- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- сами през нощта?
Някъде от 4,5-ти клас.Имах си една съседка и с нея все си бяхме.Техните и те постоянно ги нямаше и ставаше така,или в тях или в нас.
А понеже сестра ми е по-голяма и преди чакаше нашите да се изнесат за събота и неделя и събираше цялата махала на купон в къщи.
Всичко весело,само накрая аз все чистех,щото тя се напиваше и заспиваше,а имах по две пълни мивки с мръсни чаши и чинии да мия и да пускам в най-добрия случай по една две прахосмукачки.
Miii 12 13 godi6na kat bqh.Slu4va seeeza po 1,2 dena i mi e golqm keffff.![]()
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}
Ми тая година бях няколко пъти сам...ама не беше нищо особено,както обикновено(е освен че апартамента си беше като само мой де)
Дали са ме отставяли сама вечер-ДА, случвало ми се само няколко пати!Но не си спомням на колко бях , може би(грубо казано)-13.
еми според мен е много готино..в повечето случай с една приятелка дето живее над мен правим купончета и е супер мощно..и когато съмне... :P :P :P
ми на 13-14 бях като ме оставиха сама за през нощта....ама отдавана не саготино е
![]()
Първоначално написано от zoben_pitbul
![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
mi bila sam na 6-7![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
хм...от време на време наще ме оставят сама,ама аз все си викам някоя фр в нас и ни е весело
обаче в повечето случай,а тва е почти всяка събота и неделя ни остават сами с брат ми,ама той е на 19 и като се прибере по късничко....все едно съм си сама. както и да е аз пак си викам някоя приятелка![]()
а за първи път кога са ме оставяли....еми незнам не помня отдавна е било
и чесно казано не ми пречи тва че съм сама-седя си на компа,правя си кфот си искам...не ме е страх или нещо такова..аве в повечето случай-кеф
![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
мен са ме оствяли сама с брат ми на 10 а той е беше на 1 аз гледах градски легенди ,а брат ми спеше
miscellaneous_370.gif
Абе чат-пат ме оставятИ ми е мноо яко , надуя си музика ..... Ляяллялялялляляляляллялял яялялял и цепя C-Strike
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
тва е най-готиното нещо.![]()
Ааааа сама за цяла нощ - кеф . Силна музика , стоене с френдове до късно . Без някой , който ти опява . Трилъри , Комедии , с 2-3 приятелчета се събираме , викаме духове , гледаме си на карти , крещим , ако сме само момичета си говорим за момчета , целуване , секс и др. такива . Звъним на съвсем случайни номера в 3 часа . Абе кеф си е . Обожавам когато ме оставят сама вечер , а първия път го направиха когато бях на 9-10 години.
All that I wanted were things I had before
All that I needed I never needed more
All of my questions are answers to my sins
All of my endings waiting to begin
Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
Dami ne se sluchva mnogo chesto,no vse pak
![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
ostavqli sa me, ne pomnq koga za pruv put![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Оставяли са ме и продължават да ме оставятНе ми е зле изобщо
Даже сиспомням миналата година на 1.01 отидоха до Монтана та открих сезона на купоните у дома
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
em az bqh na 11 obache mi beshe qko kef
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Много пъти са ме оставяли и вече им губя бройката.
Спууки. :Р
Да дойда да подледам? Готови сте, само казавте кога и къде и съ у вас.Първоначално написано от ShaDoW^ZonE
)).
Еми бях на 16, когато за 1ви път и от тогава само 5-6 пъти още. Сега съм на 17.
ами аз обичам да ме оставят сама, ама ако има някой с мен ...\
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Оставам сама всеки уикенд от 3-4години насам....мн е кул![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
az 6e sam sama toa petak i va kanq na party !!! mislq da pokanq za VIP gost THE ~*Rum4ityyy*~
Мен пък още не са ме оставяли сама у нас за през нощта,а съм на 15ама като се замисля като се знам какво съм шубе - и по - добре
![]()
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT