какво мислите за по грубия секс бихте ли пробвали и коя техника ви привлича най-много
Mi moje da opitam, samo ako ve4e s priqtelkata mi ne sme pravili ni6to novo ot dylgo vreme..6to pyk neПървоначално написано от Анонимко
zashto ne..................................![]()
Искаш ли да узнаеш, колко те обичам? Умножи чувствата ми по безкрайността, отведи ги до дълбините на вечността и ще добиеш бегла представа!!!
Обичам Гени!!
--=Г-е-о-р-г-и=--
Ако не играя ролята на мазохист може![]()
зависи под какво разбираш груб секс, ако е относно нещо като медицински никога...ама, ако е нещо по-обикновенно защо не?...Първоначално написано от Анонимко
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
A kakvo e "medicinski sex" ?Първоначално написано от Allicia
da bih .........
...bih probvala..4esto imam takiva fantazii
slu4valo mi se e![]()
![]()
: AMG Corporation
::
6to pa ne!!!![]()
abe koi bi xaresval grubostite osobenno puk v seksaПървоначално написано от Анонимко
![]()
Е това е най-готиното нещо въобще! Естествено,бих пак,но не и с някоя от вас! No offense!
ами аз вече казах в една друга тема, че съм малко садо мазо. много е добро тва !!!да контролираш и да бъдеш контролирана . и понеже си падам и по момичета ще ви кажа , че ако садо-мазото се комбинира и с едно момиче става НЕОПИСУЕМО
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Не е лошо....
Че какъв мрасник съм Аз ако не ми харесват подобни неща![]()
Колкото мога да бъда нежен до толкова мога да бъда и мм страстен![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат