- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момичета и ланци
СлушамПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Кво всички ме оплюха ее човек да не пусне една тема![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз пък ти ръкопляскам, защото за разлика от другите ти не си пускаш тъпите теми като гост.
11 tochka deaktiven profil.
Първоначално написано от Eleonora
Ако им отиват, защо не?!![]()
Верижка да, но под ланец разбирам да си разплетеш част от оградата на къщата и да си я окачиш триумфално на врата, с култ към псевдо гъзарията и баш тузарщината.
Ели, снимков материал ще приложиш ли към тезата си, че ти седи добре?Интересно ми е каква е плетката
![]()
Кефи ме!
Определено не ме кефи....някво...тъпо и жалко ми е![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
зависи къв е ланеца
ако е някой по нежен може
ама некъв огромен на тънко вратле седи супер грозно
Mi men lichno vinagi mi e haresvalo poveche kak sedi lanec na momiche otkolkoto na momche..Az sushto si imam i me kefi e ne e 100 lv ama nishto...
absПървоначално написано от macka123
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Да днес ще се снимам и ще ви покажаПървоначално написано от machoka
![]()
Аз имам ланец и си го купих защото много ми харесва как седи..според мен не на всеки му отива много против съм някакво хилаво момченце и с един дебел ланец.....супер грозно е...!Моя много си го харесвам :P
iskame snimkiiiiiiiiii
oxoooo da super e.
imam edin ot platina i 2 ot zlato 200kinta pone e ediniq.
![]()
![]()
Е тва е супер абе по-яко от тва няма простоаааа айде дай и снимки да видиме как ти стои
ще дам, ама не днес за жалост, щото траа да се инсталне на другия комп.програмата.Не давайте зор хубавите неща стават бавно![]()
Ако е някаква по сложна и интересна плетка и не е много дебел стой добре сопорд мен
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
ланица ти златен а главата ти леке имаше една такава песничка на кингсайз![]()
Да бе, за 100 лв. златен ланец....
Падам си по елегантни платинени верижки. Златото нещо не ме кефи.
Ползва търсачката.
М като чуя ланец и се сещам за ония гардероби с ланците![]()
Мене майка ми ми подари страшно готино сребърно ланче за РД-то преди почти годинасамо, че тя ми сложи и сърчице на закопчалката и не ми прилича на ланец...
http://i1.tinypic.com/287je6h.jpg
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Ланеца или момчетоПървоначално написано от sineoka_kukla
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!