аре, хора, който е фен на D`n`B да пише!а, да... верно, трябва да уточня какво... ми, примерно що се кефите на тая музика примерно... абе, каквото ви дойде на акъла. дори и да не сте фенове, напишете мнението си
![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
убаво, де, ама що?а и, ако някой е бил на вчерашното парти в Маймунарника, да си казва мнението. аз лично съм мн доволна!
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
моето мнение е че всички производни на тубц-тубц-техното ме дразнят.
и мен ме радва този стил ....въпреки че не съм запозната много много ... слушала сам малко неша но ми харесват !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
изключително неандерталска музика - никво чувство за ритъм туп туууп туп туууп
DnB e MN dobra muzika . teq Kato E toq Basketbolist /\
||
Det Sigorno Se Kefat samo na 4algiika mn qsno 4e nqma da razbere muzika ako ne mu se pee za lubov ne e Za nego muzika.
Spor , Ogonek&Cooh Imat Qki
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
А кво става... както в тоя раздел никога няма яки теми и гледам аз 3 за дръма... пхахпахпахпха \/ \
/ \
/ Слушам, слушам, слушам, дааааааа. И преди съм писала... мммм тва е музиката, и в момента тва слушам и всеки ден тва слушам и просто drum and bass in our blood
Хм, да Ogonek&Cooh са добри, ама и другите от HMSU не изостават...
Хм, що се кефя на тая музика- ами не знам, просто ми харесва, радва ме, дава ми пауър, става за всякакъв случай
Любими "изпълнители"- Hype, Grooverider, Photek, ама и още много... а колко любими сетове имам, достатъчно, че да слушам дни
Ам, а вчера по HMSU radio пуснаха една песен с тая мелодийката от Requiem for a dream когато сменят картините бързо там със зениците и т.н., та някой да се сеща как се казва тва,че забравих да погледна
![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
кефи ме тази музика.Бърка ми в съзнанието много кораво![]()
От скоро я слушам тая музика и мн ме радва, но песните, които слушах ми писнаха, я кажете някакви готини песни4ки или сетчета.. ма по-ок песниплсссс
Любимите ви
Аз за сега имам само на Noisia i Ogonek&Cooh i nqkvi dr, ma ne gi pomnq
Кажете някви готини плс
![]()