.
Отговор в тема
Страница 5 от 11 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 252
    Мега фен Аватара на Infinity
    със братовчедка ми сме си стояли сами доста пъти....ама тука сме в малък град и няма проблем поне засега..
    To infinity and beyond.

Супер фен
    Мисля,че бях на 15 ... беше яко .. слушах си музика ... преди това бях с приятеля ми и компания
    Обичам те <3 !!!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    на 14...

Амм доста често оставам сам.Не е много приятно защото няма с кого да си говориш.Единия път бях надул музиката и съседа (някъв пияница) дойде да ми вика на вратата и аз не са стърпях и му издрънчах един и падна и после извика полиция.За щастие баща ми чул радиостанцията и адреса и първо звънна да ме пита дали не сам праел нещо,аз му обясних и той каза ....... "ДОБРЕ"

Супер фен
    Даам, доста пъти Много е якооооо
    nicolepcd

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Communist
    Страшничко е...
    Мдам особено на сутринта като огледаш на светло щетите

exactly

Иначее от 12-13 някъде..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Случвало ми се е, но супер рядко
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

да,остава съм дори 1 път нашите бяха заминали на почивка за 4-5 дни и приятеля ми дойде в нас да спи Супер готино искам пак
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Най обичам да съм си самичка през ноща...За пръв път ме оставиха,когато бях на 11 А най-мразя някой да звъне на вратата..тогава се правя,че ме няма
    There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..

Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...
    Ами почти всяко лято си оставам сам. Е...не точно сам, защото веднага братчед ми се нанася в нас, а понякога идва и брат ми... бе предпочитам да си живея сам...нз някак си по-яко е...само дето с храната става малко тегаво, но се научих да готвя почти всичко каквото аз обичам Даже тая вечер пак съм си сам

prez noshta ne,no prez denq da
    94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.

Град
    Враца
    Пфф.. наще не искат да ме оставят.. Никога не съм била сама..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от emoti0nal_girl
    Най обичам да съм си самичка през ноща...За пръв път ме оставиха,когато бях на 11 А най-мразя някой да звъне на вратата..тогава се правя,че ме няма
    И аз така...

Град
    По балкана някъде..
    Еми доста често съм си сам в къщи за седмици дори съм бил. Сега в момента също е така. И да ви кажа си е супер кеф...
    ACϟDC

Град
    Sofia
    Първия път,когато останахме сами със сестра ми беше на една екскурзия в Рила.Тогава се бяхме заплеснали и изгубихме групата си,та цяла нощ бяхме сами в планината.На мен ми се стори забавно ,ама сестра ми се насра от страх

Ооо, да.Сигурно съм била на 10.Нашите ходиха на театър през нощта /така ми казаха де / и съм решила да звъня на баща ми /живея с майка и втория ми баща/ и си говоря, гледам през прозореца сиг. е било десет часа.И някъв черен ме гледа, и аз патката продължавам да го гледам и той отвори втратичката на оградата и се махнах от прозореца.Ама цяла нощ не спах и съм обикаляла вкъщи, заклюювах сичко,при най малкия звук скачам и гледам през шпионката
    Сега като се сетя и ми става смешно

Град
    Велико Търново
    Сама съм[/b]
    Руса кукличка

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от s1my
    За сега нито веднъж, пък и аз не искам. Много съм страхлива и все ми се струва, че има някой у нас
    +1 или особено ако звънне телефона или звънеца

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Оставала съм с брат ми много пъти
    Иначе и сама съм оставала, но не за цяла нощ..Наще са се връщали към 2-3 и са ме намирали пред компа Иначе не ми пречи да си стоя сама
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Еми викам някой да спи у нас

Мега фен
    Град
    София
    Аз пък отивам при някого.

аз пък и да искам да остана сама, майка ми ще полудее от пртеснение..

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    софия
    Ами оставя ли сме си ,бях по-малка тогава на 13 или 14 спретнах си купонче с приятели
    Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!

Град
    In the middle of Nowhere
    Случвало се е и то не само за 1 нощ...Най-скоро беше януари месец наще ги нямаше 3-4 дена..Тогава няма да го забравя...Хубави нощи бяха
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си