- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- сами през нощта?
Много пъти като са на село и примерно е нямало работа и на мен не ми се ходи.Какво да му е страшното пускам си телевизор компа гледам чатя си може и по купони да ходя,но не у нас и така.Сега съм на 16 не помня кога за първи път но май на 13-14
Аз съм сама почти през ден два (за по ден два) понеже татко работи извън Бс. Ако ще си спа в къщи ще съм с моя най-вероятно, а иначе спим у тях.. Вече не мми прави впечатление когато остана сама.. свикнала съм.
Бе не помня кога за първи път ме оставиха сама през нощта, ама сега се случва доста често, да не кажа, че е почти постоянно. Я вечерта, я през деня. Не ми прави вече впечатление. Обичам да съм сама, даже вече бащата ме дразни, като се помотае из нас ден-два.Сега ги няма филмите. Отначало обаче беше ебати параноята - като почнем от призраци и завършим с крадци.
![]()
през деня да..ама вечер не съм оставала сама..
Постоянно съм сама през ноща, защото нашите са нощна смяна, но не ми пука![]()
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
ами случвало ми се е и ми беше малко странно, но пък не беше толкова зле. На 13 май за първи път ме оставиха сама, може и на 14, не съм сиг
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Обикновено като съм сама си викам някоя приятелка, но снощи ми се наложи да съм САМА сама, защото съм болна... не беше толкова страшно, колкото си го представях.![]()
Рядко, обикновено излизат вечер и се прибират по някое време през нощта, което възпрепятства евентуалните купони.Често обаче някви познати ги оставят сами у тях за по цели нощи и аз ходя у тях.
Ами случва се но рядко.Когато и двамата са на работа. А и не съм напълно сама а със сестра ми
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Август.На 17.И не искам повече да ме оставят сама,смешно звучи ама ме е шубе.![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Оставят ме и ми е супер кеф, хич не ми и пука. Имаме си аларма, ако искам мога да я включа само на входната врата за сигурност, а и винаги ги моля на колене да си остана вкъщи, а не да ме влачат навсякъде.
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
за това лято към 1 месец бях сам.. да знаете какви коч партита се получават![]()
![]()
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
случвало се е.ма не помня точно на колко съм била...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Ооо мн често...![]()
Every man dies
But not every really lives
да, честичко ми се случва.. за първи път май бях на 10 когато останах сама през нощта.. обичам да съм сама, така че..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
скоро наще ше ходят за 2 дена на сватба и аз ше съм сам... ама няа спретвам купонче, че после тряа спретна къщата след разрушенията, пък тоо...![]()
Когато наще ходят на банкет. Някъде преди Коледа
.
Ами да 2 пъти ..едната вечер просто се прибрах по късно и си легнах а, др не спах в нас![]()
Оставал съм обаче мн рядко по принцип излизам вечерта , така че не остава време да седя![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
ми да случвало се е .. и още се случва ... даже нашите тая година няма да ги има 4-5 денаа![]()
![]()
:P
![]()
Неприлично Щастлива .. : )