- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОБИЧАМ ТЕ НО НЕ ИСКАМ ДА СЪМ С ТЕБ?!?!??!?!
и аз така мисля... Може би има някакъв проблем , незнам какви са ви отношенията , не мога да говоря наизуст , но смятам , че пред истинската любов, каквито и пречки да се появят , те не са в състояние да я разрушат.Първоначално написано от zoben_pitbul
Ako kaje taka iavno ima niakakva prichina za tova,no ako te obi4a naistina ne bi go napravil!ne kazvam 4e ne te obi4a,moje da ima hilqdi pri4ini za da kaje taka
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Kogato 4ovek iska ne6to namira na4in,kogato ne iska namira opravdanie!
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Пууу тея думи ги чувахв този момент му казах да излезнем нанякаде като приятели за последно и той се съгласи, излезнахме той непрекъснато искаше да ме докосва и целува след като се прибрахме се чухме в чата и той каза че с никоя друга няма да изпита същото и иска пак да се съберем и след време пак се събрахме и след това връзката ни доста поокрепна ...
Бих попитала къде ми е грешката и какво е това нещо, с което така го наранявам, че не иска да е с мен? Щом не иска да е с мен, но ме обича, значи се държа или правя неща, които го нараняват и той, за да предпази себе си, въпреки обичта си към мен решава да се разделим, за да не продължавам да го наранявам, макар и неволно...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Има ли нещо во което се ограничава да прави от както сте заедно? Незная какъв е приятелят ти но сигурно има нещо което му липсва и единствено той може да ти каже кое!
Syglasen sym s tazi teza!Az li4no sym v slednoto polojenie,koeto po-skoro ne e za hodene a za priqtelsto - obi4am mnogo edno momi4e,ludo vliuben sym v neq,hodihme predi dosta vreme,skysa me,molih q da ostanem priqteli,prodyljihme da si izlizame i t.n. ... oba4e az prodyljavah da si q obi4am i da iskam ne6to pove4e,stradah...i to mnogo!Na nqkolko pyti se my4ih da spra da q vijdam no ne se polu4ava6e!Eto sega opitvam za poreden pyt...prosto i kazah - obi4am q mnogo,tq dyrji mnogo na men kato na priqtel,no az nemoga da prodyljavam da se vijdam s neq,za6toto me boli adski mnogo ... i kato ne q vijdam 6te me boli...no 6te mine!I vypreki vsi4ko tq pak obvinqva men 4e edin vid predavam priqtelstvoto ni i 4e ne dyrja na neqЩом не иска да е с мен, но ме обича, значи се държа или правя неща, които го нараняват и той, за да предпази себе си, въпреки обичта си към мен решава да се разделим, за да не продължавам да го наранявам, макар и неволно...![]()
Когато обичаш някой истински не би трябвало нищо да ти липсва.Първоначално написано от {{{MiLo_f}}}
Права си но има и друг момент в който някои неща почват да ни лисват, например ако момче и момиче тръгнат но момчето и казва че искат да прекарват свободното си време само те двамата да не излиза с приятелките си да не прави това и онова започва да и липсва и колкото и да го обича тя иска да се върне към предишния си живот... това е мое лично мнение..Първоначално написано от koalka
че му бием шута у гъзо и че си тръгнем, но преди тфа ше имаПървоначално написано от jen4eto_89
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
spored men e stanalo ne6to koeto moje bi neisk6a da ni dover6 za da ti kaje tva,ili puk ne6to ne mu e haresvalo v tazi vruzka i e vzel re6enieto da se razdelite kolkoto i da te obi4a,makur 4e spored men ne e istinski vliuben v teb.nai-dobre 6te bude da go zabravi6 i da si nameri6 drug,za6toto znai 4e toi NE e nito 1-qt nito posledniqt muj na taq zemq :P spOk 6te go preodolee6![]()
BaDi TaKuv KaKuvTo SiI
Lil'Angel май е най-праваняма значение колко го обичаш,все пак и ти си имаш достойнство,а с това си изказване най-меко казано си играе с теб.ще си поревеш и ще ти мине 'като на куче',мама така казваше,докато все още си говорехме по тия теми
айде и помни,че ВСЯКО ВЗЕТО РЕШЕНИЕ Е ПРАВИЛНОТО!!!
успех и горе главата.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...