна, че снимките и самото преживяване са най-скъпия спомен. Иначе според мен всички неща по морето са пълни боклуци... пък и вече нямам място в стаята си да трупам миди, джунджурии и такива неща, които само сабират прах...Първоначално написано от Mimka_sweet
Аз си купих гривнички,взех си и един синджир.Абе общо взето джунджурийки разни![]()
почти нищо не си копувам от морето защото там повечето неща са боклуци и всяка година има едни и същи неща, които ги знам на изуст!
купих си билет за ада...тоест...влюбих се...
иначе от морето нищо не копувам по принцип..
Взех си една супер добра шапка!![]()
купих си два чифта къди панталонки една къса поличка и две потничетаПървоначално написано от kudravoto
мноу радват
![]()
mi az jiveq na moreto za tva 4e nqma kvo da kaza 4e si kypuvam ot tuka
Ъъъ...не си купувам почти нищо от морето, защото там са скъпи БОКЛУЦИ. Най много да си зема мидички или нещо подобно. На морето си давам парите само за ядене и за пиене
![]()
и що пък да са боклуци, поне дайте пример![]()
аз обожавам да си купувам гривнички... хъхъхъ
ииии ако набарам някой куку магазин задължително си взимам нещо от там![]()
...Bear Me The Light
...
Нищо не си купувам - след 100 години пак ще е там.......друг е въпроса, че живея на 10 мин пеша от плажа.
Ползва търсачката.
da taka e mnogo e skypi4ko makar 4e as si kopuvam derihi ot edin nov magazin e kolko nov predi 3 4 meseca go otvoriha as sym ot nesebar i vqrno ima mnogo ne6ta stiga da ima6 pari za da si gi pozvoli6 nemoslite li taka ????![]()
; ))Без джунджурий и снимки не минавам.Въпреки че и без друго тези дни трудно се забравят.![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Леле.. Обожавам като отида в друг град да обиколя магазините. Иначе като съм на море.. Купувам си дрешки, обувки, гривнички(които после не нося) и сувенирчета за приятелите ми.
Между другото една от любимите ми поли е от Варна.![]()
Pf ... predpochitam da si naprawq snimki ot kolkoto da si kupuwam djundjurii ...![]()
![]()
аз си живея на морето тъи че нищо за спомен не трябва да си купувам
OnLy God CaN Judge Me !