.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Кремче?

Guest

Кремче?

Хора с приятелката ми сме правили 4 пъти секс , тоест на нея и е за 4ти път и все още я боли: Значи лижа я , понякой път и докарвам оргазъм , тя много се овлажнява , обаче като и го вкарам и след 5-10 мин няма смазка и казва че не усеща нищо друго освен болка! Пенисът ми е 19 см с дебелина 4-5 см , не би трябвало да не усеща удоволствие. Та искам да ми препоръчате някакво кремче на водна основа за овлажняване , мисля си че то ще реши проблема.

Guest
    забравих да кажа ,4е го правим с презерватив!

Супер фен
    И аз имам същия проблем.
    Има едни лубиканти в пакетче, за еднократна употреба...50ст струва...И увлажнява доста добре презерватива...Купуваме ги от една бутка (лафка)

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth

Re: Кремче?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Пенисът ми е 19 см с дебелина 4-5 см , не би трябвало да не усеща удоволствие.
    Ти сега хвалиш ли се - кво?
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    dam,emi v takuv slu4ei si kupuva6 lubrikant na vodna osnova ot sex shop ili si kupuva6 sportex prezervativi,i vatre v kutiikata su6to ima paket4e lubrikant.6te ti kaja su6to 4e slunkata e estestven lubrikant.ti re6i kakvo ti trqbva!uspeh!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    И аз имам същия проблем.
    Има едни лубиканти в пакетче, за еднократна употреба...50ст струва...И увлажнява доста добре презерватива...Купуваме ги от една бутка (лафка)
    как се казват? и не се хваля!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_kukla
    dam,emi v takuv slu4ei si kupuva6 lubrikant na vodna osnova ot sex shop ili si kupuva6 sportex prezervativi,i vatre v kutiikata su6to ima paket4e lubrikant.6te ti kaja su6to 4e slunkata e estestven lubrikant.ti re6i kakvo ti trqbva!uspeh!!!
    май ще си купя спортекс ) иначе слюнката не е толкова мазна ... и бързо из4езва нали си бия 4екии знам как е

Голям фен
    Град
    Memphis
    И аз имам същия проблем.
    na4i ot lafkata zemaxa ve4e da prodavat takiva neshta xaxa =D> =D>
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    И аз имам същия проблем.
    как се казват? и не се хваля!
    просто влез в някоя аптека и попитай за лубриканти

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си