- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- roditelite znaiat li 4e vie....?
ЦЕНЗУРА!!!
.: machoka :.
ne znaqt,za6toto ne pu6a ni6to.![]()
Пуша цигари и не знаят...
pu6a(cigari)...pravqt se 4e ne znaqt,a az se pravq 4e se kriq![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
пуша Крумчо... и майка ми и баща ми знаят и нищо лошо не ми казват. само да внимавам с по-твърдите неща... иначе цигари не пуша.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
pu6a cigari i se kriq.ina4e sum palila pred maykami.i tq mi vikamoje da pu6i6 s priqteli samo da ne stane6 pu6a4ka.e vika 4at pat moje da zapalva6 s priqteli,ama da ne e prekaleno.
![]()
не незнаят те незнаят доста неща и по дуре !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първоначално написано от Анонимко
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Пуша козица и майка ми знае
Ами по принцип за цигарите нашите знаят!Ама все се правят!Ама и по-добре да се правят на ударени!![]()
Пуша цигари. Аз им казах преди 1 година. От тогава те се правят, че не знаят, а аз се правя, че се крия. Трябва да вземем по един Оскар![]()
Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
Pusha cigari i znaqtpusha si s tqh
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
nashte sa me hvashta li s cigari mnogo pati.. malko mi vikaha ot na4aloto no posle gore dolu sviknaha sled vreme me hvanaha s holandska treva.. i mi kazaha sedash s nas i si pushish cigari no treva nqma da pushish i ot togava si pusha cigari s nashte i nqma problemi ne mi kazvat nishto no treva si pusha bez te da razbirat daje imam 1 rastenie na prozoreca za koeto neznaqt![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Mi neznaqt,ama ne mi se misli kvo 6e stane ako razberat...........![]()
Абе това пушенето е голяма набутвация. Пари да си купиш, време да пушиш, акъл да лъжеш... абе не е за мен това и затова не пуша![]()
mi az si pu6a cigari kat imamama ina4e i 4adel podhwa6tam
![]()
Ми пу6а! знаят 4е само съм пробвала! Пу6а и ...... но те пак знаят 4е само съм пробвала ахьх и по добре![]()
![]()
![]()
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
Pusha cigari i znaqt pusha si s tqh
а тфа па да пушиш и да се криеш от ваще е най-тъпата работа и означава, че пушиш само заради едното гъзареене...
Наще ЗНАЯТ
Не пуша цигари.![]()