.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    *summer*
    Guest

Help me, plsss, spe6no e

Правихме секс с приятеля ми, но малко сперма е попаднала в мен...Пих POSTINOR след 14 часа. Има ли вероятност да съм бременна? Чувала съм добри отзиви за тези хапчета.Моля, пишете, малко ме е страх.

Супер фен
    Според мен не си!

Guest
    nz...ama mi e nqkvo qko tupi4ko v momenta....nqmam ideq dali sa podeistvali, a i moje da se razbere sled 7 dena!
    A vqrno li e 4e v rezultat na tiq hap4eta trqbva da mi doide sled 2-3 dena, a sled tova redovnata menstruaciq?

Guest
    ami prai6 si test sled 10 dena i 6te razbere6 dali si bremenna,drugiq pat da vnimava6 pove4e

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    mi postinora do 2-3 dni trqbva da predizvika cikula ti,i ako ima ne6to da go iz4isti.dano ne e stanala belqta!napravi si shor chek sled 1 sedmica za da si sigurna 4e nqma ot kakvo da se pritesnqva6.uspeh!!!

Тцтц...Лошоо...Ама единствено ако си направиш тест ще разбереш наистина(е ако до тогава не ти дойде до тогава)
    Какво друго освен да ти пожелая успех!

след като си пила постинор си мисля че всичко ще е ОК успех мила и дано нямате проблеми
    Поглед,усмивка,желание...А после ярост и страдание!Непонятни са чувствата,а осезаема-липсата...

SweeeTy
    Guest
    Abe nqma nikakva opasnost spored men.I as pih i da ti kaja 4e ne e zadaljitelno sled 2-3 dni da ti doide.Na men ne mi doide sled 2-3 dni a sled 10 samo kadeto se pritesnqvah tai 4e ne si vkarvai paranoi ni6ty ti nqma.

Според мен няма място за притеснение. Щом си ги изпила след 14 часа, двете хапчета заедно не би трябвало да стане гаф. За по-сигурно след десетина дни си направи тест, за да си напълно сигурна.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

*summer*
    Guest
    adsi mn vi blagodarq...hah, samo nekvi uspokoeniq...zvu4i mn obnadejdavashto, no me e strah...za pryv pyt piq takiva hap4eta; nqkoi moje li da mi kaje sled kolko 4asa sled seksa ste gi pili; a ima li nqkakvi stranichni efekti
    i otnovo BLAGODARQ VI !!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от *summer*
    adsi mn vi blagodarq...hah, samo nekvi uspokoeniq...zvu4i mn obnadejdavashto, no me e strah...za pryv pyt piq takiva hap4eta; nqkoi moje li da mi kaje sled kolko 4asa sled seksa ste gi pili; a ima li nqkakvi stranichni efekti
    i otnovo BLAGODARQ VI !!
    Веднъж ми се е налагало да прибегна до такива мерки и това беше отдавна,още когато се пиеха първо едното,а другото след 12 часа,и изпих първото след по малко от 1 час след секса и всичко си беше наред.

Супер фен
    ole hora stigate s tiq bremenosti,postinori i kvi li ne o6te prostotii
    2/3 ot temite vav foruma sa to4no za teq raboti
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    ама ей вземи млъкни .. туй че хората имат проблеми и искат да ги споделят.. тебе ко те вълнува,че има 1 тема повече ... пФфФ...

Повече от фен
    Ne se pritesnqvai,vsi4ko 6te e nared.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    ама ей вземи млъкни .. туй че хората имат проблеми и искат да ги споделят.. тебе ко те вълнува,че има 1 тема повече ... пФфФ...
    Колко сме солидарни като опре пишката в дупето...

бехемота
    Guest
    Тx педераст остави момичето на мира че е тъпа тъпа е да си завира спирин в смръдливата путка , но си е права като не ти харесва темата не пиши в нея...сес'се

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от бехемота
    Тx педераст остави момичето на мира че е тъпа тъпа е да си завира спирин в смръдливата путка , но си е права като не ти харесва темата не пиши в нея...сес'се
    Първо -- благодяря, че опита да определиш сексуалната ми ориентация.
    И второ -- никаде не съм написал, че темата не ми харесва. Щом съм си дал мнението -- значи ми е напавила впечатление, ти какво искаш ?

....

oleeee 1000000 pati edna i sy6ta tema,no kakto i da e. Btw ne e nujno da ti doide 2-3 dni sled izpivaneto pri vseki e razli4no.na men sled 8-9 dni mi doide.spoko ni6ty ti nqma.
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Мега фен Аватара на koalka
    Не си бременна,спокойно.Правилно си постъпила,че си гипилазаедно.Не си бременна,хапчетата са сигурни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си