.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Голям фен Аватара на Ice

Имам нужда от съвет

Значи ситуацията е следната
    Харесвам си едно момче и вчера му признах, първо излезна все едно е ебавка и той не ми повярва обаче после му писах смс за да му обясня, че съм напълно сериозна.И си поговорихме оказа се, че и той не е никак безразличен към мен, но ми каза че имало доста пречки между нас.Аз го попитах какви са те, а той ми каза че най-добрият му приятел ме харесва ( най-добрия му приятел е с 2 години по малък от мен ) и каза че той видял смс-а от мен и му станало кофти поговорили си и той казал да прави каквото иска някакви такива, също ми каза че щял да тръгва с някакво друго момиче но нямало да тръгне с нея заради мен защото щяло да ми бъде кофти.Незнам какво да правя . Вие как бихте постъпили на мое място
    Everything happens for a reason..

ми наистина е кофти
    освен...
    поговори с този по малкия от теб и му обясни как стоят нещата

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    мда най-добре поговори с малкия и му изясни положението!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Супер фен
    Щом няма да тръгне с др момиче защото на теб щяло да бъде кофти явно наистина мн те харесва Кажи на оня малкия че ако наистина те харесва ще ти позволи да бъдеш щастлива.Май няма др начин.Успех

Супер фен Аватара на maybelline
    Еми sorry за приятеля дето е с 2 години по-малък,но това не би трябвало да е пречка за връзката ви.Да,ще му е кофти,но все пак не може да сте му бавачки и само да го предпазвате.И на мен ми беше кофти когато най-добрата ми приятелка тръгна с гаджето ми,но си останахме в приятелски отношения и с двамата,а после като скъсаха и гаджето ми пак тръгна с мен,пак си бяхме приятелки и все още сме чудесни приятелки

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Еми sorry за приятеля дето е с 2 години по-малък,но това не би трябвало да е пречка за връзката ви.Да,ще му е кофти,но все пак не може да сте му бавачки и само да го предпазвате.И на мен ми беше кофти когато най-добрата ми приятелка тръгна с гаджето ми,но си останахме в приятелски отношения и с двамата,а после като скъсаха и гаджето ми пак тръгна с мен,пак си бяхме приятелки и все още сме чудесни приятелки
    emi evalata obache ne vinagi e taka...vie ste na pravilniq princip.che priqtelstvo za muj ne se razvalq,zashtoto e mnogo mnogo po skupo,no vse pak mislq che trqbva da pogovorish s po-malkoto momche i da mu razqsnish situaciqta...sled kato te haresva bi trqbvalo da bude shtastliv,gledaiki te shtastliva makr i ne s drug....pone az sum na tozi princip....trudno e,no e nai-dobroto

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    emi evalata obache ne vinagi e taka...vie ste na pravilniq princip.che priqtelstvo za muj ne se razvalq,zashtoto e mnogo mnogo po skupo,no vse pak mislq che trqbva da pogovorish s po-malkoto momche i da mu razqsnish situaciqta...sled kato te haresva bi trqbvalo da bude shtastliv,gledaiki te shtastliva makr i ne s drug....pone az sum na tozi princip....trudno e,no e nai-dobroto

Супер фен
    Според мен докато неговия приятел те харесва не е удачно да тръгвате все пак ще му е гадно.Ако искаш поговори с момчето което те харесва и му обясни че няма смисъл да се сърди на приятеля си ако тръгнете...

Голям фен
    Град
    София
    Майка ми много често ми казва: "Не си благотворително дружество, за да си с всеки който те харесва". И е напълно права! Не можеш да направиш нищо по въпроса, освен да говориш с този по-малкия, както казаха преди мен. Не си длъжна да обръщаш внимание на някого, само защото те харесва, без ти да го харесваш, но не искаш да му става гадно! Звучи кофти ама си е така...

Голям фен
    Град
    Memphis
    ave kakvo te boli za negovia priqtel nqkakvo malko laino deto sas 2g e po malko ot teb dori : xax na kolko e na 13 si li 14
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Ем обясни на малкия как стоят нещата

нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Или ти или момчето което харесваш нека да поговори с малкото момче!обяснете му как стоят нещата и че ти неможеш да си с него и не изпитваш същото към него!ако е наистина точен и ако е голям приятел с твоето момче трябва да разбере!но това не трябва да бъде пречка между вас!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от teardrop
    "Не си благотворително дружество, за да си с всеки който те харесва"
    Подкрепям напълно!

Цитирай Първоначално написано от teardrop
    "Не си благотворително дружество, за да си с всеки който те харесва"
    Подкрепям напълно!
    Това беше най-доброто, което можеше да се каже. Поговори с по-малкия и му обясни, че не искаш да си с него, а с друг. В крайна сметка бъди поне малко егоист и мисли за себе си.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    pogovori si s tozi malkiqt i mu ubesni
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от macka123
    ми наистина е кофти
    освен...
    Банално, но е така. По-добре бъди честна с него, отколкото да му даваш напразни надежди.
    Успех.

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    За какво да говори с малкия всъщност?Той е видял СМС-а така че би трябвало да му е ясно как стоят нещата...
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Цитирай Първоначално написано от macka123
    Точно

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

ти ако чакаш на всички да им е угодно, пък и на теб - ехеееее, гадже нема да видиш. тръгвай с този които ти е на сърцето, просто обясни на малкия, че не може да се лишаваш от приятел само защото на някой няма да му е изгодно.. да приеме фактите и да продължава..
    vengeance knows no mercy

ако този по-малкия наистина е влюбен в теб-би трябвало да иска да си щастлива независимо дали ще е с някой друг просто поговори с него и му обясни че не изпитваш нищо към него и че може да сте само приятели!
    Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си