.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56

Hybrid View

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София

Re: Аз 14 ТЪПата ми сестра на 8

Цитирай Първоначално написано от Sex_master
    ОООО Господи не мога да я понасям ! Някакъв малък LOOSER т.е. сестра ми ме нерви много ! Непрекъстнато клюкари на майка какво правя или нещо такова ! В 1 голяма стая сме и просто ми иде да живея в отсрещната кофа отколкото в стая с тоя малък кретен! Пуснеме си с фр някой филм и някои хора се целуват с език !
    -МААМОО ТЕ ГЛЕДААААТ ЛОШИ ФИЛМИ !
    И не мога да гледам щото идиота малък не трябвало да ги гледа !
    На мене ми се карат заради нея като напр днес когато папагала в стаята ми квичеше и аз ми изкрещях да млъква щото квичеше като пиян щъркел патката каза на майка и татко и се почна да ми се карат защо съм стресирал папагала и некви простотии ! И мн често ми крещят ! БАСИ ТАШАКА
    Това е много гадно да те клюкари само... и да нямаш мира спокойствие, аз си нямам нито брат нито сестра... но пък мисля, че трябва да се опиташ да го спечелиш в смисал за да не те клюкари не знам Или пак не го пускай да влиза в стаята като гледате такива филми или каквото и да правиш... Така е на малките винаги им обращат повече внимани и повече им огаждат се батковците и каките им са виновни те са се невините
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Ne i obra6tai vnimanie zabavlqvai si se i tfa e
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

terh
    Guest
    сестра ми е на 18
    а аз съм на 13...
    пак така

Ти си баткото - трябва да намираш начини да я "омайваш". Например поговори с нея , че сте брат и сестра и трябва да се подкрепяте , а не да се клюкарите , след това й направи някое малко подаръче , дръж се мило с нея и работата ще стане , в един момент ще те заобича дори повече от родителите ти.

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    Аз съм по-мъничка и си спомням че също от време на време клюкарих брат ми ноо после нещата се обърнаха, и почна той мен да му клюка защото се притеснява за мен и нон стоп ме пази ама това си е то да имаш брат или сестра аз лично моя много го обичам, може да се караме понякога но пък можем и да бъдем много добри приятели , и междудругото сестра ти е много хитра, не и давай поводи да ту клюкари и тя ше спре или незнам какво прави, стани и приятел кажи и че трябва да пазите големи тайни и тя ше спре

аз съм на 17 сестрата на 21 неам проблеми с нея

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Мухахаха и аз бях такова дзверче като малка.. не че сега не съм... . Поговори с мама и тати мирно и спокойно . И НЕ СТРЕСИРАЙ ПАПАГАЛА , ЧЕ ЩЕ ТЕ СТРЕСИРАМ АЗ ТЕБЕ !!!!!!

Супер фен
    Град
    VCHC
    Малка е още. На тази възраст са невъобразими гадинки. Минал съм от там и аз. Сега съм на 17, а сестра ми на 10 и чувствено започна да и идва акъла, пък и аз не работя малко по въпроса. Трябва малко да се разбирате с нея нестава само с каране или по-лошо бой, защото само повече упоритост ще получиш от нейна стртана.

eh i s men be6e taka brat mi e na 4 qnuari prai 5 az sum na 14 ii prosto do 2 3 godinki s nego izobshto ne mojehme da se ponqsqme vse neshto shte izluje nashte nqkvi neshta napuk gi pravi... posle oba4e ne go bqh vijdala 1 godina i neshto i kato se vidqhme ... se postarah da buda dobrata kaka davah mu tva deto iska igraeh si s nego ei takiva malki neshta i vsi4ko otmina

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Тц,тц,тц!Ей,какъв късмет съм извадила само ,4е нямам нитобрат,нито сестра!Сами4ко съм си!!! :P \/

ОООО Господи не мога да я понасям ! Някакъв малък LOOSER т.е. сестра ми ме нерви много ! Непрекъстнато клюкари на майка какво правя или нещо такова ! В 1 голяма стая сме и просто ми иде да живея в отсрещната кофа отколкото в стая с тоя малък кретен! Пуснеме си с фр някой филм и някои хора се целуват с език !
    На мене ми се карат заради нея като напр днес когато папагала в стаята ми квичеше и аз ми изкрещях да млъква щото квичеше като пиян щъркел патката каза на майка и татко и се почна да ми се карат защо съм стресирал папагала и некви простотии ! И мн често ми крещят ! БАСИ ТАШАКА
    • absoljutno sa6toto polojenie be6e v nas dopredi nqkolko meseca!brat mi e 5 god po malak i be6e golqma porta kogat be6e na 5,6 god,sega e na 8 i nemame nikvi problemi...nz moje bi 6tot toi porasna malko!a i toi ne e sveta voda nenapita(sestra ti sa6to),ako razbera SLU4AINO4e e zgafil ne6to imam kvo da kaja ako toi me izporti i taka toi ne me portii \/ \/ \/ ama ve4e sam go nau4ila da ne kazva ni6to i t.n. be DISCIPLINA mu e maikata,vaspitai go tfa tfoito zver4e

Axaxaxaxaxaxxa abe i az imam po malka sestra i doskoro i s nas be6e tai i vse o6te ponqkoga e ama tq porasna va4e e na 13 i malko i dode akala. Abe znam kolko e gadno ama ne mu sa qdosvai na deteto vse pak tq ti e sestra 6te doide vreme kogato pootrasnete 6te badete nerazdelni i az predi mnogo sa karah s moto lapence daje i boi e qla ama sas seki izminal den karanicite namalqvat i stavame se po blizki spodelqme si i s vas 6te bade taka. Trqbva da i zeme6 malko straha dori da sa naloji i da izqde nqkoi 6amar ama tai da stane 4e sledva6tiq pat kato sa opita da ti prai nomera dai kaje6 "a spomnq6 li si onq pat, iska6 li da ti sa slu4i sa6tata slu4ka" ili drugiq variant e da q naviva6 da ti sa vodi po akala uj tam 4e bilo va6a taina tui onui abe trqbva da nameri6 podhoda da q nagovarq6 malko i rabotite 6te se opravqt.
    If you want to be пиян
    drink rakiq not айрян

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Vzemi q zaklu4i nekade ili q nakaji taka4e da razbere 4e ti si 6efa tuk i taka spored men tq 6te si zatvori ustata

tq ponqkoga e pe4ena ama kato zapo4ne sus klukareneto i glupostite mn po4va da me drazni

Guest

stela

Spokoino nishto nqma da se opravi az sam po malkata i si spomnqm che sashto porteh qko sestra mi biehme se postoqnno,dori edin pat mi izbi zab,no nishto ne se promeni.Prosto trqbva da pochakash da porasne!

Цитирай Първоначално написано от Sex_master
    Аз съм на 14. Брат ми е на 8. Абсолютно за всичко ме клюкари. Ама няма нещо което да премълчи, и винаги виновният по всички обвинения съм аз. Така че споко пич, не си единствения на това положение. Скоро няма да ти обръща внимание.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Е виж кажи и че доносничеството не е хубава черта.Аз като бях малка сестра ми все ми викаше,че ако я предам ще си развалим много сериозно отношенията и в моменти когато ми е най-трудно тя ще ми обръща гръб...Та с нея винаги сме партия...Опитай се да направиш и ти нещо подобно знам ли......
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Guest
    boi tova e re6enieto ako te izkliukari pak boi dokato ne spre d ane ti pyka ko govorqt va6te. moito mlko lainno e sa6toto

Фен
    Град
    Смолян
    аз съм на 18 а брат ми на 15 вече преодоляхме този момент успях да го убедя че ако се разбира с мен и на него ще му е по-добре...ако не успееш... има и друг по гаден вариант: малките са лесни за манипулиране

Kato da vzeme6 bombon ot DETE nali tova imash predvid ???
    A.C.A.B - All cops are bastards

ako vidi6 sestrata na gajeto mi maliiii tva izrod4e e gotovo da uni6toji sveta za da polu4i svoeto
    Дъ бест аватар от галерията

Фен
    Град
    botevgrad
    Ufff i moq brat e takuv postoqnno mi se karat zaradi nego i vinagi az sam vinovna za si4ko ama ne moga ni6tu da napravq ne moga da sporq s roditelite si

Е аз нямам такива проблеми освен че вниманието на мама и татко са насочени към малката ми 3 месечна сестра

Хаха кофти е, но впоследствие ще видиш как ще си станете най-добри фр )
    I just wanna live =]

Град
    Surround Of Darkness...
    Аз съм на 16 а брат ми на 11... голяма досада е O.o^^ по малките винаги с привилегии... офф да ти писне вече.. но кво да го прая ....понякога ми иде го грррррр направо..... ,но умеем и да се разбираме...определено трябва да му са набии още акъл в кратуната!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си