- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- sex i bolesti
zdrasti na vsi4ki![]()
.pi6a vi za6toto imam naistina problem.bqh na 1-ni hap4eta flajil i gi pih 8 dena,kakto mi be6e kazano.sled kato gi pih,pareneto,surbeja i onova slepkano te4enie-kato bqlo bra6no iz4ezna,no spah s priqtelqt si s prezervativ i imam 4yvstvoto 4e se razdrznih i mi be6e otnovo nekomfortno.sled tova spah s otnovo s nego bez prez.i sega ne po sramnite ystni imam surbej ami vutre,zatova si slagam flajil-pesari.iskam da pitam tova 4e napravih taka s pesarite dobre li e?i ako toi ima ne6to,no go pravim s prez.moje li da se predpazq ot bolesti?i dali imam nepoosimost kum samiqt akt?6tom vinagi sled sex imam smy6teniq?
AМА ЧЕ СИ ГЛУПАВА! Партньорът ти също трябва да изпие онова хапче, за да не си предавате инфекцията до безкрай!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
2 точка от правилника!
Благодаря!
dobre taka e.ama az se piatm i drygi ne6ta.osven tova.6te my kaja da gi pie.Първоначално написано от `Death`Whore`
Трябва да знаеш, че има полово предавани болести при които приносителя не боледува, но може да заразява.Случая сигурно е такъв.Сега се лекувайте двамата, но и после не правете секс без презерватив.Освен това след лечението трябва да идеш на контролно изследване.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
blagodarq vi,4e mi otgovorih te![]()
mi samo prezervativa predpazva ot bolesti i oi bremennost.oba4e surbeja vuv vlagali6teto govori za infekciq ili gubi4ki.nai dobre otidi na genikolog za pregled.dano ti nqma ni6to!uspeh!