.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

za pukaneto i horata

Otidete na lekar za tova pukane. Samo shte vi kaja kakvo stava pri pukaneto: vsi4ki stavi pomejdu si imat vyzduh, koito predpazva pomejdu triene. Kogato pukate, vie go unishtojavate i stavite ostavam bez vyzduh. Zapo4vat da se triqt i iznosvat. Elasti4nostta im se gubi i sled godini NAISTINA zapo4vate da treperite. Predpazete se maximalno byrzo ot tozi ujasen navik. uspeh!

Guest
    това е на психологическа основа според мен.и аз си ги пукам и аз мисля че ми се схващат но пробваи да издуржиш два три дни и ще го забрайш.тва е нещо като цигарите и наркотиците - един вид пристрастяване ... бтв и аз реших да се опитам да спра щтото оня ден например целия ми клас възкликна "Аууууу" като си ги изпуках и сички ми казаха че като остарея мн ще ме болят пръстите

Guest
    Цитирай Първоначално написано от snooppy_f
    Аз също си пукам пръстите
    Кофти навик...
    Пукам си всичките пръсти на ръцете, китките ми постоянно си пукат, врата си пукам от време на време, както и гръбнака, глезените ми пукат понякога когато ходя, понякога си пукам и пръстите на краката...
    Знам, че не е хубаво, но какво да се прави...навици...
    Опитвала съм да спра, но понякога нарочно се подпирам с все сила на стена или където и да било с ръцете и си ги изпуквам...след 10-15 мин. пак....
    hehe! s16tata rabota s1m!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Pukam si prystite na racete,vrata,grabnaka,krysta,laktite,kitkite i kolenete Ne sma opitvala da spra da gi pukam,ama i nqmam namerenie.Tova mi prai kefa osobeno ako nqkoi mrazi i narochno go praq pred nego Ama ako ne sa pukam i sa shvashtam i ma boli i samo dokato mrydna i pukam
    hahahaha neznaeh 4e ima pr1sti i na vrata, i na grabnaka, i na laktite, i na krysta, i na kolenete i na kitkite! :P

Łĭ&
    Guest
    Така...да започнем с обяснението.При това пукане не ви пукат костите...Пукат се едни балончета с една течност,дето и аз не й знам името,дето се събира.Когато искате да си ги пукате,мислете за нещо по-важно...например за гаджето си,ако нямате пък,мислете за нещо друго.Или пък просто си представете Какво пукате и по какъв начин....иу,гадно а?Ако всичко тва не помогне-поискайте съвет от личен лекар.Ако си пристрастен от пукането ще се откажеш....всяко нещо с времето си..Ей ся кат пиша тва си пукам пръстите .....

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    лелеле супер противен навик.. как бих искал да се откажа.. ама тва освен с воля с друго няма да стане!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си