.
Отговор в тема
Страница 4 от 11 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 252
    Град
    Хасково
    суупппееееер тва е най якотооо да те оставят сам/а през ноща... мен ме оставиха за 1 път за една вечер на 13.. а тва лято ме оставиха сам за 10 дена
    ... no comment ...

аз много често оставам сама и е много яко \/

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Да, оставала съм сама за през нощта.. Мойте родители непрекъснато ме мъкнат в Гърция, Англия, Австрия, и навсякъде... на мен яко ми писна и понеже нали на 15 септ. се почва даскало.. та се наложих да ходят сами в Гърция.. И тъй останах 3-4 дена сама... баби и дядовци нъц (половината са мъртви, а с другите сме в семейна вражда) хич не ми беше скучно през деня, то нали с даскало и френдки.. а за през нощта не съм имала проблеми никакви.. проверявам апартамента дали всичко е наред и си лягам.. а и понеже имаме аларма, можех да си я включвам да пази вратата и на сутринта да я спирам.. а и имаме освен алармата и 2 врати, едната невероятно здрава и т.н.. умрях си от кеф..

много често

Случвало се е.Обожавам да съм самичка цяла нощ ~~ музика до дупка,танци ... пиене ... аа живот си живея като ги няма наще .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    О, спомням си, първият път. На 12 бях. Бях си направила купонче, с много плодов сок и късни детски по Джетикс.
    Иначе, не се случва често, но когато ме оставят, не спя по цяла нощ, каня приятелки ако не са легнали и се кефя =)

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Това лято за малко да бях сама цяла седмица...ама не стана...през нощта спах у баба Иначе само за по една вечер съм била сама...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    не съм оставала досега сама,единствено само ако наще излезнат на заведение с приятели...на 15г. съм

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    мама ме оставя доста често сама..веднъж остави батко когато беше на 17 сам за 6месеца а аз отидох при бабз сложно е тъй като наще са разведени..но общо взето ме оставят макс за 10дена homealone!!
    in defense of our dreams...

Град
    In Your Dreams...
    Цитирай Първоначално написано от ShaDoW^ZonE
    на 13 бях и от тогава всяка година поне една вечер нашите са на село, а аз и една приятелка сме у нас... и ела да гледаш кво става
    +1
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

На 12 бех 1-я път.Беше върхът.

Град
    Варна
    Рядко съм сама в къщи, пък камо ли през нощта.. Случвало се е няколко пъти, и тогава си стоя на компютъра до сутринта.

Никога не са ме оставяли сама за през нощта...А ми се иска..

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Миналата година ме оставиха за 3 дни home alone Беше много яко,наще бяха на Планина със сестра ми,т'ва беше петък,събота и неделя,но аз в събота трябваше да ходя на Мелник с класа и за това останах вкъщи,беше много яко,мен ме беше малко страх де,ама поканих и една фр да ми дойде нагости
    Суетата.Моят любим грях.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ми за първи път,когато бях 7 клас...След това са ме оставяли няколко пъти(не много)...Много се кефя,когато съм сама в нас особено,когато знам,че и през ноща няма да има никой освен мен.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Миналата година яко ми беше

майка ми и баща ми никога не са ме оставяли сама нощно време ... ако се наложи някой път да ги няма викат баба ми

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    mi da ostawala syym... s brat mi dee... na 12 bqh...
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Фен Аватара на TeCHo0o0
    Град
    San Rafael, Ibiza :))
    ми то като съм вкъщи повечето пъти наще къртят яко и все едно съм сам
    МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ

Оставяли са ме много пъти
    Първия път беше когато бях някъде на 8-9 год. Не го бяха планирали, но така се случи, а аз дори не забелязах тогава, защото заспах пред TV-то Иначе сега като ме оставят ми е все едно..така и така трябва да лягам по-рано от обикновено заради даскалото
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Най-обичам да оставам сам в къщи че и за по-дълго време

Скайп - dark_elf2

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Скоро ми беше за 1ви път Яко е, донякъде
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

За сега нито веднъж, пък и аз не искам. Много съм страхлива и все ми се струва, че има някой у нас
    *Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите.*

Още от както бях на 12 са ме оставяли. Понякога си е страшничко, ако някой звънне на вратата, тела или нещо такова, ама иначе е много якоо

Мии оставала съм естествено не помня кога за първи път, ама лятото тогава бях на 15 и майка ми работеше нощем почти всяка нощ, а баща ми също и си седех самичка... и беше мн готино.. някак спокойно...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си