.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

ПОСЛЕДНИТЕ 7...

Какво бихте направили ако ви остават 7 дни живот(надявам се 4е не поетарям някоя тема)
    NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...

Супер фен
    Ще се видя със всичките си любими хора и ще направя на други хора некои мизериики
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Понеделник:
    Хващам самолета за ЛА и смазвам Kobe Bryant One on One 21 на 4. После пречуквам Шак.
    Вторник:
    С мацката се излежаваме на плажа и си праим квото ние си знаем
    Сряда:

Като вторник, вечерта баскет
    Четвъртък:
    пречуквам Буш и си открадвам Бентлии..
    Петък:
    яко бира с приятели и бой с мангали
    Събота:
    крадем като луд ланци да бесим мангали. Яко лудница
    Неделя:
    С пуканки в ръка чакам края на света.

NMG
    Guest
    purvite 3 dni 6e se vida s bliskite mi hora,4 den 6e si gepam nqkoq mazna kola da i izdunq lamarinite,5 den 6e 4ukam jenski nared (i da iska i da ne iska vse mi e taq-vse pak vdrugiden umiram! ) 6 den -subiram se s priqteli da piem i da opla4em kolko sme bili tupi 4e ne sme si ispolzvali jivota pulnocenno. 7 denbkrujen ot nai-bliskite si hora 6te gledam nebeto,durvetat,6e use6tam vqtura i sus bu4ka v gurloto te si mislq "kolko e hubavo da si jiv" sigurno 6te kaja 2-3 umni dumi kolkoto da se zapomnq s ne6to mudro (dori i da ne sum go izmislil az) i hvurlqm topa

Guest
    6e se izkecam

Голям фен
    Град
    sofia
    emi imam mn ne6ta da napravq predi da doide kraq na sveta no nai golqmata mi me4ta e da obera banka posle 6te se tup4a samo s sladki ne6ta torti4ki i pasti4ki .... posle 6te otida da se obqsna v lubov na nqkoi..... sled tva mn sexxxxxxxx ......posle............awe de da znam kato doide kraq togava 6te mu mislq
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ще се видя със всички приятели и ще купонясвам, като за последно, всеки един ден от тази седмица!

Голям фен
    Ще се нае*ба с гаджето ми за сбогом, ще обера някоя банка с чорапогащника на баба ми на глава, после ще тръгна с парите към Джунглата [по пътя ще скоча от някой мост с бънджи, както и ще се отбия до някой плаж на океана, ще се попека на слънце, ще открадна една моторница и ще се гмурна с водолазки костюм много навътре до дъното на океана да го поразгледам (стискайте палци да не ме изяде някоя акула) ], та в Джунглата ще убия една маймуна, ще отида при някое канибалско племе, ще я споделя с тях и няма да дочакам 7-я ден, защото ще ги помоля да ме изядат.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Ще се видя със всички приятели и ще купонясвам, като за последно, всеки един ден от тази седмица!
    да..
    и ще направя някои признания,които сега не бих направила..
    и ще отида в Рим,щото тфа ми е детската мечта и още не се е осъществила
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на Sarabi
    Яко френдове,купони,роднини,ал охол и дрога под всякаква форма-щом ще се мре поне да опитам от най-лошото
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Guest

Re: ПОСЛЕДНИТЕ 7...

Цитирай Първоначално написано от nikol_pcd
    Какво бихте направили ако ви остават 7 дни живот(надявам се 4е не поетарям някоя тема)
    Бих си продал колата и да направя дарение.

Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Яко френдове,купони,роднини,ал охол и дрога под всякаква форма-щом ще се мре поне да опитам от най-лошото
    и аз така! или на кратко казано
    секс, наркотици и рок&рол!
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Цитирай Първоначално написано от drawers
    Ще се нае*ба с гаджето ми за сбогом, ще обера някоя банка с чорапогащника на баба ми на глава, после ще тръгна с парите към Джунглата [по пътя ще скоча от някой мост с бънджи, както и ще се отбия до някой плаж на океана, ще се попека на слънце, ще открадна една моторница и ще се гмурна с водолазки костюм много навътре до дъното на океана да го поразгледам (стискайте палци да не ме изяде някоя акула) ], та в Джунглата ще убия една маймуна, ще отида при някое канибалско племе, ще я споделя с тях и няма да дочакам 7-я ден, защото ще ги помоля да ме изядат.
    хахах и да вземеш света да не свърши и да се прецакаш

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Хъх никой не е казал,че света свършва..може да си болен от нещо

Еми първо отивам да я видя тая Ямайка...и да се начадя с истински растамани и да се накефя на денсхол Следващата спирка-Чехия да разцъкаме хекче с Вашек и Алеш.После държа да я видя тая Франция и френското крю Покемон.Ше ида за последно до мандрата в Триград и ше се пусна в некфи пещери там...щЩе отделя час и нещо да се наям със сладолед и мусака и останалото ми време(надявам се дни) ще си го прекарам на някой девствен черноморски плаж със сичките си скъпи авери и ...тъй де ше се прай секс ама още не съм решила с кого...
    И някъде там ще кажа на всички,които държа да знаят какво мисля за тях...независимо дали положително или отрицателно.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Забрайх да кажа,че освен в Джамейка останалото време е посветено на хип-хоп...Хъм това е идея..ше гръмна сградата на Пайнер

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Имаше такава тема вече,но нищо.Ами незнам,но дано да не става!!!!!!!!

Guest
    6te kuponqsvam s priqteli \/

с мен това няма как да стане, аз съм безсмъртен
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Ще се видя с приятелите си. След това ще прекарам ден два със семейството си. Накрая ще изпълня мечтата си да отида на Бахамите с приятеля си. Там ще прекарам останалото време. Ще гледаме залеза заедно и ще му се наслаждаваме. Ще се отдадем един на друг като за последно. А след това прегърнати гледащи залеза ще изпратим живота с една последна целувка.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Цитирай Първоначално написано от drawers
    хахах и да вземеш света да не свърши и да се прецакаш
    Това ли ми пожелаваш

Супер фен
    Град
    VCHC
    Като начало ще се сбогувам с близките. Ходи ми се в Холандия или Белгия по необесними причини. Ще помогна на Jamalska за сградата на Пайнер. Остатъка ще прекарам с приятели, на някои, от които трябва да призная по нещо...
    Ааа да. И ако може една последна тийн среща.

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    ами ще се воза без билетчета
    ще си продам вещите,дрехите и книгите и всички джунджуриики
    ще си взема бай с всички
    ще обиколя България
    ще пазарувам без да плащам
    ще отида в някой забранени местенца и така,а и ще направя гадно на всичките ми съседи да ме запомнят добре

Голям фен
    Нищо специално - ще се правя , че не знам , че остават още само 7 дни.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Първите 3,5 дена ще ги изкарам с наще, следващите 3,5 ще ги изгоня на вилата, апартамента остава за мен и луди купони с всички приятели .
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: ПОСЛЕДНИТЕ 7...

Цитирай Първоначално написано от nikol_pcd
    секс,секс,секс,секс,секс,се с,секс
    Не базикам се...ми незнам ще ги прекарам с човека когото обичам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си