.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63

Тема: biv6ite

Не как може да мразиш някой..който някога те е радвал неги мразя..в никакав случей напротив като се видим здравей...как си .. и така а аз несъм от хората който умеят да мразят колкото и мн да са ме наранява ли ..

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не мога да мразя хора , които за били важни в живота ми . Дори смело мога да кажа , че никога няма да намразя някой мой приятел . Просто към повечето ставам безразлична , забравям ги и ми е все тая къде са и т.н. С тях съм била по просто привличане. Докато има пък и такъв , за когото винаги ще си спомням с добри чувства и чиито следи винаги ще бъдат в сърцето ми , защото съм го обичала .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

еми с бив6ия....сме си много много добри приятели.....не го мразя...
    СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!

Голям фен
    Град
    на луната
    Не ги мразя, въпреки че аз останах прецакана, ама нищо! Живота продължава!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Не съм способна никога да мразя..безразлична съм въм бившите си приятели...а един от тях даже обичам
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Не ги мразя ... :P :P

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    тъпо е да мразиш този на когото до скоро си казвала обичам те!
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

neeee nikoi ne mrazq az snoshti skusah s gajety mi ;( koety istisnki obi4ah no sega sme si samo dobri priqteli i bivshite ne mrazq daje az s edno moe bivshe gaje seki den sym na kafe prosto e trydno da namrazish nqkoi koito si obi4al istinski
    AKo DRuGa Te PoGLeDNe, KaJi i Che ShTe RevNuVaM..... AkO Ti KaJe Che Te XaReSVa, I KaJi Che SuShTeSTvuVaM..... AkO PoISka Da BuDe S TeB.. KaJi i Che ShTe q NaMeRQ!!!

ObIcHaM IcO {P}

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от BunnYY_f
    Не ги мразя, въпреки че аз останах прецакана, ама нищо! Живота продължава!

Не ги мразя. С повечето сме приятели. А някои просто ги нареждам

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    не се мразим ,но сме само на здрасти и чао сме

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Не Не мразяя никое от бившите си гаджета,даже с почти всички сме приятели,само с един не подържаме контакт
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Общо зето не ги мразя - не съм способен. Но обаче са ме съсипали, обидили и наранили. Всички са ме наранили много лошо и са ме зарязали по - обиден начин. И най - тъпото е, че още ме обичат или поне харесват - не бих могъл да си говоря с тях.

Най - лошото е, когато бившите почват да се месят във връзката.. почват едни ревности, едни глупости... ;/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си