- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- SK8 problem!!!!
Hora pak imam problem .....moje bi trqbva6e da govorq s na6te predi da se naviq da karam sk8!Problema sq e 4e ne mi davat 6toto tva bilo za mom4eta,bilo prosta6ko,6tqla sam da se ubiq i razni takiva gluposti!Molq vi pomognete!Kajete mi kak da gi ubedq 6toto se pak nqkoi trqbva da mi dade pari da si vzema sk8 a i 6te mi e gadno da karam bez te da znaqt.....HELP
ми ша им кажеш "мамо,тате аз мноо искам да карам скей,искам много да се науча,защото много ми харесва,а не мога да карам без скейт и без вий да знаете затова мноо ви моля да ми дадете"и след като го кажеш тряя да изглеждаш че се едно ще се разревеш
аре успех
ms ama ve4e go probvah tva i ne podeistva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не си ли малко мелодраматична?
както и да е..
моят съвет е да не им казаш,ако караш..
аз с parkoura (който е 95848 пъти по-опасен,особено за момичета) се оправям и наще даже не знаят какво е това..даже когато се върнах с пукната устна и ожулено лице нищо не им казах..а ти за един скейт му береш грижа..най-много да си счупиш нещо![]()
Кажи им следното:
Познавам момичета скейтърки (наистина познавам) + това никой нищо няма да ми каже задето съм момиче.
А и най-добрите падат и се утрепват. Без риск просто не може![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
O,gospodi! Vseki vtori chovek v toq forum iska da stava sk8er...I Shto !? Shtoto stana moderno...Na vsichkite tiq,koito hlenchat che ne im davali pari i t.n. im davam nai-mnogo mesec na sk8-ta,posle she se otkajat,zashtoto she razberat che e mnogo trudno,chesto bolezneno i za da uspeesh ne trqbva samo jelanie da se pravish na guzar s duskata.
Ako tva vi e nachina da zabivate momcheta/momicheta - prosto se otkajete,stavete smeshni.Ako naistina obichate tozi sport - kusmet i uporitost.
На 13 исках да тренирам алпинизъм и майка не беше съгласна,защото било опасно.Сега съм на 15 и е съгласна.Може би трябва да пораснеш още.А между другото какво толкова един sk8,все тая дали вашите знаят или не.Аз съм правила далеч по-опасни неща без нашите да разберат и не ми е съвестно.
По-добре се откажи!
Имам подобен проблем с това , че ще свиря на барабани . Нашите са абсолютно против , защото съм момиче , но не ми пука , защото знам , че го искам , дори прекалено много , за да се откажа заради техните капризи и мрънкания. Това , което ще правя , си е за мен и майка и татко могат или да ми съдействат, или да не ми обръщат никакво внимание. Щом няма да ми дават пари , аз ще си жертвам степендиите и джобните. И няма да им кажа , докато не мине време и наистина имам почвата , на основата, на която да им докажа , че това не е временно увлечение. (не че ще ставам барабанистка де)
Така че , скъпа , парички все се намират . Можеш дори с по-евтина дъска да почнеш или на някой фр . За начало няма да казваш на вашите , и след време , когато им съобщиш вече свършен факт , само малко ще се скарат , няма да могат да забранят.
Успех ! [/i]
Купете ми скейтче, защото така или иначе аз ще си купя и може и да не разберете за това... нямате избор. Хаха шегувам се. Става с адски много пилене на нервички. Не може от рас да ги накараш.
ще те окуража - в бг има поне 70 момичета пози и 3 които могат да карат...и да си купиш скейт...УСПЕХ![]()
Правилно мислят ваще! Скейта е за пропадняци и к*рви.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
2 точка от правилника!
знам ги аз момичетата скейтърки... карат седмица-две и се откажат... по добре недей!! поза!! такива най ги мразя мамичката им д***ба
Moderated by ^npocTo^a3^f^
2 точка от правилника!
die..
ХАХАХА!И те като са ти забранили ти няма да караш?Кажи им,че имаш право да решиш сама какъв спорт да практикуваш и че и да искат и да не искат пак можеш да караш.Нашите също бяха против да тренирам фитнес,ама не съм ги питал може ли...
gluposti as neiskam da stavam sk8er tfa ne mi e interesno i ne me vlecheПървоначално написано от RedChil
Опитай се да им обясниш, че в днешно време почти всичко е уни секс.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
OOO BOJE !!! TI SE BAZIKA6!!! NE MOJE DA IMA TOLKOVA GADNI RODITELI!!!Първоначално написано от Mimka_sweet
![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
STRANNO ZA6TO NA NIKOI MOI PRIATEL ILI PRIATELKA RODITELITE NE SA MU PRAVILI PROBLEM ZA TVA![]()
![]()
Дъ бест аватар от галерията
Ваще не са у ред!Как скейтинга ще е опасен?!Просто им кажи че няма нищо опасно в него и така ... късмет!
iskash da se zanimavash s tova i tochka...ne mogat da ti zabranqt![]()
абеее...било само за мъже...я им дай снимки на Илинка/Eва да видят к`ви ги върши таз маца и после да виим к`во ш` кажат :P
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and smoke dope
...
I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!
Mi opitai se da gi obedi6 4e sa tova e moderno i tva eAko pak ne izlqat na glava s teb karai bez te da znaqt \
/
Да и ако разберат че кара ще е наказана доживотно.Родители мразят да ги лъжат и после последствията са ужасни(знам от опит).Първоначално написано от RAWRRR