- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- сами през нощта?
мда оставала сам емм..не помня на колко сам била ..
мене за първи път на 9-10 и съм си свиканал - дори след 10 дена ще ходят на почивка за 1 седмица![]()
Оставят ме,но не обичам(страхлива съм)![]()
Да-бях 9-10 годишна. Тогава тати беше нощна смяна, а мама в командировка.
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Мнооогоо често.. особено когато майка ми и баща ми са на банкеееетамаа не ме е страх.. даже ние със сестра ми сме сами на целия 2 етаж.. е нея малкоо де ама се пак си е малка
![]()
![]()
![]()
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
ем мене са ме оставяли и бях на 8 но до нас почина една жена и ме беше страх тя де не дойде в нас като дух и започнах да рева макар и кака ми да беше до мен . . :Д:Д:Д![]()
![]()
Не за цялата нощ, а примерно до към 1-2 нещо такова. Ето например точно днес баща ми се пада нощна смяна от 6 вечерта до утре по някое време, а майка ми е на работа до 12, което значи, че ше се прибере към 12:30 - 1. Демек - аз оставам сама от 6 до 12:30.А преди веднъж май се случи те да са на някъв концерт до към 2... нещо от тоя сорт.
на 8 някъдее ..![]()
![]()
май няма такива случаи .. или поне ако е имало съм била малка и не помня в момента .. обаче сега ако ми се паднеее малееее.. да му мислят нащее
![]()
Аз много искам, но за цяла нощ май никога не са ме оставяли ... Ама може би, ако ме оставят, ще ме е страх![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Еми на нова година бях цялата нощ сам и :P съм седел само на компа и си легнах после![]()
![]()
Ааа мн е яко тва да си надуеш музичката .. в 3 през ноща .. и да правиш какво искаш .. апък ако има някое момиче да поканиш .. да ползвате спалнята .. си е оше по добре![]()
![]()
Да оставят ме , от малка ощеии обичам да оставам сама :P
Даже има периоди , в който си живея сама![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Не съм оставала сама9за презноща)...Като се има в предвид,че живеем в къща![]()
мен са ме оставяли..първия път май бях на 12 или 13... забавно е въпреки че не правя нищо особено....![]()
ама иначе ми е перфектно самичка
за 1ви път бях на 12 13 непомня мноо
а като бях на 7 или 8 бяха ме оставили с брат ми тоий тогаа е бил на 13 14 :Д
та тогааа кат си легнахме и сичко беше ОК и аз през нощта са будя и отиам да събудя брат ми (не помня що)
и седя до леглото и му викам викам ръчках го той нищо
и накрая го отвивам да видя да ней умрялглеам той сложил възглавници и излязал и аз тогаааа мноооо ревах
![]()
![]()
Еуфория от изгрева
и еуфория от деня,
еуфория от залеза
и еуфория от нощта.
Еуфория от смеха,
на госпожица Хуана -
болка от страха,
глупава забрана...
Ами в момента съм сам т.е от 5ти до 15ти. За 1ви път ми е и то 10 дни (наще на море) УиПиийКеф е, обаче по някое време става скука и траа бъбриш с някой
![]()
Who's next!
да,откачам и спя гол.![]()
не се изказвай неподготвен,прасе