.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: mIRC

Kisss_4eto
    Guest

mIRC

Някой знае ли начин да променя IP-то си, което се вижда в чата?? или поне някои от цифрите накрая? моля ви - наистина е важно! казаха ми че може, само че не знам как?

Forslor
    Guest

Re: mIRC

Цитирай Първоначално написано от Kisss_4eto
    Някой знае ли начин да променя IP-то си, което се вижда в чата?? или поне някои от цифрите накрая? моля ви - наистина е важно! казаха ми че може, само че не знам как?
    Можеш да промениш цялото си IP като просто ползваш прокси.

Kisss_4eto
    Guest
    това не ми говори абсолютно нищо може ли да ми дадеш малко повече инфо???

Forslor
    Guest
    това не ми говори абсолютно нищо може ли да ми дадеш малко повече инфо???
    Знчи влизаш в google.com пишеш "alive proxy mIRC" и търсиш. След като намериш (напр. 192.168.........:8080) отваряш мирката Mirc Options>>Firewall
    За Firewall support слагаш server
    за Protocol слагаш sock5
    Hostname: пишеш IP то което си го намерила "демек" проксито.
    Port :пишеш порта . В примера който ти дадох порта е 8080 но ти препоръчвам да търсиш проксита с различен порт от този.
    След това даваш OK и пробваш да се свържеш с някой ирк сървар ако нестане с това IP търсиш друго и така докато не влезеш.

Kisss_4eto
    Guest
    THANK YOU!!!

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    vliza6 v IRC i PI6e6 : /q Valerko
    " e Pi4 Iskam Spoof " i Ako iska6 si napi6i posle 3-te imena
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Супер фен
    А как мога да си промена да ми пише примерно не цифри а някви думи примерно като I.DoNT.LiKe.ThE.DRuGS.BuT.ThE.DRuGS.LiKe.Me.brq.cx

Град
    ADMIN
    Цитирай Първоначално написано от Bisollini
    Eto taka Toi Admina te Pita Kfo sika6 Da ti Pi6e

Kisss_4eto
    Guest
    dobre de no ne moga da namerq 4ovek v 4ata s tozi nick Valerko ???

Eto taka Toi Admina te Pita Kfo sika6 Da ti Pi6e
    OMG...ти май хич си нямаш напредстава...админите нямат право да пишат на привейт

Re: mIRC

Спорет мен ис намери едно BNC най добре ще е

Голям фен
    @бисолини - споофовете са забранени и админ валерко не съм чувал никой няма да ти даде спооф

@БоодуМоон - админите имат право да пишат на привате особено админите в унибг имат право да правят всичко мисля че няма правелник за админите

@Фрослор - прокситата са забранени

Forslor
    Guest
    Изобщо прокситата не са забранени DevilMayСry . За да ти докажа си взех прокси 69.47.103.139:58 (обръщай внимание на портовете)
    d47-69-139-103.try.wideopenwest.com United States
    След което го въведох в mIRC и воаля ! Незнам защо си останал с впечатлението ,че са забранени?! Както ще видиш по надолу

(21:17:36) -Global- SeenServ niama da moje da byde vkarvan v kanali. Polzvaite /msg seenserv seen <nick>
    *
    (21:17:36) -Global- Jelaeshtite da izprobvat novite services mogat da go napravqt na testoviqt server -
    *
    (21:17:36) -Global- marvin.lirex.com . Za vyprosi i komentari polzvajte kanal #rs na syshtiqt server.
    *
    (21:17:37) * Dns resolving 69.47.103.139
    *
    (21:17:37) Local host: d47-69-139-103.try.wideopenwest.com (69.47.103.139)

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Изобщо прокситата не са забранени DevilMayСry . За да ти докажа си взех прокси 69.47.103.139:58 (обръщай внимание на портовете)
    d47-69-139-103.try.wideopenwest.com United States
    След което го въведох в mIRC и воаля ! Незнам защо си останал с впечатлението ,че са забранени?! Както ще видиш по надолу

(21:17:36) -Global- SeenServ niama da moje da byde vkarvan v kanali. Polzvaite /msg seenserv seen <nick>
    *
    (21:17:36) -Global- Jelaeshtite da izprobvat novite services mogat da go napravqt na testoviqt server -
    *
    (21:17:36) -Global- marvin.lirex.com . Za vyprosi i komentari polzvajte kanal #rs na syshtiqt server.
    *
    (21:17:37) * Dns resolving 69.47.103.139
    *
    (21:17:37) Local host: d47-69-139-103.try.wideopenwest.com (69.47.103.139)

ти като си влязал с прокси защо мислиш че не са забранени забранени са

Град
    ADMIN
    Цитирай Първоначално написано от DevilMayСry
    @бисолини - споофовете са забранени и админ валерко не съм чувал никой няма да ти даде спооф
    AzGovora za ShakeIT ne za UniBG . az Li4no ne vlizah mn V UniBG Ve4e NIkane ne Vlizam. SPoofovete ne sa Zabraneni . onzi den edin FR Mu slojiha soof .

@БоодуМоон - админите имат право да пишат на привате особено админите в унибг имат право да правят всичко мисля че няма правелник за админите
    Първо админите нямат право да пишат на привейт ако не е нещо наложително и то само от опер , второ ако си мислиш че админите нямат права и задължения си много заблуден

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    А как мога да си промена да ми пише примерно не цифри а някви думи примерно като I.DoNT.LiKe.ThE.DRuGS.BuT.ThE.DRuGS.LiKe.Me.brq.cx
    kupi si edno BNC i tova e !
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMoon
    Първо админите нямат право да пишат на привейт ако не е нещо наложително и то само от опер , второ ако си мислиш че админите нямат права и задължения си много заблуден
    значи това че си някой досадник малак и админите не ти пишат щото им досаждаш незначи че нямат право

бисолини спууфовете са разрешени в шейкит но в унибг не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си