- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- за пукането на пръсти...
Otidete na lekar za tova pukane. Samo shte vi kaja kakvo stava pri pukaneto: vsi4ki stavi pomejdu si imat vyzduh, koito predpazva pomejdu triene. Kogato pukate, vie go unishtojavate i stavite ostavam bez vyzduh. Zapo4vat da se triqt i iznosvat. Elasti4nostta im se gubi i sled godini NAISTINA zapo4vate da treperite. Predpazete se maximalno byrzo ot tozi ujasen navik. uspeh!
това е на психологическа основа според мен.и аз си ги пукам и аз мисля че ми се схващат но пробваи да издуржиш два три дни и ще го забрайш.тва е нещо като цигарите и наркотиците - един вид пристрастяване ...бтв и аз реших да се опитам да спра щтото оня ден например целия ми клас възкликна "Аууууу" като си ги изпуках и сички ми казаха че като остарея мн ще ме болят пръстите
hehe! s16tata rabota s1m!Първоначално написано от snooppy_f
![]()
hahahahaПървоначално написано от FiRe_LaDy
neznaeh 4e ima pr1sti i na vrata, i na grabnaka, i na laktite, i na krysta, i na kolenete i na kitkite!
:P
Така...да започнем с обяснението.При това пукане не ви пукат костите...Пукат се едни балончета с една течност,дето и аз не й знам името,дето се събира.Когато искате да си ги пукате,мислете за нещо по-важно...например за гаджето си,ако нямате пък,мислете за нещо друго.Или пък просто си представете Какво пукате и по какъв начин....иу,гадно а?Ако всичко тва не помогне-поискайте съвет от личен лекар.Ако си пристрастен от пукането ще се откажеш....всяко нещо с времето си..Ей ся кат пиша тва си пукам пръстите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....
лелеле супер противен навик.. как бих искал да се откажа.. ама тва освен с воля с друго няма да стане!