- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kym momichetata !!!
Kolko nai-mnogo pyti ste svyrshvali po vreme na sex ?![]()
mi az povreme na seksa ne sym svyr6val. kato seksa e na svyr6vane togava svyr6vam. posle moje pak da pravim seks, togava v negoviq krai moje i pak da svyr6a.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
ami po vreme na samiq sex, sum svur6vala 3 puti. sled kat prikliu4im 1 seria, vtorata moga pak.
WindWaker ti momi4e li si?![]()
Jivota e samo edin - jivei go kato za posledno :P
http://www.mindistortion.net/iwantyo..._am=dead_devil
az sym za demokraciqta kydeto vseki moje da izrazqva mnenieto siПървоначално написано от JaYnE
xaxaxa
![]()
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
До сега само 1 партньор е успявал да ме докарва до оргразъм и само веднъж по време на секс.Ех начи некадърни мъже![]()
Само един? ???Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
С конкурс по некадърност ли ги подбираш?![]()
Явно съм си каръче (;Първоначално написано от Luciferian
xaax samo 1 li xaaxax ili ti ne si na kef ili pi4ovete sa mn kalpaviПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
най-много 2 пъти вагинален по време на самия секс
abe po vreme na lubovnata igra e uspqvval da mi dokara mnogo ama mnogo orgazmi..ama togava baq se postara nz kolko bqha ama sledvaha edin sled drug...oleee iskam pak tai
ei malka liglo po leko sas iskazvaniata she ti kaja nekadurni maje i samo levski zapomniПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
ами за сега 5 пъти не съм ги надвишавала
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
шшшшшт беПървоначално написано от Mike-Jones
Не съм ги брояла, но към 3-4-5 вагинални. Нааай-много да са били... Нз не ги броя.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
много сте силни бе![]()
![]()
![]()
3-4-5 вагинални![]()
![]()
![]()
чувате ли се какво говорите или....просто не знаете какво е това
клиторни-колкото пъти реша общо взето....
вагинални-не повече от 2
Не плачи когато всичко свърши-усмихни се че нещо ти се е случило
Има 2 типа жени - клиторни и вагинални. Някои изпитват по-лесно клиторен оргазъм, а други вагинален. Аз през живота си съм изпитвала има-няма 2-3 клиторни оргазма. Знам какво е вагинален оргазъм, мила.Първоначално написано от goldengirl
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
айде и ти да се консултираш преди да говориш а?Първоначално написано от Chiana
![]()
![]()
божееее деца
За първи път чувам,че има 2 типа жени и те са клиторни и вагинални хехех бъзкам се ве Chiana (:Първоначално написано от Chiana
Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
![]()
![]()
![]()
наааай-много 1 път вагинално и 2 - клиторно![]()
![]()
![]()