.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Lola ;(
    Guest

Za6to e tolkova vajen tozi sex?!

Zdraveyte. Kazvam se Lola. Az ne sam bulgarka, no si jiveq tuka sas semeystvoto ot 18 godini.Az sam na 20 godini. I vse o6te sam devstvena, nqmam si gage, nqmam si priqtelki, nito priqteli. Imam dve sestri (blizna4ki), koito sa na 16 i edin brat na 15. I 3mata ne sa devstveni i tova sqka6 se haresva na tate, koito neprekusnato mi gi dava za primer. A te se durjat s mene sqka6 ne sam im sestra. Pitah Pandora kakvo tolkova sam im napravila, kazah i 4e gi obi4am, a tq mi kaza 4e sam mnoo izostanala i q e sram ot mene. Za6to e tolkova vajno dali si spal s 10 ili si o6te devstven, az nz. 3 puti probvah da se samoubiq i vse ne6to se prezakva6e. Iskam da sam 6te\astliva no nz kak?

Guest
    Наистина ситуацията ти е кофти, защото попринцип семейството е това което дава подкрепа, но самоубийството в никакъв случай не е изход от ситуацията! Опитай да си намериш приятелки, които да те подкрепят и да мислите еднакво тогава може би ще ти стане по-леко, защото ще чувстваш някаква подкрепа. Поговори и с родителите си и ги попитай защо е толкова важен секса за тях..

Супер фен
    Град
    София
    Извинявай,но не ти си задръстената,а твоето семейство!!!!!!Знаеш ли как да се почувстваш щастлива-радвай се на това,че си различна и че си себе си,а не като другите...бъди горда с това и не позволявай на когото и да е било да ти смачква така психиката,самочувствието!!! !!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Извинявай,но не ти си задръстената,а твоето семейство!!!!!!Знаеш ли как да се почувстваш щастлива-радвай се на това,че си различна и че си себе си,а не като другите...бъди горда с това и не позволявай на когото и да е било да ти смачква така психиката,самочувствието!!! !!
    mn pravilno....
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

наистина потърси си фр с които мислите еднакво
    а инче наистина семейството ти е странно

То семейството вярно му има нещо. Ма и ти не си наред. Как на 20 няма да имаш и един приятел/ка ?!
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Guest
    moga da ti pomogna no trqbva da se svyrje6 s men.kato za na4alo potyrsi me na razoznavane_m@abv.bg garantiram ti 4e moga da ti pomogna.6te te 4akam!!!PSL!!!

Фен
    Град
    София
    Това семейство не е у ред нещо
    Когато вратата на щастието се затвори,
    то друга се отваря!
    Но докато гледаме в затворената врата,
    няма да видим отворената!

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    az si mislq che temata ne e istinska ... pravila 3 opita za samoubiistvo .. sestra i se kazva Pandora .. mmmnene , bashta i i kazva da otide da si legne s nqkoi ..

Yupeeee !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Paduan`
    az si mislq che temata ne e istinska ... pravila 3 opita za samoubiistvo .. sestra i se kazva Pandora .. mmmnene , bashta i i kazva da otide da si legne s nqkoi ..

mi kazva se Pandora ne razbra li che ne e BG

Guest
    Значи предлагам ти да се самоубиеш твае моя съвет сега предлагам т и и няколко начина...най-лесния е се метнеш от терасата можеш да си купиш пистолет и са гръмнеш...,може изскочиш пред янкой тир ама има опастност да оживееш удавянето също е хубаво..можеш си отрежеш вените или да идеш на публично място с 3 кила тротил и са гръмнеш
    бе изобщо ти препоръчвам да се самоубиеш семейството ти е право

Голям фен
    Град
    Pleven
    Roditelite ti ne sa normalni, brat ti i sestrite ti sa sadisti, a ti si s labilna psihika- vsichko otva e ujasno, no nedei se samoubiva.
    Za spravka- dnes e gordost da si devstvena. Eto ti primer: Jessica Simpson se omuji devsvena na 21. Moi rodnina se ojeni na 29-devstven, druga poznata na 25 devstvena. Ne sa se sramuvali ot tova, daje se gordeqt. Sama reshavash koga- ne se pritesnqvai ot drugite!
    Blame the sin, not the sinner.

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    mi kazva se Pandora ne razbra li che ne e BG

tova go prochetoh*
    ne vqrvam tva da e istina
    tva e

Yupeeee !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    moga da ti pomogna no trqbva da se svyrje6 s men.kato za na4alo potyrsi me na razoznavane_m@abv.bg garantiram ti 4e moga da ti pomogna.6te te 4akam!!!PSL!!!
    Да не си от някоя секта?
    А по темата семейството ти наистина не е нормално-по-принцип родителите не се радват,когато знаят,че 16год им дъщерси правят секс,според мен би трябвало да се радват,че ти си девствена...но разбира се сякви хора има.
    Брат ти и сестрите ти са абсолютни идиоти,радвай се,че не си като тях.Опитай се да си намериш приятели-в университета(ако учиш,де)/в работата,запиши се на някви курсове,примерно езиков и там ще срещнеш хора,все трябва да откриеш някой...

Повече от фен
    Гледай на нещата така:
    You laugh because I'm different. I laugh because you are all the same.
    Ползва търсачката.

Цитирай Първоначално написано от InHell
    Гледай на нещата така:
    You laugh because I'm different. I laugh because you are all the same.
    мда, овцете вървят на стада, орлите летят поотделно. ти избираш какъв да бъдеш
    vengeance knows no mercy

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    сексът не е най-важното.Споко и аз на 20 загубих девствеността си.не е болка за умиране.След като живееш от 18 години тук е нормално да имаш приятели,но аз от личен опит знам,че това не е толкова лесно.Опитай се да си намериш.Ако в кредата,която обитаваш няма-запиши се на курс да речем по чужд език или танци и ще срещнеш много готини хора,а може би и гадже.Бъди отворена към света и той ще се отвори за теб.И стига с тези глупости за самоубийства!Тъпо е-животът е неповторим дар и ние трябва да сме щастливи всеки ден,че сме живи,а не да искаме да сложим неговия край.Защото от всяка ситуация има изход,само животът не може да се върне пак!

lola;(
    Guest
    Tolkova mnogo vi blagodarq za podkrepata i za tezi prekrasni saveti\. Az dnes nau4ih mnogo. Mnogo vi merci. A utre zaminavam da si jiveq na kvartira, za6toto dnes s mama se skarah i pove4e nqmam rabota s tqh. O6te vednuj blagodarq

Clos3r
    Guest

4ukai se

ave zemi se naebi s nqkoi.ama ako si o6te devstvena ili si grozna ili debela taka 4e ...

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Ми вземи излезни със вдигната глава намери си и ти приятел и им покажи че можеш да го направиш ако искаш и им натрии нослетата

Guest
    Haide kakvo se oplakvate
    Az sum na 25 g.i oshte ne sum go pravil sus momiche
    Imam mn poznati no nqmam pr .Mn e gadno kato nqma sus kogo da spodelish neshto sus nqkoi .
    Hora budete takiva kakvito ste

Фен
    Град
    House Music
    Mисля ,че турците нямаха нищо напредвид на 14-15-16 год. да си го правил даже и родил дете ( за жените ) и само те може да са толкова *тъпи и безодговорни за децата си !! лично мнение
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

ne sexa e vajen,prosto sa ti nabili dosta pogreshen stereotip na povedenie spored men,v nashi dni ,spored men e po-cenno da si devstven i da si uspql da zapazish cennostite si,a ne da si spal s hilqda i da si ebati kurvata na 15....ne misli gluposti,ok si pi4ka,prosto izlizai i se zabavlqvai pove4ko i nito duma za samoubiistva i t.n.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    ми... говори с ваще... а, ако темата не е бъзик - секса е важен, просто защото е израз на любов. а относто твоята ситуация - просто ти така си избрала. и аз съм девствена, но това не ми пречи да съм си готинка:Р
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Миличка, не се притеснявай. Проблемът не е в теб, а в семейството ти. Колкото и гадно да звучи, те не са нормални. Какво от това, че не си спала с момче? Нима това е престъпление? Замисли се, че нормалните хора на този свят останаха много малко. Просто се опитай да се сближиш повече с някои познати и скоро ще откриеш приятели. Не се подтискай и вдигни високо глава. Сексът не е най-важното за човек. Важно е каква си ти самата. И повече не прави опити за самоубийство. Грях е да посегнеш на живота си. И гордей се с това, че не си част от "стадото" , а си по-различна.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си