.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

за пукането на пръсти...

сигурно има такава тема, ама не ми се търси
    кажете как да спра да си пукам пръстите (ако въобще е възможно) дали има някакъв крем или нещо подобно ?
    пробвал съм да не ги пукам 1 ден, ама не издържах. като не ги пукам, мисля само за това и целите ми пръсти са схванати такива и не мога да правя нищо.. общо взето си пукам и 20-те пръста, 2та лакатя и капачките на краката. преди време си пуках и гръбнака, но спрях, щото ми се струваше прекалено рисковано.

вие пукате ли си ги? от кога? спирали ли сте? как? кои пукате?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!
    Благодаря!
    vengeance knows no mercy

Guest
    ЦЕНЗУРА!!!

.: machoka :.

Guest
    ami az si pukam dosta ne6ta-vsi4kite prusti,laktite,vrata,grubnaka i sega za drugo ne se se6tam.nai-mnogo po 1-2 puti na den.mislq,4e ne e opasno.prosto e navik.znam,4e kato ostaree6 zapo4vat da ti treperqt prustite ako si gi pukal mnogo.ama naistina e gadno kato si sviknal i posle i 1 den ne moje6.men mi se 6te pone prustite da ne si pukam,no ne znam kak da spra.i vse pak edva li e tolkova stra6no.

кремове за тва няма...
    иначе и аз си пукам пръстите на ръцете, а лактите и китките от време на време са започнали да изпукват сами
    иначе щом чак до там са започнали да ти се схващат - лекар. даже не знам и тва дали ще помогне.
    ...Bear Me The Light...

Цитирай Първоначално написано от ShaDoW^ZonE
    кремове за тва няма...
    иначе и аз си пукам пръстите на ръцете, а лактите и китките от време на време са започнали да изпукват сами
    иначе щом чак до там са започнали да ти се схващат - лекар. даже не знам и тва дали ще помогне.
    ами едва ли ще помогне, защото лекаря ще ми каже да не ги пукам... то щом няма крем за това, значи всичко зависи от мен. ще спра ако мога ..
    vengeance knows no mercy

Аз също си пукам пръстите
    Кофти навик...
    Пукам си всичките пръсти на ръцете, китките ми постоянно си пукат, врата си пукам от време на време, както и гръбнака, глезените ми пукат понякога когато ходя, понякога си пукам и пръстите на краката...
    Знам, че не е хубаво, но какво да се прави...навици...
    Опитвала съм да спра, но понякога нарочно се подпирам с все сила на стена или където и да било с ръцете и си ги изпуквам...след 10-15 мин. пак....
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Винаги съм се чудела на хората които си пукат пръстите.Естествено че е опасно и на старини ще треперите.Защото всяка става си има специална смазка която при пукането се износва и става много кофти...

Всичко опира до навик. Опитай се да се отучиш, че не е хубаво, чел съм, че предразполага за артрит

Guest
    Преди пуках всеки ден сичко де мога... Ама като стана супер оплътнена програмата ми забравих за това... и ся от 3-4 месеца не съм се сещал, че може...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Пхххх не си бях пукала пръстите на ръцете от седмица и нещо май и като я прочетох тая тема не можах да пропусна.Иначе и аз пукам на всички пръсти и горе и долу,гърба,врата,китките,гл езените(мога да щракам с кокалчета,няма как да пропусна да се изфукам )кръста и раменете...бахти аз съм ПУКАЛО (който е чел Пратчет-Въоръжени мъже ще зацепи какво имам предвид).Не е полезно,ама като не си ги изпукам се чувствам супер схваната и имам чувството,че съм изсъхнала някак си
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Аз пък нямам такъв проблем Пукам си ги само като ще млатя някой

Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    После да не се чудиш защо като си пукаш пръстите няма никой около теб

Повече от фен
    emi kvo da vi kaja ni6to novo.az moga da si pukam prustuite i go pravq. a vie mojeteli?

Мега фен
    Аз не мога и знам, че е много вредно.

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Аз преди много си ги пуках...ама като разбрах че е много вредно..и започнах малко по-малко да поспирам и накрая не си ги пуках вече...сега ги пукам ама мн мн рядко

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Преди си пуках пръстите на ръцете, но постоянно ме боляха като ги пукам, та успях някакси да спра
    Сега идва въпроса, че си пукам постоянно врата и ако не го изпукам ... ме боли, такаче това не мога да спра да го правя, а и не умирам от желание
    А гаджето ми си пука ... толкова много неща Само ръцете си ги изпуква по 7-8-9 начина, аз не знаех, че има толкова кости там, той изпуква всичко И не само ръцете,гърба,врата,лакти .. и кой знае още какво
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Градската,Плевен
    ба ми аз пък никога не съм си пукала пръстите шот знам че е супер вредно и кат малка попаднах в един учебник на един ръката на кфо е заприличала от пукане на пръсти... пък и то нема смисъл да ги пукаш,тфа си е просто некъф досаден навик.....
    Кампания "Слушането на чалга ви превръща в шибан идиот" присъединете се към нас!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Novkov
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    После да не се чудиш защо като си пукаш пръстите няма никой около теб
    Вече взех да свиквам

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Преди си пуках пръстите на ръцете, но постоянно ме боляха като ги пукам, та успях някакси да спра
    Сега идва въпроса, че си пукам постоянно врата и ако не го изпукам ... ме боли, такаче това не мога да спра да го правя, а и не умирам от желание
    А гаджето ми си пука ... толкова много неща Само ръцете си ги изпуква по 7-8-9 начина, аз не знаех, че има толкова кости там, той изпуква всичко И не само ръцете,гърба,врата,лакти .. и кой знае още какво
    че аз за батко ми все едно чета бе той е същата работа и ако не се изпука всичко го боли... коофти
    ...Bear Me The Light...

Пукането на пръстите води до артрит....и аз се пукам-пръстите,лактите,коленете, ърба,врата,глезените и т.н.
    За пръстите-въпрос на навик е
    За кремове не съм чувала

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    и аз си ги пукам много
    цялата пукам де
    ама за пръстите-мъча се мъча да спра,защото не е вярно,че на старини чак ти треперят-моите вече почнаха малко да треперят,ужасно е
    ама като не си ги изпукам както казвате си ги чувствам схванати и сухи такива...ама ся се старая почти да не ги пукам и да спра

Мега фен Аватара на koalka
    Чувала съм,че не е добре.Аз не си ги пукам.

rash00
    Guest

da

а бе и аз го имах този навик сигурно 5 години и зех да треперия и отвикнах да го рпавия схтото го правех някиолко пъти на ден . отвикването става бавно но славно, просоот то ти идва отвъртерее ударии си един шамар когато ти се доиска да си ги спукаш

Голям фен
    az si pukam cqloto tqlo no neznam kak da sprq ne sam i mislil
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

FiRe_LaDy
    Guest
    Pukam si prystite na racete,vrata,grabnaka,krysta,laktite,kitkite i kolenete Ne sma opitvala da spra da gi pukam,ama i nqmam namerenie.Tova mi prai kefa osobeno ako nqkoi mrazi i narochno go praq pred nego Ama ako ne sa pukam i sa shvashtam i ma boli i samo dokato mrydna i pukam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си