- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ква коса?
И аз мисля че косата не е от значение(Е и все пак всеки харесва поддържани косиПървоначално написано от silv
)
A bravoПървоначално написано от priti_kiti
\
/
![]()
аве според мен цвета на косата не е важен за едно моми4е което държи да е изглежда добре Ко 6те да е руса ко 6те 4ерна ама да е поддържана а не кат някоя метла,боядисвана по 100пъти
NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...
4erna/kestenqva nai 4esto...no ina4e zavisi ot mom4eto...v pove4eto slu4ei ne mi puka...
Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...
Най мн ме кефи кестенява коса с руси кичури ама и чернокосите кефят
ako bqh mommche sig shtqh da si padam po rusite...te poicheto si padat po blondinki....ama inache sam za briunetkite.
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Първоначално написано от teenage_drama_queen
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ми гласувах за чернокосите мн ме кефят
но също и мн ме кефи кестенявата коса
и последно но не на последно мястоблондинките
![]()
това обяснява много неща... клубната ти принадлежност и простотиите ти в "спорт и здраве"Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
![]()
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Русите на власт!!!! aXhXaHxAhПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
обичам кестенявите. русите са ми малко блудкави ама и те стават , а чернокосите не ми допадат
mn qsno 4e kestenqvite ne 4e obijdam blondinkite ama....se pak seki si kazva tva deto e samiq toi mn qsno
Чернокосите най-много ме подлудявам..... а колкото до блондинките мммммм нещо.... ммм ае да ви кажа не гледам толкова косата \/
аз съм с черна къдрева коса, боядисвам я от почти 5 години и мога да ти кажа, че никак не е като метла, дори е доста мекаПървоначално написано от nikol_pcd
не зависи само от това дали я боядисваш или не, а от самата марка боя за коса! естествено ако си купуваш боя за 5 лева ще дойде време когато и метлата няма да е подходящото сравнение!!!
![]()
Ех,личи си,че имаш вкус.Само така приятел!Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
Що секса заема толкова малко място?Защо има толкова мн неравности?Не трябва ли да е напълно загладен?Нещо не се връзва.Ама те докторите ще кажат.Първоначално написано от мечтател
Колко съм зла
![]()
![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
Rusokoski![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
po vqsakvi se zaglejdam![]()
![]()
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Според мен кестенявите са си най-добре
Момче,момче за мен ти си цигара- станеш ли на фас запалвам друга аз.
ne si padam po momicheta.....a kym momcheta s rusi kosi imam predpochitaniq![]()
P.S moish da vidish po nadolu![]()
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
светло кестенява иначе всичко е същотоПървоначално написано от teenage_drama_queen
![]()
Мии попринцип аз съм със светла коса - почти руса.Ама мн обичам чернокоските;-)
на мен са ми супер сладки русите мом4ета ..но не мисля,че това е от най-голямо значение...аз съм шарена в момента ..смисъл три цвята ми е коста хях..три няанса на русо и така си ми харесва![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!