- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- сами през нощта?
със братовчедка ми сме си стояли сами доста пъти....ама тука сме в малък град и няма проблем поне засега..![]()
![]()
![]()
To infinity and beyond.
на 14...![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Амм доста често оставам сам.Не е много приятно защото няма с кого да си говориш.Единия път бях надул музиката и съседа (някъв пияница) дойде да ми вика на вратата и аз не са стърпях и му издрънчах едини падна и после извика полиция.За щастие баща ми чул радиостанцията и адреса
и първо звънна да ме пита дали не сам праел нещо,аз му обясних и той каза ....... "ДОБРЕ"
![]()
Даам, доста пътиМного е якооооо
![]()
![]()
nicolepcd
Първоначално написано от Анонимко
exactly![]()
Иначее от 12-13 някъде..
Случвало ми се е, но супер рядко![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
да,остава съмдори 1 път нашите бяха заминали на почивка за 4-5 дни и приятеля ми дойде в нас да спи
Супер готино
искам пак
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Най обичам да съм си самичка през ноща...За пръв път ме оставиха,когато бях на 11А най-мразя някой да звъне на вратата..тогава се правя,че ме няма
![]()
![]()
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
Ами почти всяко лято си оставам сам. Е...не точно сам, защото веднага братчед ми се нанася в нас, а понякога идва и брат ми... бе предпочитам да си живея сам...нз някак си по-яко е...само дето с храната става малко тегаво, но се научих да готвя почти всичко каквото аз обичамДаже тая вечер пак съм си сам
![]()
![]()
![]()
prez noshta ne,no prez denq da
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
И аз така...Първоначално написано от emoti0nal_girl
![]()
Еми доста често съм си сам в къщи за седмици дори съм бил. Сега в момента също е така. И да ви кажа си е супер кеф...![]()
ACϟDC
Първия път,когато останахме сами със сестра ми беше на една екскурзия в Рила.Тогава се бяхме заплеснали и изгубихме групата си,та цяла нощ бяхме сами в планината.На мен ми се стори забавно,ама сестра ми се насра от страх
![]()
Ооо, да.Сигурно съм била на 10.Нашите ходиха на театър през нощта /така ми казаха де/ и съм решила да звъня на баща ми /живея с майка и втория ми баща/ и си говоря, гледам през прозореца сиг. е било десет часа.И някъв черен ме гледа, и аз патката продължавам да го гледам и той отвори втратичката на оградата и се махнах от прозореца.Ама цяла нощ не спах и съм обикаляла вкъщи, заклюювах сичко,при най малкия звук скачам и гледам през шпионката
![]()
Сега като се сетя и ми става смешно![]()
Сама съм[/b]
Руса кукличка
+1 или особено ако звънне телефона или звънецаПървоначално написано от s1my
![]()
![]()
Оставала съм с брат ми много пъти![]()
Иначе и сама съм оставала, но не за цяла нощ..Наще са се връщали към 2-3 и са ме намирали пред компаИначе не ми пречи да си стоя сама
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Еми викам някой да спи у нас![]()
Аз пък отивам при някого.
аз пък и да искам да остана сама, майка ми ще полудее от пртеснение..
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ами оставя ли сме си ,бях по-малка тогава на 13 или 14 спретнах си купонче с приятели![]()
![]()
Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!
Случвало се е и то не само за 1 нощ...Най-скоро беше януари месец наще ги нямаше 3-4 дена..Тогава няма да го забравя...Хубави нощи бяха![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..