- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- сами през нощта?
И аз съм оставала сама вкъщи. В началото бяхме двете със сестра ми, но искатински самичка.. мисля, че беше в 7ми клас. В началото м беше странно и не правех нищо особено. След това канех съседката ми да си играем - да, в 7ми клас още си играех!Но пък и отделях доста време за писане на теми по литература и решаване на сборници със задачи. По-късно към 10ти клас почнах тайничко да излизам и да ходя с приатели на дискотека - голям кеф беше, голямо чудо. После ми писна - станах на 18 вече я нямаше тръпката и притеснението дали големите батковци на вход ще ме пуснат да вляза или не..
![]()
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
Като съм сам за цяла вечер, прая нощна. Или гледам филми на ужасите.![]()
Много искам да оставам сама поне веднъж седмично ама НЕ, пък ако ме оставят ще си взема някой за компания....![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
Да,оставяли са ме...за 1-вия път..ми май бях на 10-11 годинки...
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Много пъти се ме оставяли сама от 8 годишна даже мога да кажаДаже ме бяха оставили сама за 2 седмици лятото бяха ходили на почивка ехххх какъв купон беше
![]()
Почти постоянно особено лятото , обаче тогава стават яки партита ... И с мн яки последствияВ началото беше шит , ' щото съседите само звъняха в полицията и после на нашите да ме топят , но вече нямам такива проблеми
![]()
най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми
Сама стоя от 1 клас..т.е. на 6 годинии съм свикнала.![]()
когато съм сама през ноща,просто не стоя вкъщи.
О, аз обожавам. Сама вкъщи. За първи път ... някъде 5 клас май бях. Цяла вечер телевизията стоя включена щото ме беше страх, но после свикнах.
Сега когато съм сама обикновенно се въздържам да си викам компания. Просто искам една вечер да няма никой около мен, но поне през зимните месеци това е невъзможно.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
Супер когато има с кого например да си сготвите заедно да гледате филм и да се гунешнете и заспите заедно![]()
много ме е страх от тъмното
също така от призраци и духове
а като почна да мисля за господ(дали съществува или не) и тн
и направо умирам![]()
Мисля че беше когато бях на 13-14 за пръв път и супер много се кефех. Сеа само чакам да си остана сам в къщи поне за няколко денаСи праим каквото искаме .. каним си мацки ала бала .. :P
ACϟDC
Свикнал съм.От 5 годишен съм оставял всяка събота и неделя сам заради работата им.И по принцип минимум 4-5х годишно оставям сам.А и много обичам.Пък и гол мога да се разхождам,абе всичко мога да правя.упони не правя
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Въобще не помня! Ама мен като ме оставят ще е за по седмица-две, че понякога и три. Всяка вечер купон, братлееее...![]()
![]()
Майка ми знае и нищо не ми казва, само иска като се върне да е чисто и да няма нищо счупено
![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
Пфф, да, много пъти. Баси кефа е!![]()
nicolepcd
Да случвало се е :P
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
Не съм оставала сама за цяла нощ и незнам дали имам желание да оставамИ да и не..
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Не съм оставала сама за цяла нощ и незнам дали имам желание да оставамИ да и не..
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
А, аз ако остана сама ще се напишкам от страх. Я Дама Пика ше доди, я ше чуя странен звук от призрак...
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.