.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    jen4eto_89
    Guest

ОБИЧАМ ТЕ НО НЕ ИСКАМ ДА СЪМ С ТЕБ?!?!??!?!

kak vi zvy4i frazata "ОБИЧАМ ТЕ НО НЕ ИСКАМ ДА СЪМ С ТЕБ" i kvo kvo 6te napraite ako gadjeto vi iznevidelica vi kaje tva ((((((

Голям фен
    Това значи че нещо куца във връзката ви и не е наред или че нещо му е дошло в повече и не може да е с теб.Може да има много причини,но ако наистина те обича ще ги преодолее и отново ще се съберете след известна почивка.
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

Боже

Мила jen4eto_89 едно от бившите ми гаджета ми каза подобно на това изречение: "обичам те, държа на теб, ама не съм влюбен в теб". Какво да ти кажа, тъпо оправдание ти е казал май.Пък кой да ти обади може и да има по сериозна причина за тея думи, но да не може да ти каже.Един добър вариянт е да говориш с него открито без задръжки!Пожелавам ти успех!Дано всичко се оправи при теб и си с него!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Ako kaje taka iavno ima niakakva prichina za tova,no ako te obi4a naistina ne bi go napravil!ne kazvam 4e ne te obi4a,moje da ima hilqdi pri4ini za da kaje taka
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Ще му тегля една ******** . Ай да го *** да върви на майната си Ей тва ще направя аз

Повече от фен
    Нали знаеш, аз като говоря - не приказвам. Ама ти ако искаш да говориш с мене - ще мълчиш!! Усещате накъде бия. Тия банални фрази, последната от "Дами канят", са олицетворени в изречението-заглавие на темата. Просто той не знае какво иска. Или си е харесал някоя друга, която не я обича, ама иска да е с нея
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Ще му тегля една ******** . Ай да го *** да върви на майната си Ей тва ще направя аз
    =D> =D>
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

fLuBeNo_gLuPa4e
    Guest
    Абе честно да ви Кажа наистина до някъде сте много прави .... наистина е много тъпо като оправдание,но пък е единствения начин да скъсаш с човек, с който не можеш да бъдеш повече заедно..обичаш го,той те обича,но те задушава... и е доста гадну ... за това и аз зарязах гаджето си по този начин... глупав,но по-добре така,отколкото да му кажа колко е отвратително да те задушава някой... уффф... и често си мисля за него.. а скъсахме преди 2 месеца ... и ми липсва. .. но аз си избрах така .. а след като му казах култовата реплика "обичам те,мило,ама не мога да съм с теб" ходихме на кафе ..."КАТО ПРИЯТЕЛИ" .. и какво ?! Той ми рева в кафето.. беше доста гадну.. ииии наистина тогава бях готова да направя сичко само и само да спре... за това мацка, не знам ти какво мислиш по въпроса.. ама е най-добре да поговорите ....

IriDiUm
    Guest
    Значи отдавна не съм влизал с тоя дорум (а и не мисля да го правя, но това е отделен въпрос)...но темичката съвсем случайно мернах в гугъл...както и да е...сега:

Мигар акъла ви стига само до толкова, че да поствате елементарни коментари от сорта "наистина е много тъпо". Как никоя от вас не се сети за въпроса защо случайно един човек би казал и поискал подобно нещо? А дали същият този си е нямал причини - я кофти черта в характера, я комплекс(чета) и все неща от собсвения ви характер, които определено го побъркват и изкарват от релси...От собсвен опит ви казвам, че при мен самият го е имало това преплитане на чувства - чувства на обич към него, но и непоносимост към част от характера му, която в често в дадени момент ме е накърнявала много, и точно поради която ми е минавала не един път през главата мисълта да прекъсна връзката си...

Все пак не е лесно да се мисли обективно...

Аз му викам Кур Капан. Решението е в поговорката "каквото почукало такова се обадило"

Мега фен
    Не те обича.

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    stranno e men ako pita6!ili e tupo opravdanie za da skusate ili ima ne6to po-srriozno ,koeto da ne iska da ti kaje!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Звучи доста тъпо. Ако те обича наистина не би те оставил. Може наистина това да е изблик в тежък момент. Ако наистина е нещо моментно той ще се върне.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

ami prosto ne te obicha...
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

dam...ako naistina te obi4a 6te moje da e s teb a pak ti si napravi sami4ka izvodite 6to za gadje si ima6!
    А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...

Guest
    баси и тъпите изказвания дето праиш винаги,неможеш ли на една тема да отговориш сериозно?глупава малка курва

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    I az sam na tova mnenie
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен
    Град
    София
    Според мен не е тъпо,просто защото наистина може да има няква непреодолима пречка...може ако примерно 2мата сте се карали много или някви такива неща,да му е писнало и сам да е разбрал,че не можете да бъдете заедно.Да,има такива случаи!При мен беше нещо подобно...обичахме се с 1 човек,но след всичките караници и всичко,каквото е ставало,разбрахме,че просто не можем да бъдем заедно

Мега фен
    Ако го обичаш истински, ще смекчиш характера си и ще се помъчиш да го разбереш, а не да му крещиш.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: ОБИЧАМ ТЕ НО НЕ ИСКАМ ДА СЪМ С ТЕБ?!?!??!?!

Цитирай Първоначално написано от jen4eto_89
    kak vi zvy4i frazata "ОБИЧАМ ТЕ НО НЕ ИСКАМ ДА СЪМ С ТЕБ" i kvo kvo 6te napraite ako gadjeto vi iznevidelica vi kaje tva ((((((
    Може би има страх от обвързване или страх от това да ме нарани?!
    Ще поговоря с нея.

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    На мен ми звучи като оправдание или по-скоро начин да се рзделите без да те нарани.
    Незнам дали все пак не сте имали много проблеми,защото ако примерно си му изнверявала или нон-стоп сте се карали сигурно просто му и дошло до гуша.
    Или може да си има сериозни проблеми,само че според мен е длъжен да ти даде обяснение,защото "ОБИЧАМ ТЕ НО НЕ ИСКАМ ДА СЪМ С ТЕБ" все пак може а ти даде някакви напразни надежди,че щом те обича може пак да се съберете.
    Най-добре ще е да поговориш открито с него,може да има хиляди причини ,за да ти каже това и само той може да ти каже какво значи точно.

Фен
    Град
    преместих се
    не те обича както преди но не знае как да ти го каже

Супер фен
    Ще кажа че си е харесал друга но не иска да ме нарани и за това говори така.

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Mislq 4e dobre te razbiram!Az sa6to obi4am biv6iq si priqtel no ne moga da sam s nego!Za6to li?? Emi parvo za6toto toi ne me obi4a,i mn se karahme Prosto ne bqhme edin za dryg!

Vij moje i toi da misli taka!Moje prekaleno mn da ste se karali ili za6toto go e strah da ne go narani6! Neznam ako ti naistina go obi4a6 Se bori za nego!Ne my pozvolqvai da se razdelite...Pokaji my 4e i ti go obi4a6 i moje da si promeni mnenieto
    YspeH!!!

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ако го обичаш истински, ще смекчиш характера си и ще се помъчиш да го разбереш, а не да му крещиш.
    Не опира до там работата...просто прекалено много различия,прекалено много опити направихме да сме заедно...и накрая просто това беше разумното решение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си