Цитирай Първоначално написано от gost4e
imam edin problem koito e malko slojno da vi go ibqsnq napalno no ob6to vzeto me interesyva dali momi4e ako naistina si e haresalo nekoe mom4ence bi se sprqlo samo zaradi tova 4e mom4eto hodi s dryga molq vsi4ki koito pro4etat temata da napi6at ne6to po neq tai kato vsqko mnenie bi mi pomognalo i to mnogo kato imate v predvid 4e parvo sa bili priqteli posle vseki si e hvanal gadje a po dalbokite 4ystva sa se proqvili sled tova interesyva me samo stranata na momi4eto kak vie bihte postapili ako bqhte na neino mqsto no znaete 4e toi hodi s dryga dano me razberete za kvo to4no vi pitam no 4esno kazano golqma ka6a stana i az samiq dori nz kak da postapq predvaritelno vi blagodarq
Zdravei!Ami az bih pogovorila s mom4eto i da mu kaja kakvo izpitvam kum nego...ako toi ne me haresva i si e shastliv s drugoto momi4e i az naistina go haresvam tolkova mnogo bih go ostavila s NEQ!Zashtoto ako toi e shtastliv s neq,nqma zashto da im razvalqm vruzkata,kolkoto i da e trudno za men.. i kolkoto i da me boli!E,uspeh Mom4e!Navqrno si nqkoi nabor..tezi mom4eta na 13-14 imat takiva problemi