- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- сами през нощта?
от 5-годишен насам много често оставам сам през нощта.В началото ме беше страх ама след известно време свикнах и сега не ми прави впречатление когато съм сам
Ооо... девет-десет :д а сега вече не ми пука дали съм сама или не през нощта, въпреки че повечето време съм. :д Ама и когато не съм, пак няма особена разлика.
mindscan
от 13-г0дишна чест0 ми се случва да 0ставам сама п0не п0 1-2 пъти седмично..
...един б0клук не м0же да ме сдуха..н0 м0же да ми духа...
и мен към девет-десет години започнаха да ме оставят, а преди това как ревях дори само ако идеха до магазина, че е на 50 метра![]()
Със сестра ми никога не ни оставят сами,че като знаят какви магарета си може да направим някоя простотия.То не,че като са си вкъщи не ги правим
на 15 ме оставиха за около една седмица.. просто не ми се стоеше с тях и се наложи :Д
Оуу оставя ли са ме за по 1-2 дена сама у дома![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Първоначално написано от Communist
Майка ми и баща ми доста често се падаха в една смяна и сме оставали със сестра ми сами , не си сопмням 9-10 годишна да съм била.. сега вече си стоя самичка..![]()
Несъм.Винаги има някой в къщата.Един ДЕН останах сама , когато бях малка и трябваше да събирам прането , събрах нещата и остана един панталон , нямаше къде да го сложа и си казах , че ще се върна за него.Когато се върнах го нямаше!Простора беше в една стара къща в края на двора ни , там слагаме дрехите , когато е дъждовно толкова много се изплаших , че повече не исках да оставам сама.. Панталона не помня дали се намери.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Не се е случвало никога да съм напълно сама,защото дядо живее с нас,а него никъде не го давам.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Подобно.Първоначално написано от sulley
Само дето при мен е баба.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Давай скайпа и да ги запознаваме.Първоначално написано от smiLexaga1n
Тогава поне едната ще остане сама за една вечер.
![]()
Само едната, а?Първоначално написано от sulley
![]()
- само лек спам![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Да,оставала съм сама...много е готинко.Първоначално написано от Анонимко
Ям си каквото искам,когато си поискам...правя си каквото поискам и си лягам,когато си поискам.
![]()
Ееееее,дядо не е чак такъв палавник..Първоначално написано от smiLexaga1n
![]()
За първи път, когато бях доста малък. Дай боже да не се случва на малки деца да остават сами посред нощ. Последствията могат да бъдат много тежки.![]()
да,оставяли са ме 1 път и беше супер якото като поканих моите хора...
иначе се случва да са някъде по събирания или банкети и до към 1-2 да съм сама ,но обикновеннор си запълвам времето с телефонни разговори и гледане на филмчета![]()
pri men se e slu4valo da me ostavat vka6ti kogato im se priiskalo da izleznat ama togava bqh 6 klas i mojeh da se gledam sama.....![]()
![]()
![]()
Ами да, всъщност доста често ... когато не ми се ходи с наще на село или на вилата ... За първи път на 12 години ... Мисля че от всичките пъти до сега 3 пъти викнах приятелчета да подпийнем малко и един път пуснаха гаджето да спи "У една приятелка" иначе в повечето случай си седя самичък и безмълвен и към 10, 11 си лягам.
Хората, неосъзнаващи, че животът е комедия, го превръщат в трагедия.