- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОБИЧАМ ТЕ НО НЕ ИСКАМ ДА СЪМ С ТЕБ?!?!??!?!
значи единия вариянт е да има няква трудност и за тва да го казва
а др вариянт е просто че иска да скъсате и за да не те нарани ти казва че те обича
нз
ти си прецени кое е при вас
Може би най-точно казано е : "Обичам те. но не мога да съм с теб."
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Хаха, е т'ва беше маниашка фраза.Първоначално написано от Novkov
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
purvo zaduljitelno shte pogovorq s nego,zashto ne moje da e s men i togava shte precenq situaciqta...inache tva kato mi go iztursqt edva li bih bila v sustoqnie da si pomislq neshto bez konkreten razgovor nasochen kum tezi dumichki
Не е ли важен резултата? А той е, че не иска да сте заедно. Това да не ви е "Ангелинка".
Може би и ти го притискаш много, както казаха и по-горе. Аз не бих настоявал. Може би преди съм правил тази грешка, но насила хубост няма да стане.
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
щом ти казва това,явно нещо във вашата връзка куца...а не се знае-може да е срешнал и някоя друга....
Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!
Ако някой ти каже това значе НЕ те обича!!!!!!Първоначално написано от jen4eto_89
Ако някой ти каже това значе НЕ те обича!!!!!! <----![]()
![]()
![]()
и аз така мисля.според мен това един зрял човек не може да го изрече и да мисли,че нещата са уредени,просто защото фразата малко си противоречи..та нали като обичаш някого искаш да прекарваш цялото си време с него...според мен проблемът е в нагласата му към дългите връзки и както спомена някой-страх от обвързване.
Emi rano ili kysnu shte go preudoleq...qvnu momicheto/momcheto si e haresal nqkoi ili prosto neshtu kuca v vashata vryska![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
Bih mu teglila edna i da se opravq.... bih vdignala glava i bih produljila napred![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Къса те директно.
Търси по лесен начин да се разделите.. Приеми го, наругай го ако ще ти помогне и даваи напред..
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
Strahlivec! A moje i da darji na teb i za tova da ne iska da te narani kato kasa s teb... Pri vsichki sluchei e super tupo opravdanie za prikluchvane na otnosheniq!!!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
jen4eto_89 ходи си поговори с човека и разбери какво му е на него...
Аз не искам да съм с тебеееее... искам да съм с лошитеее.
Лол лошитеееее
2т. системно
zvuchi mi kato "ti si mi mnogo simpatichna,no iskam da sme samo priqteli...."![]()
в най-добрия случай ти го е казал,защото е усетил,че се влюбва в теб..а се страхува от това(както повечето момчета)(нищо лично)..казах обаче в най-добрия случай..![]()
![]()
може би изпитва чувства, но просто имате прекалено много различия по между си, които той не може да преодолее![]()
абе има много варианти... що не питаш него?!
DAm.....Първоначално написано от Novkov
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Ами това означава,че човека не те обича,въпреки че го казва.При истинската любов човека,който те обича иска и прави всичко възможно да е с теб.Не мисля,че само зарази трудности във връзката би ти казал такова нещо.
mdaaa mn kofti izvinenie.ooo spoko ako te obi4a 6te se vurne.noaz znae6 li kakvo bih napravila-kogato de vurne ako te pomoli da trugnete otnovo bih mu kazala abe mainata ti i pove4e ne bih go poglednala.znam kakavo 6te kaji6 4e go obi4a6 i 6te ti e trudno da go napravi6-ami opitai se da go namrazi6 misli si za vsi4ki gadosti koito e napravil i rabotata e ope4ena...........ako puk ne moje6 prosto pogovori s nego![]()
ako mi kaje podobno ne6to se edno kazva:"Gadje,iskam da ti biq 6uta,ama mi e jal da te gledam kak reve6!".A tfa e mn kofti.![]()
Bolkata ot zagubata na skap 4ovek e bezkraina...
Cenete jivota,za6toto moje utre ve4e da vi nqma!
Не смятам,че човек,който наистина обича може да каже такова нещо-според мен ако обичаш някого правиш всичко възможно да си с него,дори и трудностите да са големи.