.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: d`n`b

Голям фен
    Град
    Русия, Москва

d`n`b

аре, хора, който е фен на D`n`B да пише! а, да... верно, трябва да уточня какво... ми, примерно що се кефите на тая музика примерно... абе, каквото ви дойде на акъла. дори и да не сте фенове, напишете мнението си
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

az se kefa na dnb ))

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Кво е тва животно !? Дръм'енд'бейс !? Не харесвам такава музика.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    убаво, де, ама що? а и, ако някой е бил на вчерашното парти в Маймунарника, да си казва мнението. аз лично съм мн доволна!
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    моето мнение е че всички производни на тубц-тубц-техното ме дразнят.

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: d`n`b

Цитирай Първоначално написано от Иста
    аре, хора, който е фен на D`n`B да пише! а, да... верно, трябва да уточня какво... ми, примерно що се кефите на тая музика примерно... абе, каквото ви дойде на акъла. дори и да не сте фенове, напишете мнението си
    Абе колко теми ще пускате за d`n`b-а хубаво кефи ви музиката ама ....вече 3-та тема чета за т'ва нещо.Обсъждайте сичко на ендо не е нужно за всяко нещо нова тема!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    и мен ме радва този стил .... въпреки че не съм запозната много много ... слушала сам малко неша но ми харесват !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

изключително неандерталска музика - никво чувство за ритъм туп туууп туп туууп

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    DnB e MN dobra muzika . teq Kato E toq Basketbolist /\
    ||
    Det Sigorno Se Kefat samo na 4algiika mn qsno 4e nqma da razbere muzika ako ne mu se pee za lubov ne e Za nego muzika.

Spor , Ogonek&Cooh Imat Qki
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

А кво става... както в тоя раздел никога няма яки теми и гледам аз 3 за дръма... пхахпахпахпха \/ \/ \/ Слушам, слушам, слушам, дааааааа. И преди съм писала... мммм тва е музиката, и в момента тва слушам и всеки ден тва слушам и просто drum and bass in our blood Хм, да Ogonek&Cooh са добри, ама и другите от HMSU не изостават... Хм, що се кефя на тая музика- ами не знам, просто ми харесва, радва ме, дава ми пауър, става за всякакъв случай Любими "изпълнители"- Hype, Grooverider, Photek, ама и още много... а колко любими сетове имам, достатъчно, че да слушам дни Ам, а вчера по HMSU radio пуснаха една песен с тая мелодийката от Requiem for a dream когато сменят картините бързо там със зениците и т.н., та някой да се сеща как се казва тва,че забравих да погледна
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Фен
    Град
    East.Side.of.KarNoBaT
    кефи ме тази музика.Бърка ми в съзнанието много кораво

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    От скоро я слушам тая музика и мн ме радва, но песните, които слушах ми писнаха, я кажете някакви готини песни4ки или сетчета.. ма по-ок песни плсссс Любимите ви Аз за сега имам само на Noisia i Ogonek&Cooh i nqkvi dr, ma ne gi pomnq Кажете някви готини плс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си