- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- biv6ite
не, не ги мразя - благодаря им... защото от всекиго съм научила по нещо)
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Не мразя никого!И според мен е доста тъпичко да мразиш човека с когото си прекарал толкова много време и на когото си казвал че го обичаш!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Не,не ги мразя.Със вси4ки сме в добри отношения с някои пове4е,с други по-малко,но като цяло са добри![]()
mi sled si4ko koeto mi pri4ini biv6iqt mi az o6te go obi4am![]()
![]()
![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Аз лично не ги мразя, поради простата причина, че съм имал много романтични и хубави моменти.Първоначално написано от kudravoto
Мразя е силна дума.![]()
не мога да го мразя но ми се иска,но както са казали хората ~любовта е по силна от омразата~,а аз съм много влюбена в него и не мисля че ще мога да го намразя
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
mili4ka v momenta i az sum v su6tata situaciq kato tebe no po dobre da gi zabravim i da produljim bez tqh te gubqt ne nie
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Аз лично не мразя нито един от бившите ми(те са общо трима)...С двама от тях не поддържаме връзка...просто нямаме какво да си кажем и се получава неловко.А третия ми е от класа...мн го обичах и беше първия който ми разби сърцето,но не успях да го намразя и сега сме горе долу приятели,въпреки че той мн се дразни на приятеля миУф малко се поувлякох,така че SORRY
![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Безразлични/несимпатични са ми.Първоначално написано от kudravoto
Mmm samo 1-2..Drugite prosto sa mi antipatichni i neiskam da imam nishto obshto s tqh...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
пф тфа па ще д е е*ати простотията ! Не мразя никой от бившите си и с никой не съм в лоши отношения
Не ги мразя, ама не поддържам връзка с тях след като скъсаме.
Мразя ги и не ща да ги виждам. Всичките са кретени! Алкохолици, калемани, тревомани, затворници, педалчета, пишлемета недорасли, кретени, които са на 20 и са 9 клас.... Мразя ги, ебаси! Толкова са изпаднали всички! Лека - полека деградират...Е, с някои поддържаме връзка, в смисъл поздравяваме се по улиците и лафим чат-пат на купони.
![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Не мисля , че ги мразя , по-скоро някои са ми противни...С други бих била приятелка (както съм с един бивш)!Първоначално написано от kudravoto
Ми има един такъв момент на непоносимост.Хич не искам да ми се мяркат![]()
Ami ne-s tqx ili pone s pove4eto dori podd1rjam mnogo dobri priqtelski otno6eniq.A za poslednoto mi gadje-daje go obi4am o6te...
~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~
Ne gi mrazq.Nqma smisul v tova,dori s povecheto ot tqh sum mnogo dobra priqtelka
![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
Първоначално написано от asinka
и аз и аз![]()
бившите са като стари обувки ... знаеш че са удобни, много си ги обичаш , но никога пак няма да ги ностиш просто защото си имаш новиНе мразя бившите си гаджета , просто шото няма за кво ,,, колкото и тупи навици и реплики да са използвали или там квот ме е дразнило все едно вече ги пласират на друго място, пък и с никои бивш не съм имала по сериозно орношения шото съм със сегашния си приятел от много време
Nai-LoshOto e Da mrazI toZI,koIto dO skOrO sI obicHaLnaMa poLza oT omRazAta naI-qkO e slEd raqZDqLAta Da osTane edNo isTinsKo priqTelsTvo.aZ nqMam biv6I s kOIto dA saM v lo6I otnO6eNIq saS vsi4Ki sI ostavM fR
![]()
![]()
![]()
{{{maKe m3 L{}V3 yOu}}}
ne