- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- сами през нощта?
Де тоя късметАма не аз карък , та карък
Не са ме оставяли
![]()
Лелел обожавам да съм си сама .. Е без родители де .. Оставя ли са ме като малка , защото можех да си се оправям .. А сега като ме оставят или викам приятелки да спинкат в нас да правиме купонче .. Или момче![]()
![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
добре, че ти не си на повикване...Първоначално написано от summerlove66
![]()
<N>
Na 12 za purvi put i ot togava chestichko si me ostaviat daje sled okolo dve sedmici shte me ostaviat za 3 dni samdano naistina da me ostaviat
![]()
На 11, но викнах най-добрата си приятелка. Не съм фенка на това да съм съвсем сама...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не са,даже преди като трябваше да излизат някъде рано и като бях по-малка викаха баба.Сега,често нашите пътуват и стават по нощите, и ме оставят,обаче така за денонощие-не.Даже за НГ големи преговори бяха да си идат на село,а мен да ме оставят в града с фр,но не стана.Явно ми нямат доверие...
![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Почти всяка седмица (понякога през една) съм сам, защото не ходя на село. Това се случва от 4 години някъде. Бил съм около 15-годишен.
Don't tell me what I can or can't do !
Аз не! Ама не знам дали искам или не искам!!!![]()
![]()
![]()
Оставал съм много пъти !
Оставала съм,да..![]()
толкова често се случва, че забравих началото![]()
![]()
Доста често се случва. Попринцип обичам от време на време да оставам сама. Независимо ден ли е, нощ ли е.
ммм не точно, но ще е жестоко да си пусна някой страшен филм и да викам![]()
![]()
![]()
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
+1Първоначално написано от siXt_senSe
![]()
От 5-6 годишна ме оставят сама нощем. Като нашите са на работа нощна смяна аз кво? По гъза им ли да ходя?![]()
ох за сега на са ме оставяли сама цяла вечер ама дано и да не се случи ... най - много да си умра от страх![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Честно казано не са ме оставяли сама за през нощаа съм почти на 14
![]()
Мен не искат да ме оставят...иначе е имало случаи,в които е можело и да остана през нощта у нас,ама...![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
да много е яко първият път бях на 10 майка ми и баща ми бяха в банско при някакви семейни приятели а брат ми навън както обикновено се прибра сутринта първият път беше малко скучно и страшно но после си пуснах музика викнах приятелки и беше супер![]()
МоМиЧе С КаФяВи ВлАсТвАЩи ОчИ, с НаЙ-рАзЛиЧнИ тАйНи И МеЧтИ !!!
доста често оставам сама..почти винаги викам една приятелка.. готвим си..смеем се..филми гледаме...доста работи..ама не ни е страх,първо защото тя живее срещу нас и техните са там и второ,защото в нас имаме алармаот много малка ме оставят сама,не зная от кога
![]()
ne sum ostavala sama..golqma panika sum samo neshto da tropne i sum otishla pri susedite![]()
zabravima n0 nep0vt0rima..
често![]()
Естествено, че да...на 17 съм и мисля, че не е нормално да ме мъкнат навсякъде с тях..Оставяли са ме сама и за седмица...(беше мн ого хубаво, почувствах се по-отговорна)
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
На мен ми се е случвало на 13 бях мн е яко![]()