.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Guest

на 18 без брада?

не искам да ми се смеете,или да мислите,че се подигравам,просто искам да знам възможно ли е момче на 18 да няма никаква брада нито над горната уснтна дори,доста странно ми се вижда но вчера се загледах в едно момче и кожата му ми се стори по-гладка и от моята(момиче съм)нямаше никакви остатъци от косъмчета

п.п.извинявам се,ако темата не е за този раздел,но ми се стори най-удачно да е тук.

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    E moje prosto da se e obrusnal idealno..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    напълно възможно е ! мисляче се казва кюсе .....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен
    Даааа, възможно е.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    възможно е да му се е забавил пубертета, но може и да се е обръснал така все едно никога не му е растял косъм.

Мега фен
    Абе, космите се виждат отблизо.

Супер фен
    сигурно се е обръснал идеално
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен

Re: на 18 без брада?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    не искам да ми се смеете,или да мислите,че се подигравам,просто искам да знам възможно ли е момче на 18 да няма никаква брада нито над горната уснтна дори,доста странно ми се вижда но вчера се загледах в едно момче и кожата му ми се стори по-гладка и от моята(момиче съм)нямаше никакви остатъци от косъмчета

п.п.извинявам се,ако темата не е за този раздел,но ми се стори най-удачно да е тук.
    Ако ти си некъв обрасъл сом нищо чудно че горкото момче е било по-бедно окосмено от теб.

Минаващ
    Guest
    Цитат:
    "не искам да ми се смеете,или да мислите,че се подигравам,просто искам да знам възможно ли е момче на 18 да няма никаква брада нито над горната уснтна дори,доста странно ми се вижда но вчера се загледах в едно момче и кожата му ми се стори по-гладка и от моята(момиче съм)нямаше никакви остатъци от косъмчета."

А бе, маце, не мога да светна какъв точно ти е проблема! Това момче какъв ти се пада, познат, съученик, съсед, приятел, гадже, или какво?
    Ако не ти е никакъв, въобще не му обръщай внимание, както се казва какво ти пука (дреме ти на шапката). Ако пък ти е гадже и тебе те е срам пред твоите приятели и приятелки от това, че гаджето ти е без брада и мустаци, или пък се възбуждаш от окосмени и рунтави пичове, зарежи го и си хвани някой по-брадат и космат!
    И най-важното, запомни:
    По-добре мъж без брада, отколкото жена с мустаци!

Guest
    @MiRaCuLiX.bb,благодаря за милите думи и за компетентното мнение,но уверявам те не е така.

@минаващ,не знам защо е важно това какъв ми е,просто искам да зная,а не утре да се изтърся неподготвена пред някого,но явно и това не е било мястото от където мога да науча без да будя някакви глупави съмнения и да се отпавят към мен какви ли не предположения...

@`Death`Whore`,на теб наистина благодаря!

а аз не съм убедена,че човек може толкова гладко да се обръсне,но както и да е,интереса ми изчезна

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Възможно е разбирасе!аз преди време си падах по един такъв и всички ми се смееха!тои също беше на 18 и нямаше и едно косъмче,така си остана и до 19 де!сега като го гледам вече си има!но и да няма какво от това!пък и си беше супер сладък!а и по хубаво ли е да са някви обрасли.........
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Град
    Бургас
    Да му имам и късмета на тоя

Ако искаш мир, готви се за война!

Супер фен
    Гостенко, истината боли понякога. Но няма нужда са оправдаваш, не всеки e идеален.

Oplalala
    Guest
    Супер е по-добре да нямаш брада, не ти трябва да се бръснеш и такива подобни. Исками се и аз да нямах, но какво да се прави - живот
    Аз даже познавам едно момче дето няма косми никъде, само малко подмишниците и много малко на патката - де и аз да бях така

Повече от фен
    Men pak me kefqt mom4eta s mn malko brada ,za6toto kojata im e po gladka i meka kogato se obrasnat \/

emi .. o4evidno.. vuzmojno e

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oplalala
    Супер е по-добре да нямаш брада, не ти трябва да се бръснеш и такива подобни. Исками се и аз да нямах, но какво да се прави - живот
    Аз даже познавам едно момче дето няма косми никъде, само малко подмишниците и много малко на патката - де и аз да бях така
    хахахха интересно от къде ли знаеш че няма косми по оная работа хаха.

Инече мен пък ми харесва брадата горе долу във всякви разновидности.А и кой е казал че да имаш брада е лесно нали тря да си я подържаш поне да изглежда хубаво.

Guest
    възможно е, има някои които се бръснат всеки ден и почети не си личи че имат брада (освен ако не се загледаш от близко)

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Абе, космите се виждат отблизо.
    възможно е средно космат човек да се обръсне гладко като коприна, в зависимост от пяната, самобръсначката и афтършейва които ползва.

аз познавам един който е на 19 и няма брада,гладък е като бебешко дупе

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    възможно е!но какво от това?защо ти трябва да е с брада!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Супер фен
    Поече косми поече тестостерон. Тия без косми сигурно са некви хърбавелници с нарушена обмяна на веществата и хормонален баланс.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    E moje prosto da se e obrusnal idealno..
    Дамм...или другия вариант е наистина да няма брада.

Мега фен
    Имаше един от моя клас - 2 метра висок, изобщо некльощав - мъжествен младеж...и беше кьосе. Може би си прав, но явно има изключения. А пък един бивш по лицето има сериозно количество брада, а по тялото има само по ръцете и краката косми и то не огромни. Странни работи...

Супер фен
    А между другото ти от къде знаеш,че това момче е на 18,може да е по-малко и затова да няма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си